Pripučiami Saulės USB Šviesos Sulankstomas Vandeniui Kritimo Atsparumo Įkrovimo Lemputė Žibintų Lauko Gelbėjimo Kempingas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.26

-18%

€15.13

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、2000mAh Built-in Baterija: Itin ryškus LED saulės šviesos yra lengvas, pripučiami ir nešiojamų, teikiančios daugiau kaip 150 liumenų LED šviesos "Turbo" režime.

2、Iki 150 Liumenų: Kai baterija yra visiškai įkrauta, ilgai veikianti baterija pateikia apie 50 valandų apšvietimo mažos galios režimu, todėl šis saulės šviestuvas idealiai tinka kempingas, lauko poilsiui ir ekstremalias situacijas.Pasirinkti iš 5 ryškumas parametrus pagal norimą apšvietimo laiką ir ryškumas.

3、Saulės Ir USB jungtį: Tiesioginis lauko saulės spindulių 12-14 valandų (apie 2-3 dienas, priklausomai nuo vietos ir nuo metų laiko) ar USB (įskaitant maitinimo laido) 1-2 valandas.

4、Kompaktiškas All-in-One: įrenginys yra saulės ir USB įkrovimo kempingas šviesos.Žemiau 10 uncijų, tai galingas, bet nebus sumažinti savo kuprinę.Jis yra iki 1 colio storio ir lengvai atlikti arba parduotuvę, bet gali būti išplėsta iki 6-colių kubo taškinė šviesa.

5、Vandeniui Ir Grūdintas: Pagaminti iš sunkiųjų, patikima TPU dėl atšiaurių aplinkoje.Šviesa yra 100% atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67 reitingas).

Savybės:

Pavadinimas: Saulės mobiliųjų telefonų įkrovimo pripučiami kempingas šviesos

Svoris: apie 120 g

Dydis: apie 15*15*15 cm/5.91*5.91*5.91 į (po infliaciją)

Stilius: saulės baterija, saulės + USB2 1 baterija

Baterijos talpa: built-in baterija 2000mAh

Įkrovimo laikas: saulės baterija 12-14 valandas

USB įkrovimas: 1-2 val.

Ryškumas: 150 liumenų

Naudojimo laikas: mažos galios režimas suteikia iki 50 valandų apšvietimas

Taikoma kartų: 100% atsparus vandeniui, tinka sunkiųjų lietaus ir vandens sporto.Idealiai tinka baseinai, paplūdimiai, buriavimas, žvejyba, baidarės.Šviesos net plūdės ant vandens, leidžia jums plaukti šiek tiek šviesos naktį.

Sąrašas:

1*pripučiami kempingas šviesos

Mūsų Brazilija draugais:

Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija, ir bus grąžinta, jeigu jis nėra mokama.Jeigu tu negali priimti mokėti $3.5 Muitinės Mokestis, Pls nedėkite užsakymo.

Daugiau informacijos, prašome patikrinti jį šią nuorodą, ačiū už jūsų supratimą!

Žymos: akordeonas diatonic, 12 voltų laiko relė, 465 led žibintai, 5t ananasų dangtis, 5t teroro piktadariai, 2020 m. dviračių moteris, suaugusiųjų kostiumas trex, 40 n cm žingsnis variklis, 5d diamond sezonus.

Charakteristikos

Dydis M
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pripučiami Saulės USB Šviesos Sulankstomas Vandeniui Kritimo Atsparumo Įkrovimo Lemputė Žibintų Lauko Gelbėjimo Kempingas

Pripučiami Saulės USB Šviesos Sulankstomas Vandeniui Kritimo Atsparumo Įkrovimo Lemputė Žibintų Lauko Gelbėjimo Kempingas

Panašūs produktai: