S. Dėvėti IPX8 Vandeniui Ausinių Kaulais Rankų Lauko Sporto 8G HIFI MP3 Grotuvas Plaukimo Ausinės Dropshipping

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.68

-39%

€51.94

Dalintis

Apie prekę

S. Dėvėti IPX8 Vandeniui Ausinių Kaulais Rankų Lauko Sporto 8G HIFI MP3 Grotuvas Plaukimo Ausinės Dropshipping

8G MP3 Grotuvas Kaulais laisvų Rankų įranga yra ne tik kaulais ausinių ,bet taip pat jis gali būti naudojamas kaip MP3 grotuvas su 8GB .Ausinių turi IPX8 vandeniui funkcija, galite ne tik jį naudoti, kai jūs dirbate, jojimo, jūs netgi galite mėgautis muzikos, kai jums plaukti.Sporto turas ausų atvartais, yra labai stabilus dėvėti ilgą laiką be skausmo.

Specifikacijos

"Bluetooth" Lustų rinkinys: QCC3003 5.0 Ryšio Atstumas: ne didesnis kaip 10m Baterijos Talpa: 165mAh Įkrovimo Laikas: 1-2 val. Žaidimo Laikas: ≥ 6 val. Budėjimo Laikas: ≥ 15 dienų Pakuotės Svoris: 180 g Pakuotės Dydis: 15*17*7cm Spalva;Juoda

Savybės

•Su MP3 grotuvo funkcija: Sporto nereikia nešiotis mobiliojo telefono su šviesos, built-in 8G atminties išvengti mobiliojo telefono kišenėje, kai esate naudojasi •IPX8 gylis vandeniui: (aukščiausios vandeniui lygis) / tinka plaukimas ir kitos sporto vandens / dulkių / cold / minkštas ausines / plaukimo ausines / long play •Skirta ilgą modeliai: Trekz Titano vaikjuostės lankelis yra lengvi ir lankstūs, užtikrinant komforto per ilgai dėvėti, paviršiaus gumos dažų gydymas, nusidėvėjimą ir druska atsparumas, minkšta ir elastinga atminties viela, kūdikių odos Touch •Ilgas tarnavimo: Tai kaulais ausinės turi įmontuotą 165mA polimero baterijos.Ji trunka 2 valandas visiškai įkrauti ir 6 valandas žaisti.USB įkrovimą, leidžia jums nerimauti dėl elektros energijos tiekimo •Programos: Plaukimas / Nardymas / Banglentės / Irklavimo / Veikia / Ski / Dviračių Šis produktas yra visiškai atsparus vandeniui 8 klasės, energijos yra nuolat naudojamas vandens

Pakavimo sąrašas

•1 x ZNXBS-3 8G MP3 Grotuvas Kaulais laisvų Rankų įranga •1 x USB Kabelis •1 x User Manual •1 x Ausų kištukų

Kad Patarimai

•Matavimo elementą gulėti ant stalo, gali sukelti nedidelis skirtumas. • Tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą kai fotografavimo. •Principas plaukimo ausines klausytis muzikos po vandeniu: Nors "Bluetooth" gali būti sujungtos po vandeniu, kietosios ir skystosios terpės gerokai sutrumpina "Bluetooth" ryšį atstumas ir stabilumą.Todėl, plaukimo ausinės iš esmės remtis savo built-in saugojimo pasiekti funkcija klausytis muzikos po vandeniu. •Nėra dainą, naują mašiną gali nepasirinkti MP3 režimu. •Naudoti duomenų kabelį: prijunkite laisvų rankų įrangą prie kompiuterio, įjunkite laisvų rankų įranga, kompiuteris bus įrašyti ir atsisiųsti dainą į laisvų rankų įrangą.Po atsisiųsti dainą, kompiuteris išėjimai ir išsaugo disko.Išjunkite laisvų rankų įrangą ir įjunkite ausinę-mikrofoną dar kartą.Dukart spustelėkite multi-funkcinį klavišą, kad persijungti į MP3 režimu. •Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, blutooth automobilį, žaidėjas vandeniui, visiškai atsparus vandeniui mp3, airpodspro, svarbu belaidžio ryšio "bluetooth" ausines, belaidžio handfree, m3 grotuvas bluetooth, dropship.

Charakteristikos

Jungtys NĖRA
Garso Valdymas Taip
Parama Atminties Kortelės No
Funkcija Sportas
Savybės Su Mikrofonu
SS ID 12269
Budėjimo Laikas Apie 15 dienų,
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Yra bevielis Taip
Baterijos talpa 165mAh
Valdymo Mygtukas Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Įkrovimo Laikas 1-2 valandas
Modelio Numeris ZNXBS-3
Atsparus vandeniui Taip
Stilius Neckband
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio
Vocalism Principas Kaulais
"Bluetooth" Versija 5.0
Ryšio atstumas Per 10m
Su Mikrofonu Taip
Prekės Pavadinimas S. Dėvėti
Žaidimo laikas Apie 6 valandų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

S. Dėvėti IPX8 Vandeniui Ausinių Kaulais Rankų Lauko Sporto 8G HIFI MP3 Grotuvas Plaukimo Ausinės Dropshipping

S. Dėvėti IPX8 Vandeniui Ausinių Kaulais Rankų Lauko Sporto 8G HIFI MP3 Grotuvas Plaukimo Ausinės Dropshipping

Panašūs produktai: