Aqara Vibaration Jutiklis Ir Miego Jutiklis Vertybių Signalizacijos Kontrolės Vibracijos Šoko Dirbti Su Smart Home App

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.55

-30%

€16.51

Dalintis

Apie prekę

1.Šis produktas turi būti naudojamas, su įranga, su vartai funkcija. 2.Gali atrodyti, kad trijų narių: vibracija, tilt ir rudenį.Tada siųsti vietos garsinis ir vaizdinis priminimas signalą. 3.Tai NĖRA žemės drebėjimo seisminiai detektoriai.

Aqara Vibaration Miego Jutiklis

- Vibracijos Nustatymo, Laiku Priminti: built-in didelio tikslumo greitintuvo jutiklis pateiks išskirtinei situacijai, vartai, kai jis jaučia, kad neįprastos vibracijos, palenkti arba rudenį objekto.Interaktyvus vartai bus išsiųsti vietos garsinis ir vaizdinis priminimas signalas, ir išsiųsti priminimo pranešimų į mobilųjį PROGRAMĄ nuotoliniu būdu, jums žinoti, ir reaguoti laiku. - Adjustbale Jautrumas: aukštos, vidutinės trukmės ir žemą jautrumą galite reguliuoti atitinkamo lygio laisvai pagal skirtingus įrengimo aplinkoje, gerinti jautrumo nustatymo ir veiksmingai mažinti atsiradimo klaidingų pavojaus signalų. - Patvarus Kokybė: Pagaminta su bauda kūrinys, ilgas tarnavimo laikas.Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės ir PC ABS medžiagos.Tai nėra lengva, senėjimas ir mažas energijos suvartojimas.Mygtukas, baterijos galima naudoti 2 metus, esant normalioms aplinkybėms. - Įvairių Scenos: Saugojo kiekvieno kampo, kaip salė, balkonas, durų, langų, vertingų tapybos ir kaligrafijos.

Specifikacija

Belaidis Ryšys: Zig bičių Baterijos Modelis: CR2032 Baterija Darbinė Temperatūra: -10℃~+50℃ Darbinis Drėgnumas: 0~90% RH, nesikondensuojantis Produkto Matmenys: 36*36*9mm (1.42*14.2*0.35 be.)

Privalumai

- Vibracijos Stebėjimo - Koordinuoti Kontrolės - Remote APP Pranešimą - Reguliuojamas Jautrumas

Pakuotė

1 x Aqara Vibracijos Stebėti

Žymos: ylyd11yl, aqara wifi bevielio ryšio, xiaomi aqara smart lango durų jutiklis zigbee, aqara belaidžio ryšio relės 1, aqara jutiklis, belaidžio aqara d1 jungiklis, mijia belaidžio aqara, aqara smart home prietaisas, co2 jutiklis xiaomi, aqara getway.

Charakteristikos

Savybės Mirksi
Gyro Aqara Smart Home
Modelio Numeris Aqara Vibracijos Jutiklis
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Prekės Pavadinimas aqara
Masto 1
Maksimalus Greitis aqara

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aqara Vibaration Jutiklis Ir Miego Jutiklis Vertybių Signalizacijos Kontrolės Vibracijos Šoko Dirbti Su Smart Home App

Aqara Vibaration Jutiklis Ir Miego Jutiklis Vertybių Signalizacijos Kontrolės Vibracijos Šoko Dirbti Su Smart Home App

Panašūs produktai: