1000W Plytelių Plytelės Mašina Plytelės Vibratorius siurbtukas Reguliuojamas Pelninga Mechaninė Grindų Vibratorius Niveliavimo Įrankis Su 2 Baterijos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€45.37

-44%

€81.02

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Tinka sienų apdailos plytelės, mažas grindų plytelės: naudojamas judėjimo ir montavimas, grindų plytelės ir sienų apdailos plytelės, labai veiksmingumo gerinimo darbą.

2. Pažangi dažnio kontrolė: multi-padėties reguliavimas

3. Super adsorbcijos talpa: 40kg super stiprus adsorbcijos talpa, lengva klijuoti plyteles.

4. Vieno mygtuko vibracijos, net jėga: galite reguliuoti vibracijos dažnį pagal dydį mūrinis, 6-pavarų kolonėlė, gali ištaisyti padėtį plytų ir pagerinti efektyvumą.

5. Baterija: Built-in 2500mAh ličio baterija, greitas įkrovimas, ilgalaikis baterija.

6. Viena ranka operacijos: stabilios ir saugios operacijos, kad jūsų darbas būtų lengvesnis, tinka inžinerijos komandos ir taip pat tinka naudoti namuose.

7. Pavasario užrakto mechanizmas dizainas: patogus ir lengvas.

Techniniai duomenys:

Galia: 1000W

Input: 110V/240V 50-60HZ.

Galia: 10.8 V-12.8 V

Baterijos talpa: 2500mAh

Ličio baterijos talpa: 12VF

Įkrovimo laikas: 1-2H

Darbo laikas: >8H

Vibracijos dažnis: 12000r/min.

Adsorbcijos stiprumas: 40Kg

Siurbtuko diametras: 12 cm/4.7"

Tinkamas plytelių: 800x800mm

Gaminio dydis: 12x32cm/4.7"x12.6"

Pakuotės dydis: 33x20x13cm/13"x7.9"x5.1"

Produkto svoris: 1 8 00g

Mašina Pagrindinė Medžiaga: Aliuminio-magnio lydinio, nerūdijantis plienas

Naudojimas: renovacija komanda, apdailos projektas

Naudojimas: Plytelių sienos plytelių

Pakuotė:

1 x Plytelių Dengimo Mašinos

2 x Baterijos

1 x Įkroviklis

1 x Saugojimo krepšys

1 x Vartotojo Vadovas

Instrukcijos:

1. Prašome patikrinti baterijos prieš naudodami, siekiant užtikrinti, kad baterija yra visiškai įkrauta;

2. Kampinio keitiklio jungiklį į kairę iki minimumo, tada paleiskite mašiną prisitaikyti prie atitinkamų valstybės pagal reikalavimus;

3. Pastatykite mašiną ant plytelių turi būti nustatyta, turėti siurbtuką ir laikykite plytelę.Paspauskite jungiklį mašinos pradėti dirbti ir iš karto priploti išsikišusi dalis plytelių.

4. Jei dirbi, būtinai turėti siurbtuką dirbti ant plytelių, neleisk mašinos tuščioji eiga, nereikia laikyti nuspaudus jungiklį, per pasta procesas, ir ritmą, yra palankesni grindinio.

Įkrovimo instrukcijos:

1. Gavusi mašina, paspauskite jungiklį nustatykite, ar dažnį, įjungti darbai.Jei indikatoriaus lemputė, mašina, nėra šviesus, prašome imti ji pirma ir tada naudokite jį įprastai.Kai įkroviklis yra prijungtas, ir įkrauta, įkrovos indikatorius įkroviklis švies.

2. Šis produktas yra paprastai imamas už 3-4 valandas, pilnas self-stop, ir indikatoriaus lemputė žalia, ar ne dega.

3. Po produktas yra visiškai įkrautas, jis gali dirbti daugiau nei 8 valandas, tačiau tam, kad ne pakenkti tarnavimo šį produktą, prašome imti ji kiekvieną dieną įprasto naudojimo metu.

4. Naudojant šį produktą, paprastai, ji turi būti mokama vieną kartą per dieną, pavyzdžiui, jis neturi įkrauti vieną kartą per mėnesį.

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pila keraminės plytelės, daugkartinio naudojimo plytelių lyginimo įrenginiai, granito mašinos, dyson tp03, įrankis plytelių įrengimas, rankinis plytelių pjovimo plytelių, plytelių darbo įrankiai, lygis pleišto, grindinio plokštė įrankiai, plytelių mašinos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1000W Plytelių Plytelės Mašina Plytelės Vibratorius siurbtukas Reguliuojamas Pelninga Mechaninė Grindų Vibratorius Niveliavimo Įrankis Su 2 Baterijos

1000W Plytelių Plytelės Mašina Plytelės Vibratorius siurbtukas Reguliuojamas Pelninga Mechaninė Grindų Vibratorius Niveliavimo Įrankis Su 2 Baterijos

Panašūs produktai: