Masto 1/25 Klasikinis žvejybos laivo modelį rinkiniai RC naxos žvejybos valtis modelis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€130.48

Dalintis

Apie prekę

Mastelis 1/24 RC valtis modelis rinkiniai

Mastelis: 1:25

Gatavi produktai : 655*195*530mm

A0 projektavimas nuotrauką dvigubo korpuso struktūra, vidinio korpuso atidarymas nustatyti vario shafting ir sraigto Pastaba : Galia 6V4AH švino-rūgšties baterijos, naudojant kaina yra daug mažesnė, ir ilgesnės trukmės. (jei norite pakeisti bateriją, prašome įtraukti bob-svoris tinkamai.) Jei nuotolinio valdymo reikia paruošti: nuotolinio valdymo, su daugiau nei 2 kanalai, receivor, vairo mechanizmo, variklio, ESC ir 6V4AH akumuliatorių.

Modelio rinkinio reikia sukurti patys .ir dėl to, kad post office uždrausti siųsti skysčio , visi modelio rinkinio nėra klijų ir dažų .tikimės, kad jūs galite suprasti .

žiūrėkite žemiau galutinio produkto nuotraukos iš kitų klientas referecen tik.

Pastaba: Gali būti Yra smulkių detalių, NĖRA skirtas vaikams iki 3 metų.Visi smulkūs radiniai yra pasirengusi, kai išsiųstas, Jeigu jūs negalite apdaila, statyba, Tiesiog patikrinti, jei yra klaidingas ir teisingas, Naudokite savo galvą, jūs galite sėkmės.NE trūkstamos dalys.Prašome JOKIO Neigiamo Grįžtamojo ryšio arba ATVEJU.Negalima žaisti dvi skirtingas pastato žaislų pačiu metu arba mažoje erdvėje.mažas dalys gali būti lengvai supainiotas, todėl labai padidėjo sunku...Patikrinti mūsų kitų puikių prekių , apsilankykite mūsų parduotuvėje.http://Keturvalakiai.lt/store/1930134 Tvarkymo laikas: turime sandėlyje rankose, paprastai, mes išsiųsti per 2 dienas po to, kai mes gauti patvirtinimą, kad jums mokėjimo.

Laivybos Pranešimas

1.Gerbiami klientai, mes pažadą pristatyti savo prekes per 5 dienas po recieving jūsų išmoką, jei jums pirkti daug daiktų pristatymas kartu, prašome padaryti, kad ir susisiekite su mumis sujungti laivybos mokesčiai už jus.

2.Atkreipkite dėmesį, kad jūs esate atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

3.Prekės buvimo Vieta yra ne Kinijos.Tarptautinis pristatymas užtruks ilgiau laiko, nei vidaus, ir pristatymas gali būti atidėtas, nes kurjerių bendrovė, vietos muitinės ir (arba) pareigų ir kai kurių kitų neaiškumų (šventės, renginiai).Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Grįžti Priimti

1. Jei nesate patenkintas mūsų prekės, grąžina yra priimama per 14 dienų nuo gavimo.

2. Laivybos mokestis grąžinimo apmoka pirkėjas.

3. Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime jums elemento kainą.

Atsiliepimai

Mes taip didžiuojamės gauti daug daugiau teigiamų atsiliepimų iš jūsų.Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai vertinama.Jei esate ne laimingas su mūsų prekės ar yra kokių nors neaiškumų gavęs jį, PRAŠOME SUSISIEKTI su MUMIS PIRMĄ ASSITANCE .Mes garantuojame jūsų 100% pasitenkinimo.

Žymos: dt rc valtis, žvejybos laivo valtys, rc, medinis laivas, piratų modelis, laivo modelis, rg500, Laivas, rc valtys rinkinys, alavo medienos laivas, laivas karinio modelio.

Charakteristikos

Medžiaga Mediena
Tipas Klasikinis burių valtis
Prekių kiekis Rinkinys Daug
Įspėjimas Dėmesio! būti smulkių detalių, netinka vaikams iki 3 metų
Transporto priemonės Valtys
Modelio Numeris BTY 0100
Amžius > 14 metų
Temos Transporto priemonės
Lytis Unisex
Masto 1
Prekės Pavadinimas SONGYI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Masto 1/25 Klasikinis žvejybos laivo modelį rinkiniai RC naxos žvejybos valtis modelis

Masto 1/25 Klasikinis žvejybos laivo modelį rinkiniai RC naxos žvejybos valtis modelis

Panašūs produktai: