Atsparus Vandeniui Šildomos Pirštinės Baterija Motociklo Medžioklės Žiemą Šilčiau

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.67

-17%

€16.67

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės Medžiaga: Dirbtiniais Odos & medvilnės, sumaišytus Spalva: Juoda Prekės Aprašymas: Baterija Šildomos Pirštinės Elektros Rankas Atšilimo Lauko Slidinėjimas, Dviračių sportas, Motociklų Paskirtis:Šis šildomas pirštines, nešioti daug žmonių, kurie naudojasi lauko sporto,pavyzdžiui, slidinėjimas, snieglenčių sportas, slidės, kinkinius, jojimo, motociklai ir dviračiai, ir tie žmonės, kurie dirba lauke, ir tiems žmonėms, kurie kenčia nuo šalčio žiemą.

Paryškinkite: 1.Atšilimas Tekstilės Šildomos Izoliuoti Pirštinės yra galutinis žiemos pirštines,pasiruošę įveikti bet kokią žiemos sąlygomis ar esant šaltam orui veiklą galite įsivaizduoti! 2.Pirštinės ne tik apsaugo jūsų rankas nuo sniego ir ledo,bet iš tikrųjų šildo juos, kad jūsų pirštų galai, dėl ilgalaikio šilumos ir jaukumo.

Dydis: Bendras ilgis: 34cm / 13.39" didžiuoju pirštu ilgis: 8,5 cm / 3.35" iš Viso plotis: 15cm / 5.91"

Techniniai duomenys: Galia:3 x AAA /vnt baterijos / kiekvieno įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklis su LED

Temperatūra: 40 -50°C

Funkcijos: 1. Elektroniniu būdu šildomas žiemos pirštines, puikiai tinka bet lauke, šaltas oras veikla. 2. Anglies pluošto šildymo elementas, optimaliai pateikti ranka greitai warm-up ir net šilumos paskirstymo visoje ranką ir pirštus. 3. Kvėpuojanti membrana pastatytas apsaugo rankas ir sistemos nuo atšiaurių sąlygų. 4. Shell neįtikėtinas patvarumas ir elementas, apsauga 5. Pasiūlymai iki 8 valandų patogus šiluma nuo atšiaurių žiemos oro sąlygų.Kiekis: 1 Pora Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų dėl vadovo matavimo Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: 1 pora šildomos pirštinės 1 pora baterija atvejais 1 pora įkrovimo laidai(Sujungti į Pirštines)

Žymos: 12v akumuliatorius motociklas, exo šildomos pirštinės, variklis odos, winols vasaros, motociklo įranga vandeniui veidrodėliai, motocycles pirštinės revit, lauke šilčiau, alpinestar pirštinės, užsegamas motociklo pirštines, neoviva.

Charakteristikos

Lytis Unisex
Funkcija Atsparus vandeniui
Elemento Tipas pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Temperatūra 40 -50°C
Bendras Ilgis 34cm / 13.39"
Medžiaga Dirbtiniais Odos & medvilnės, sumaišytus
Prekės Pavadinimas wupp
Bendras plotis 15cm / 5.91"
Didžiuoju pirštu ilgis 8.5 cm / 3.35"
Kiekis 1 pora
spalva juoda

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Atsparus Vandeniui Šildomos Pirštinės Baterija Motociklo Medžioklės Žiemą Šilčiau

Atsparus Vandeniui Šildomos Pirštinės Baterija Motociklo Medžioklės Žiemą Šilčiau

Panašūs produktai: