100W Potvynių Šviesos diodų (LED) Prožektorius AC 220V IP65 Sienos Lempos Outdoot Apšvietimo Prožektorius Gatvės Žibintas Projektorius LED Spot Sodo Žibintas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.49

-40%

€14.15

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas:

Galia: 100W Įtampa: AC 220-240 v LED Lustas Modelis: SMD 2835 Spalvų Perteikimo Indeksas: >80 Spalvos Temperatūra: Šaltai Balta (5500–6000K), Šiltai Balta (2700–3200K) Tarnavimo Laikas: >30000 Val. Pagrindinė Medžiaga: Aliuminio Atsparus vandeniui: IP65 (neįsigeria vanduo) Naudojimas: naudoti sodus, kelius, aikštes, skelbimai, parkai, senosios parduotuvėse, garažuose, sandėliuose, lauko šalių ir kt.Savybės: Jis gali būti derinami ir naudojami ne bus.Jis gali būti naudojamas kaip lauko prožektorius ar kaip siena lempos.LED žibintai, yra ryškesnis ir efektyvesnis, nei vyresnio amžiaus halogeninės lemputės, o tarnavimo laikas yra daug ilgesnis. 100W Parametrai: Grupė: 130 x 240 x 20mm Laikiklis: 95mm

Šio lauko prožektorius yra tvirtas metalinis korpusas, sukurta su aukšto šilumos laidumo ir įmontuota šilumos kriaukle, todėl ji nebus įrašyti žaidimai.Taip pat buvo elgiamasi su apsauginiu dažų, todėl jis atsparus oksidacijai ir korozijai.

Šis prožektorius funkcijų super ryškus Led, yra cool ir warm white.LED žibintai, yra gerai žinomas dėl savo ryškumo, atleidžiantis 80% savo energijos, kaip šviesos, palyginti su halogeninės lemputės, kurios tik išleisti 20%, kaip šviesos.

2835 LED lustai

2835 LED lustai leidžia 2-3 kartus daugiau šviesos išvestis nei ankstesni modeliai ir užtikrina aukštą spalvų atgavos už realią, natūrali šviesa ir ilgas tarnavimo laikas.Ši lauko lemputė yra efektyviau nei kiti modeliai, naudojant COB Led.

Difuzijos plokštelė

Šis prožektorius yra difuzijos plokštelė, kuri keičia, transformuoja atšiaurių LED šviesos į minkštą, atmosferos švytėjimas jūsų lauko erdvėse.Ji turi anti-rūko ir anti-glare savybes ir suteikia 95% šviesos perdavimas.

Reguliuojamas kampas

Lempa gali pakreipti iki 180°.Tiesiog įtempkite ir atpalaiduokite varžtus pusėje dėmesio centre koreguoti.Tai tik kaip naudingas, be montavimo.Tiesiog kampas atramos ir įjungti.

Tarptautinės apvalkalą maitinimo laidą

Elektros kabelis leidžia montuoti vėjas.Atkreipkite dėmesį, kad kai kurių laidų patirtį būtina įdiegti šią šviesos: raudona - live, pilka - neutrali, geltona - žemę.

Daug galimybių

Jūs galite naudoti šią šviesos tiek daug skirtingų lauko teritorijų!Ar norite apšviesti krepšinio aikštelė, važiuojamosios kelio dalies, arba veranda šildomi, galimybės yra beveik neribotos.

Žymos: daug lauko šviesos, užduotis žibintai, vyrai lauko žibintai, led lauko, lempa led, led reflektorius, lli led potvynių šviesos, galaxi projektorius, g v, 250 bar.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis AC 220V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas PARKSON
Apdaila Poliruotas Chromo
Modelio Numeris Prožektorius LED Potvynių Šviesos
Proga Lauko Sienos
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo BMK
Įtampa 220V
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Watt 100W
Elemento Tipas Led Prožektorius Led Lauko Apšvietimas
Apsaugos Lygis IP65
Stilius Modernus
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

100W Potvynių Šviesos diodų (LED) Prožektorius AC 220V IP65 Sienos Lempos Outdoot Apšvietimo Prožektorius Gatvės Žibintas Projektorius LED Spot Sodo Žibintas

100W Potvynių Šviesos diodų (LED) Prožektorius AC 220V IP65 Sienos Lempos Outdoot Apšvietimo Prožektorius Gatvės Žibintas Projektorius LED Spot Sodo Žibintas

Panašūs produktai: