PSSS Motociklo Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Moto: "Bluetooth" 4.0 Mažai Energijos Vidaus Išorės, Skirtų "IOS", "Android"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.70

-14%

€33.76

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas: Palaiko Platforma: "Android" (Android4.3 ir daugiau "bluetooth" 4.0) " iOS " ("iPhone 4S" ir "aukščiau" bluetooth 4.0") Kalba:anglų, Jums tiesiog reikia įdiegti 4 TPMS daviklių Padangas, ir jie bus išsiųsti temperatūros ir slėgio signalą į mobilųjį telefoną per "bluetooth".Jūs galite peržiūrėti realaus laiko temperatūros ir slėgio per APP jums įdiegta Andriod ir " IOS " įrenginio.APP bus signalas, kai temperatūra ir slėgis padangose yra nenormalus.Prašome atkreipti dėmesį: Ji palaiko tik "android" ir " iOS " išmaniesiems telefonams skirtas TIK !!!Ji nepalaiko automobilių\\\ \ 's navigacija, android sistema ir nr. palaiko automobilių DVD "android" sistema.Pirmiausia prašome įdiegti jutikliai ir tada prisijungti prie jūsų telefono.Kitaip jis bus prisijungti nepavyko ir parodo klaidas.Diegimo Žingsniai: 1. Įdiegti jutikliai, kad jūsų padangos 2. Prijunkite jutiklius į jūsų Telefoną\\\ \ 's APP. 3. Po to, kai jums įdiegti ir jungiasi davikliai na, prašom atidaryti app, prašome išpūsti ar išvėdinti padangų norėdami įjungti "bluetooth" daviklių tuo pačiu metu

Jutiklio parametrai:

Darbinė temperatūra: (- 40 ℃ ~ + 105 ℃)

Laikymo temperatūra: (- 40 ℃ ~ + 120 ℃)

Slėgio diapazonas: 0 ~ 116psi (0 ~ 8bar)

Slėgio tikslumas: ± 0.15 PSI (± 0.01 bar)

Temperatūros tikslumas: ± 3 ℃

Perdavimo dažnis: 433.92 MHz

Baterijos veikimo trukmė: apie 2 metų

Matmenys(apytiksl.): Aukštis: 13mm/0.51 tam, Skersmuo: 18mm/0.71 į

Svoris: apie 6.0 g Pakuotė: 2 * jutiklis 1 * vartotojo\\\ \ 's manual 1 * "Bluetooth" Moudle

\"

Žymos: tpm, signalizacijos secur, 4 psss vidaus, dvd psss, psp bluetooth "android", motociklo psss "bluetooth", atsparus vandeniui motociklo padangų slėgio stebėjimo sistema, psss jutiklis vidaus, psss sunkvežimių 18, 12v psss.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Auto-Partneris
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Tipas Signalizacijos Sistemos Ir Apsaugos
Elemento Aukštis 1cm
Medžiagos Tipas ABS
Įtampa 5V
Modelio Pavadinimas M3
Specialios Funkcijos Padangų Slėgio Signalas
Elemento Plotis 1cm
Elemento Ilgio 1cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

PSSS Motociklo Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Moto:

PSSS Motociklo Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema Moto: "Bluetooth" 4.0 Mažai Energijos Vidaus Išorės, Skirtų "IOS", "Android"

Panašūs produktai: