7.0 mm Endoskopą Kamera HD USB Endoskopą Su 6 LED 1/1.5/2/3.5/5M Minkštas Kabelis atsparus Vandeniui Tikrinimo Borescope Android PC

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.86

Dalintis

Apie prekę

Prašome Atkreipti Dėmesį :

1. Šis punktas veikia tik su "Android 4.0", ir virš 4.1,4.2 sistema, telefonas, nepalaiko " iOS "sistema; Parama "Android" Telefonas, kuris turi OTG ir uv-C funkcija (Jūsų išmanusis telefonas turi būti Originali, kurios turi licenciją ir paramos išorinės vaizdo kameros, įsitikinkite, kad jis bus ne shield išorės vaizdo kameros).

2. Kaip nustatyti, ar telefonas turi OTG funkcija:

a.Jums reikia turėti OTG kabelį.

b.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną su kai kuriais įranga, kaip klaviatūros, pelės, U disko, ir tada jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija.

3. Šis fotoaparatas yra netoli fokusavimo atstumas kamera, kameros fokusavimo atstumas 3cm iki 8cm.jei fokusavimo atstumas per 8cm, jis negali gauti aiškų vaizdą.

4. Prašome perskaityti aukščiau atidžiai.Prašome atidžiai patikrinti, ar jūsų telefoną, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

Kaip naudoti:

1."Android" telefonai: nuskenuokite QR kodą į Rankinį jei norite įdiegti PROGRAMĄ, arba iš CD ir įdiegti PROGRAMĄ ,arba eikite į atsisiuntimo nuorodą, jei norite įdiegti PROGRAMĄ, tada pasirodo piktograma mobiliųjų darbalaukio srityje, spustelėkite ant piktogramos, produktą galima naudoti.Tai labai lengva valdyti šį "android" endoskopą, tiesiog atsisiųsti Programą, ir įdėta endoskopą į savo prietaisą, App bus automatiškai pripažinti jį (prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG, uv-C funkcija ir palaiko išorinį camera).

2. Kompiuterių: programinės įrangos diegimo į kompiuterį fistly (iš CD, arba atsisiųsti ją iš interneto), tada atidarykite programinė įranga, prijunkite fotoaparatą prie kompiuterio, tvarkyklė bus įdiegta kompiuteryje automatiškai.Po to ši vaizdo kamera gali būti naudojama dėl kompiuterio su programine įranga.

Fetures:

1. Naujausias Modelis Android telefonus,gali būti Nuotraukos,vaizdo ir Garso įrašymo ir nuotraukos & video failas bus tiesiogiai saugomi jūsų "Android" mobilųjį telefoną, visą procesą įrašyti patikrinti, patogus stebėjimo ir tolesnės analizės.

2. Ji turi tekinimo varantys naudojami vaizdo šviesumo nustatymas šešių LED žibintai taip, kad dirbti kai kuriose srityse, be pakankamai šviesos.

3. Tai yra IP67 atsparus Vandeniui vaizdo Kamera su Mikro USB į USB linijos, Jis taip pat gali būti naudojama kompiuteriuose.

4. Idealiai tinka intraoral vaizdo kameros sistema, povandeninis fotoaparatas, atsparus vandeniui Mikro-kameros, motorinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos vamzdynų detektorių.

5. Geriausia paieškos ir gelbėjimo, baudžiamosios ir custom detektorius, aptikti archeologinių, MIKROSCHEMOS, aptikimo, priežiūra namuose, aviacijos ir kosmoso pramonės.

6. Priežiūros ir traktorių pramonei, naftos gręžimo pramonės, statybų ir pan.

Specifikacija:

Aukštos rezoliucijos su 1/9 CMOS vaizdo kamera.

Built-in 6 LED light (su Ryškumas ir imtis Foto Kontrolė)

Atsparus vandeniui laidus endoskopą.

Kamera galvos dimeter: 7.0 mm

Nuotrauka fotografuoti ir filmuoti.

Rezoliucija: 640*480

LED: 6 Balti LED Ryškios šviesos.

Židinio nuotolis: 3cm-8cm.

Vandeniui lygis: IP67.

Remia sistemas: "Android" / " Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/9/10

Temperture: -20 ~ 100 laipsnių

Kabelio bendras ilgis: 1-5 metrų

Komplektą Sudaro:

1 * Mini USB Endoskopą

1 * Mažas kablys

1 * Magnetas

1 * Šoninės audition

1 * baigtini

1 x CD Tvarkyklė

1* Micro USB linija

1 * Naudotojo Vadovas

=

Žymos: 3 usb endoskopą, usb jungtis android, automobilių endoskopą 13, imx334, endoskopą vaizdo kamera, kamera, 5 endoskopą usb, kamera endoscop, "apple" vaizdo endoskopą, miata automobilių fotoaparatas.

Charakteristikos

Objektyvo (mm) 7mm
Prekės Pavadinimas JCWHCAM
Modelio Numeris 7.0 mm usb endoskopą
Laido Tipas Minkšta Viela
Kištuko Tipas KN Plug

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

7.0 mm Endoskopą Kamera HD USB Endoskopą Su 6 LED 1/1.5/2/3.5/5M Minkštas Kabelis atsparus Vandeniui Tikrinimo Borescope Android PC

7.0 mm Endoskopą Kamera HD USB Endoskopą Su 6 LED 1/1.5/2/3.5/5M Minkštas Kabelis atsparus Vandeniui Tikrinimo Borescope Android PC

Panašūs produktai: