Mišrus-iki Chameleonas Eric Carle Švietimo anglų Paveikslėlį Mokymosi Knyga Kortelės Istorija Knyga Kūdikių Vaikams Dovanos Vaikams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.48

-5%

€5.77

Dalintis

Apie prekę

Mišrus-iki Chameleonas Eric Carle

Produkto Informacija:

Amžius: 3 metai ir daugiau

Kokybės Lygis: Ikimokyklinio-3

Minkštas: 32 Puslapius

Kalba: Lietuvių

Gaminio Matmenys: 10 x 0,2 x 8.2 cm

Pristatymo Svoris: 6.4 uncijų

Produkto Pristatymas:

Iš Eric Carle, New York Times bestselerių autorius Labai Alkanas Caterpillar ir Zrzędliwy Biedronka , ateina spalvingas ir išradingas knygą apie kintančią chameleonas, kad nori būti šiek tiek visko.

Ten dar buvo mažas žalias chameleonas, kad norėjo būti gražus kaip flamingo", išmaniųjų kaip lapės, ir juokinga kaip antspaudas.Bet su kiekviena pertvarka, dydį, formą ir spalvą, chameleonas sužino, kad gal yra sau yra geriausias iš visų!

Mišrus-Iki Chameleonas yra tikras malonumas mažai skaitytojus su savo interaktyvusis menas, juokingas maivymasis, ir naujienos d dvasia pranešimą.

Vieną gražią rytą, gaidys nustato ne pamatyti pasaulį.Netrukus jis prisijungė dvi kates, tada tris varles, tada keturių vėžlių, tada penkias žuvis.Tačiau viena grupė, viena, jo nauji draugai nusprendžia į galvą namo, paliekant gaidys, tik vėl-ir pasirengęs grįžti į savo patogius namus, taip pat.Drąsus, spalvingą koliažą iliustracijos, a patraukliausių istorija, ir paprastas įvadas į numerį rinkinių, be to, ir atimties sujungti, kad Gaidys ne Pamatyti Pasaulį malonumas Eric Carle daug jaunų gerbėjų.

Žirafos gali sulenkti jų kaklų, beždžionės gali pamojuoti savo rankas, ir asilai gali spardyti kojomis.Ir todėl jūs galite!Visą tai, interaktyvios knygos, gyvūnai, Nuo Galvos iki Kojų pakviesti jauniesiems skaitytojams, kopijuoti jų maivymasis, kaip jie žaidžia.

Per Carle energingas, koliažai ir paprastus nurodymus, vaikai išmoksta klausyti, pasinaudoti, ir imtis naujų iššūkių.Prisijungti žirafos, beždžionės, asilai, riebokšliai, ir daugiau frolicking, įdomus nuotykius!

Kai George milžinišką šnipai parduotuvė, pilna nuostabių drabužių, jis nusprendžia gydyti save į naują aprangą.Jis kelia savo naują marškiniai, pants, batai, ir kaklaraištis, ir yra iš karto transformuojami iš scruffiest milžinišką mieste į spiffiest milžinišką mieste.Bet apie savo kelią namo, George veikia į įvairių gyvūnų, kuriems reikia jo pagalbos.Ir po truputį, Džordžas atsiduria atiduoti visus savo naujus pirkinius.Iš kūrėjų Kambaryje ant Šepečio, tai gyva pasaka, kuri primena skaitytojams, kad kartais tai, kas yra viduje asmuo arba milžinišką, kad bylose labiausiai.

Kvaila vėžlys yra pavargę, buvo toks lėtas.Jis nusprendžia, kad lengviausia jam judėti sparčiau ir gauti iš jo sunkiųjų lukštais.Vienintelė problema yra tai, kai jis palieka savo namus, jis bijo vaikščioti bet kur!Tai kvailas vėžlio mokosi, sunku taip, kad nėra vietos kaip namuose.

Vaikai ir suaugusieji galės mėgautis šios klasikinės pasakos atradimo, whimsically iliustruoja Eric Carle.Šį paketą įeina minkštas viršelis knygos, kartu su CD istorija yra skaitomi garsiai.

Keturių laiko Caldecott Garbę nugalėtojas Leo Lionni s mylimasis pasakos apie trijų jaunų varlės mokymasis dirbti kartu.

Trys savanaudis varlės gyvena kartu saloje viduryje Vaivorykštė Tvenkinys.Visą dieną jie bicker: Tai mano!Tai mano!Tai mano!Bet blogas audra ir didelis, rudos spalvos, rupūžė padėti jiems suprasti, kad dalytis yra daug daugiau įdomus.Su būdingas aiškumas, paprastumas ir energingumas, Leo Lionni leidžia vaikams pamatyti save per maivymasis kitų žmonių, kurie dalijasi mūsų pasaulyje.

Žavinga pasakos Mažyčių Sėklų , kurias mylimas autorius ir iliustratorius Eric Carle, dabar yra kaip 2 Lygio Ready-to-Skaityti!

Eric Carle ' s classic istorija apie gyvenimo ciklą gėlė yra pasakyta per nuotykius mažytė sėkla.Visi bus nudžiuginti sėklos pažangą, kaip ji plaukia danguje, nestles į žemę, ir, galiausiai, auga į milžinišką gėlių ji buvo visada reiškė būti.

Su apakinti koliažas, iliustracijos ir gyvas tekstas šio Lygio 2 Ready-to-Skaityti, Carle sukūrė pergalingas ir patrauklių pasakos jauniesiems skaitytojams!

Produkto Vidinės Rodyti

Žymos: alkanas caterpillar pin, varna filmą, marškinėlius eric cartman, anglų kalba meilė, anglų korano knygos, knygos anglų kalba, knygos istorija, lietuvių, undinėlė ursula, usborn knygų.

Charakteristikos

Anglų kalba istorija knygos Kokybės Spalvotas spausdinimas Knyga
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Pažintinės Paveikslėlių Knygą Anglų Švietimo knygos
Prekės Pavadinimas LAIMINGA BEŽDŽIONĖ
Animaciją & Komiksų Paveikslėlių knygą
Spalvinimo knyga vaikams Anglų knygelių vaikams
Švietimo vaikams, knygos anglų kalba Mokytis anglų kalbos vaikams kortelės knyga
Piešimo Knyga Knygos vaikams
Medžiaga Popierius
Kūdikio knyga knyga Dovanos kūdikių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mišrus-iki Chameleonas Eric Carle Švietimo anglų Paveikslėlį Mokymosi Knyga Kortelės Istorija Knyga Kūdikių Vaikams Dovanos Vaikams

Mišrus-iki Chameleonas Eric Carle Švietimo anglų Paveikslėlį Mokymosi Knyga Kortelės Istorija Knyga Kūdikių Vaikams Dovanos Vaikams

Panašūs produktai: