Nauja Išpardavimas
Jigott Paukščio Lizdą raukšlių kremas anti-aging Padidinti

Jigott Paukščio Lizdą raukšlių kremas anti-aging

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.00

Dalintis

Apie prekę

Kremas su kregždė lizdą ekstraktas pagerina bendrą odos būklę, išlygina raukšles ir apsaugo nuo naujų išvaizdą, suteikia poveikį kėlimo, gaivina ir minkština odą.

Swallow ' s Nest -Tai vertingi kosmetikos ingredientas.Kregždė lizdą ekstrakto šaltinis yra svarbių mineralų, polisacharidų ir antioksidantų.Rytų medicina, šis produktas yra pripažinta geriausia kosmetikos priemonė su nuostabiu омолаживающим poveikį.

Niacinamidas kremo aktyvios sudedamosios už ląstelių odos atnaujinimas.Jis stimuliuoja kolageno sintezei, gamybą, odos ceramids ir lipidai, skatina odos imunitetą, kad neigiamą poveikį aplinkai.

Naudojimas: Naudoti kaip galutinės stadijos odos priežiūrai.Nedidelį kiekį kremo taikyti veido ir kaklo odos, švelniai glostydamas judėjimo paskirstyti kremą ant odos paviršiaus.

Atsargumo priemonės: Tik skirtos naudoti lauko sąlygomis.Vengti kontakto su akimis.Jei jums į akis, tuoj pat nuplaukite vandeniu.Netaikomi pažeistų sričių odą.Jei yra dirginimas, nustoti naudoti.

Tinkamumo laikas: 3 metai nuo pagaminimo datos.

Kiekis: 70 ml

Šaltinis:

Žymos: lanbena remontas, pėdų vaškas, enziminis skalbimas, odos carw, exfoliant pėdų kremas, veido kremas, skirtas pašalinti negyvas odos, veido korėja, kremas korėja, kremas veido korėja, veido makiažas pašalinti.

Charakteristikos

Kilmės KR(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Naudoti Veidas
Funkcija Anti-Aging
Elemento Tipas Kremas
Lytis Moteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jigott Paukščio Lizdą raukšlių kremas anti-aging

Jigott Paukščio Lizdą raukšlių kremas anti-aging

Panašūs produktai: