Džiaugdamiesi, Siuvimo Mašina, Krepšys, Nešiojamų Siuvimo Rankena Nešti Priedai, Siuvimo Mašinos, Troleibusai Rankinė Siuvimo Mašina Rožinė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.70

-14%

€42.00

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 85%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 16px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1.Maišas yra pagamintas iš sunkiųjų , kurios yra aukštos kokybės apmušalai tarp sluoksnių, tvirtos medžiagos.Ir krepšys yra nuimamas išklojimui padas apsaugo mašiną nuo nelygumai ir yra drėgna.

2. Pagrindinis skyrius krepšys tinka labiausiai standartinio dydžio siuvimo mašinos.

3. Plataus atidarymo dizaino daro maišelį lengva gauti savo siuvimo mašiną ir iš jos. 2 diržai su sagtimi ant dugno kamera saugi siuvimo mašina.Keletas papildomų kišenių, skirtų saugoti pedalu, maitinimo kabelis, instrukcijos, knygos, medžiagos, atsarginės adatos ir kiti priedai .

4. Multi-funkcija išardomi handcart: taip pat galite naudoti mūsų lankstymo nešiojimo krepšelis, kuris ne tik leidžia jums atlikti siuvimo mašina, bet taip pat padeda jums vežtis bagažą ir kitus daiktus, taupyti savo energiją.

5. Krepšys yra sukurta kaip lagaminas taip pat saugojimo maišelis, todėl jūs galite lengvai imtis savo siuvimo mašinos ir reikmenys, a klasė, šalis, arba atostogų metu.

Dydis:36*39*32cm

Medžiaga:Oxford medžiaga

Spalva:Rožinė

Pakuotės Turinys:

1 * Siuvimo Mašina Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Q1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas .Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Q2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Q3.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: krepšys overlock, supjaustyti mirti, spuogai mašina rožinė, ds pen, siuvimo mašina bolsa, osman kardas, ausies mašina rožinė, kawaii siuvimo mašina krepšys, krepšys siūti, juosta mašina rožinė.

Charakteristikos

Lytis MOTERIS
Formos Atsitiktinis Tote
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje
Modelio Tipas TAŠKAS
Išorinis NĖRA
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Apdaila NĖRA
Proga Universalus
Rankenų/Dirželiai NĖRA
Pamušalas Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Kietumas MINKŠTAS
Rankinės Tipas Entire

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Džiaugdamiesi, Siuvimo Mašina, Krepšys, Nešiojamų Siuvimo Rankena Nešti Priedai, Siuvimo Mašinos, Troleibusai Rankinė Siuvimo Mašina Rožinė

Džiaugdamiesi, Siuvimo Mašina, Krepšys, Nešiojamų Siuvimo Rankena Nešti Priedai, Siuvimo Mašinos, Troleibusai Rankinė Siuvimo Mašina Rožinė

Panašūs produktai: