KEIUMI Naują Atvykimo 22 Colių Minkšto Silikono Reborn Baby Girl Lėlės 55 cm Tikroviška Baby Doll Su Pluoštas Plaukų Vaikų Dienos Dovana Žaislas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.74

-34%

€51.90

Dalintis

Apie prekę

Mūsų klientas: Mes gamyklos tiesioginis pardavėjas daryti su whosale kainą ir lašas laivas.Visi lėlės, kad gali būti pasirinktas yra sandėlyje.Laukiame jūsų užsakymų.Jokių problemų, jūs patenkinti , prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar duoti blogų atsiliepimų, nieko, bus išspręsta,mes tarnauti jums iš širdies Ačiū.

1) Ženklo pavadinimas : KEIUMI

2) Korpusas: C loth kūną su PP medvilnės, negaliu įdėti į vandenį.

3) Kūdikio dydis: 22 coliai apie 55 cm.

4) Akys: Akrilo akis, atrodo toks realus, negali mirksėti.

5) Plaukų: Rankų darbo įsišaknijusi mohera.

6) Struktūros: Tik galva, 3/4 galūnės yra pagaminti iš visų silikono.Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti,negali stovėti,kalbėti ar pašarų.

7) Pakuotės turinys: Lėlės, drabužiai, magnetinio žindukas, pieno butelis, gimimo liudijimas.

8) Programa: vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

1. Lėlės dydis: "mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi egzistuoja 2-3 cm nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais.

2. Lėlės pristatymas: Visos lėlės bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

3. Grįžti paslaugos: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

KEIUMI, nustatyta 2014 m., mes turime mūsų pačių gamykloje, sandėlyje, profesionali aptarnavimo komanda, mes taip pat atidarė užsienio sandėlių Brazilija ir Rusija.Nuo įmonės įkūrimo, mes buvo palankiai įvertino klientai, su savo aukštos kokybės, greito transportavimo, ir geras aptarnavimas po pardavimo.

KEIUMI yra įsipareigojusi sukurti aukštos klasės prekinių ženklų, kad kiekvienas vaikas kiekvienos šeimos gali realizuoti lėlės svajonė.

KEIUMI--IR JUMS, IR MAN .

Žymos: princesė lapas rinkinys, kūdikis reborn silicio, pliušas, lėlės rinkinys atgimsta, gumos delfinų lėlės, pelėsių atgimsta lėlės rinkinys, atgimsta silicio, atgimti, hoomai atgimsta, j. lėlės.

Charakteristikos

plaukai Įsišakniję Moheros
BJD/SD Požymis lėlė
Elemento Tipas Lėlės
Temos Filmų ir TV
Cosplay Lyčių Mergina su drabužiais
Tipas Kūdikių Lėlės
Akis Užmerktos akys
Amžius 2-4 Metai
Įstaiga Audinio organas su PP medvilnės
sąlyga Akcinė Straipsniai
Matmenys 22 colių-apie 55 cm
Modelio Numeris 22D14-C52-H48
Saugos Sertifikavimo EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus, CE/ ROHS/ASTM ir CP65
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Įspėjimas toli nuo ugnies ir vandens
Savybės Įdaryti & Pliušas
Medžiaga Vinilo
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Mfg Serijos Numeris Mados
Baterija NO
Lėlės svoris Neto 1.01 kg

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KEIUMI Naują Atvykimo 22 Colių Minkšto Silikono Reborn Baby Girl Lėlės 55 cm Tikroviška Baby Doll Su Pluoštas Plaukų Vaikų Dienos Dovana Žaislas

KEIUMI Naują Atvykimo 22 Colių Minkšto Silikono Reborn Baby Girl Lėlės 55 cm Tikroviška Baby Doll Su Pluoštas Plaukų Vaikų Dienos Dovana Žaislas

Panašūs produktai: