Nauja Juoda Baterijos Laikymo Atveju, 3.7 V 2x18650 Baterijų Laikiklį Langelis Konteinerio Su ON/OFF Jungikliu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.24

Dalintis

Apie prekę

Funkcijos: 1.Modelis:EQUIV 2.Pavadinimas:Baterijų Laikiklis 3.Ši baterija lango turėtojas su pin jungtis, tinka 18650 baterijas. 4.Suvirinimo siūlės kojų dizainas, jūs galite lengvai įdėti bateriją ji. 5.Su dangteliu ir on/off jungiklis mygtukas techniniai duomenys: 1.Dizainas:Parallel Jungtis 2.Tinka:2*18650 3.7 VBattery (neįtraukta) 3.Vardinė įtampa: 7.4 V DC 4.Matmenys:8.8 x 4.1 x 2.2 cm (L*W*H) 5.Laido Ilgis:16cm 6.Medžiaga:Plastikinės 7.Spalva:Juoda Pakuotė: 1 x Baterija lango Turėtojas (Baterijos nėra įtrauktas.)

Mūsų mokėjimo metodai yra įtraukti: Kreditine Kortele , Banko pavedimu,Western Union " ir "MoneyGram".Jūsų pinigai yra saugūs Keturvalakiai.lt sąskaitą , Prašome patvirtinkite su Keturvalakiai.lt ir išleisti pinigus, po to, kai prekės yra pristatytos.

1.Mes išsiųsti prekes per 48 valandas po jūsų mokėjimą patvirtinti Keturvalakiai.lt.

2.Mes tik UPS, DHL, EMS, kaip vežimo ekspeditorius.UPS ir DHL imsis 3-7 darbo dienos pristatymas.EMS bus lėtesnis, tačiau turi mažiau galimybių mokėti mokesčius savo vietos muitinės.

3.Kai mes išsiųsti prekes , mes atsakingi už problemų Kinijoje Muitinės ,ir pirkėjas atsakingas už problemos pirkėjas?s šalis

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų.

3. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantija.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, tačiau prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

1. Jeigu esate patenkinti pristatyti prekių, maloniai prašome padėti palikti teigiamą atsiliepimą ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingas kainas mūsų klientams.

2. Dirbti su mūsų klientais, pastatytas iki savo verslo .

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.

Tikiuosi, kad daryti verslą su jumis

ir

Aš pažadu, aš duosiu jums geriausią kainos ir geriausias aptarnavimas !

Žymos: 18650 turėtojas jungiklis, soshine 14500 įkrovimas, 18650 turėtojas smt, 18650 dėžutę, 18650 jungiklis, 18650 baterija recharg, 2x aa baterijos atveju, 2x18650 atveju, 18650 atveju, monetos cell baterijos laikiklis cr2032.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Soshine
Tipas Baterijos Laikymo Dėžutė
Pakuotė No
Modelio Numeris 18650

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nauja Juoda Baterijos Laikymo Atveju, 3.7 V 2x18650 Baterijų Laikiklį Langelis Konteinerio Su ON/OFF Jungikliu

Nauja Juoda Baterijos Laikymo Atveju, 3.7 V 2x18650 Baterijų Laikiklį Langelis Konteinerio Su ON/OFF Jungikliu

Panašūs produktai: