120 Tinklelis Nagų talpinimo Makiažas Organizatorius Kosmetika Nagų Dekoravimo Akrilo 5 sluoksnių Stalčių Papuošalai Display Rack plastikinę Dėžutę

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€29.41

-21%

€37.23

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

1. Projektavimas: Jis yra padalintas į 5 sluoksnių, kiekvienas su 24 ląstelių.Išlaikyti savo mažus daiktus, kad ir padaryti jūsų gyvenimą, tvarkinga ir tvarkingai.Išskirtinį rankena yra gražus ir praktiškas.

2. Sandėliavimo dėžutės talpa: pakavimo talpa, viso 120 tinklų sutvarkytas taip, kad atitiktų jūsų poreikių klasifikacija.

3. Patvari, plastikinė medžiaga: pagaminti iš skaidrios PE medžiaga, ekologiškas ir patvarus, todėl jūs galite aiškiai pamatyti, vidaus turinio.

4. Multi-funkcija: naudojamas saugoti įvairių nagų dekoravimas, nagų milteliai, nagų seka, nagų patarimai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 21.8x14.5x15cm

Spalva: skaidrus

Pakavimo sąrašas:

1x nagų saugojimo dėžutė

120 Tinklelis, Nagų ,talpinimo ,Makiažas Organizatorius, Kosmetiką, Nagų Dekoravimo, Akrilo, 5-sluoksnis, Stalčius, Papuošalų ,Display Rack, Plastikinis Langas,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Žymos: papuošalai storag, composite akrilo lange, karoliai akrilo vitrinos, aplankas plastikinis organizatorius, Stalčių, akrilo lange paroda, spalvingas desktop priedai, folija saugojimo organizatorius, medinis langas makiažas organizatorius, plastikiniai spintos stalčiai.

Charakteristikos

Stilius Modernus
Specifikacija 21*14*8cm
Apkrovos Kita
Talpa 41-65 vienetų saldainių Alpės
Formos Stačiakampis
Funkcija Įžuvinti
Grotelės Kiekis 120
Produktas Kita
Naudoti Kita
Technics Blizgus
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Nagų Saugojimo Dėžutė
Plastiko Tipas PS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

120 Tinklelis Nagų talpinimo Makiažas Organizatorius Kosmetika Nagų Dekoravimo Akrilo 5 sluoksnių Stalčių Papuošalai Display Rack plastikinę Dėžutę

120 Tinklelis Nagų talpinimo Makiažas Organizatorius Kosmetika Nagų Dekoravimo Akrilo 5 sluoksnių Stalčių Papuošalai Display Rack plastikinę Dėžutę

Panašūs produktai: