2020 Naujų Lauke 5W 1A Saulės baterijų Įkroviklio Rinkinys Vandeniui Saulės baterijomis Akumuliatorius Fotoaparato Šaldytuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.37

-18%

€10.22

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Patogu Naudoti: Tai saulės skydelis, elektros energijos tiekimo lauko kameros ir laukinės gamtos takas fotoaparatas yra sukurta specialiai belaidžio saugumo kamerų suteikti jums patogus būdas išlaikyti savo saugumo veikia saugiai visą parą.

2、Patikimus Rezultatus: Mes sukūrėme šį lauko kameros ir laukinės gamtos takas fotoaparato maitinimo pasiūlyti galia 5W kartu su naudojant aukštos veiksmingų medžiagų, siekiant užtikrinti patikimą našumą net ir ilgalaikėje perspektyvoje.Tai puikiai tinka naudoti tiek dieną, tiek naktį, tiek vasaros ir žiemos išlaikyti savo saugumo kamerų ir veikia.

3、Oras Įrodymas: Mūsų saulės skydelis sistema yra skirta tvarkyti nieko motinos gamtos.Su IP65 oro sąlygoms dizainas, ši saugumo kameros, saulės skydelis gali atlaikyti sniego, audros, lietaus ir daugiau, kad yra greitai nusausinti, siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą.

4、Paprastas Įrengimas: Viskas, ką jums reikia lengvai įdiegti ją į savo.Jis ateina su 360 laipsnių pasukama 90 laipsnių pakrypimo reguliuojamas sienos laikiklis ir 10ft maitinimo laidą, kuris leidžia lanksčiai sumontuoti taip, galite pritvirtinti taip, kaip norite, bet kur, kur jūs norite.

5、Pakuotė: 1 x saulės skydelis su 10ft maitinimo laido, 1x laikiklis, 1 x tvirtinimo varžtas maišelį.

Specifikacija:

Modelis: saulės skydelis

Medžiaga: silicio monokristalo

Maitinimo laido ilgis: 10ft " (3m)

Temperatūros Diapazonas : - 20℃- 50℃

Gaminio Matmenys: 22*15*17cm/8.66*5.91*6.69 colių

Apie Saulės Baterija:

Didžiausios galios(Wp):5W

Maksimali maitinimo srovė(A): 1A

Pakavimo Sąrašas:

1 x Saulės Skydelis su 10ft Maitinimo Laidą

1 x Laikiklis

1 x Montavimo Varžtas Krepšys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: saulės skydelis, saugiklis saulės elementų, 300w saulės skydelis, žirklių, solor skydelis 100w, saulės sistemos planetos, 200ah 48v, saulės skydelis 12v 5v, micro saulės skydelis rinkinys, saulės generatorius grynas.

Charakteristikos

Dydis 22x15x17cm
Tipas Saulės Skydelis
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Modelio Numeris Saulės Baterijų Įkroviklio Rinkinys
Prekės Pavadinimas viugreum
Elementų skaičius 1
Maks. Galia 5W
Lanksti Saulės Skydelis No
Medžiaga monokristalinius silicio
Skaičių Plokštės 1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujų Lauke 5W 1A Saulės baterijų Įkroviklio Rinkinys Vandeniui Saulės baterijomis Akumuliatorius Fotoaparato Šaldytuvas

2020 Naujų Lauke 5W 1A Saulės baterijų Įkroviklio Rinkinys Vandeniui Saulės baterijomis Akumuliatorius Fotoaparato Šaldytuvas

Panašūs produktai: