Piscifun Piktas Veidas Sausas Kuprinė su Vandeniui Telefono dėklas Sausas Krepšys Žvejybai, Buriavimui, Plaukimas baidarėmis Kempingas, Žygiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.07

-30%

€40.10

Dalintis

Apie prekę

Produkto Specifikacija:

1. Spalva: Juoda, Armijos Žalia, Pilka, Mėlyna

2. Medžiaga: PVC

3. Talpa: 20L, 40L, 50L

4. Paketą Sudaro: 1 x Sausas Krepšys + 1 x Vandeniui Telefono dėklas

Produkto Savybės:

1. 500D nepralaidus VANDENIUI MEDŽIAGA: Piscifun Piktą Veidą, Naują vandeniui sauso maišą funkcijų 500D dėvėti atsparios medžiagos aukštos kokybės, patvarumo, sustabdyti vandens nepatektų į viršų savo sausą maišą išlaikyti savo pavara išdžiūti per nuotykius.

2. KOMFORTĄ ir PATOGUMĄ: juosmens diržas, paminkštinta atgal ir paminkštintas petnešėlėmis leis labai sumažinti slėgio kelionės metu.Galite nustatyti, kad jūsų patogiausią poziciją su reguliuojamu peties pagalvėlės.Jūs galite atlikti 20 oz butelių ar kavos puodelis su dviejų šoninių akių kišenės.

3. IŠORINIS MAIŠAS & VIDINIS MAIŠELIS: Į Piscifun Piktas Veidas sausas kuprinė funkcijos vidinės kišenės ir išorinė kišenė, vidinė kišenė su užtrauktuku akių kišenėje laikyti savo vertingus daiktus saugiai, ir išorinė kišenė parduotuvėje kiti priedai, pavyzdžiui, žibintuvėlį, peilį ir kitų reikalingų daiktų lengvai ir greitai paimti.

4. IPX8 SERTIFIKUOTA atsparus VANDENIUI TELEFONO dėklas: Kiekvienas Piscifun sausas kuprinė ateina su 16.76 cm atsparus vandeniui telefono dėklas.Tinkami telefonai iki 16.51 cm ekrano įstrižainė.Aukšto langą, 100% saugi plomba užrakinti ir kietas dizainas - Puikus pritaikymas visoms vandens sporto!

5. Daugkartinio NAUDOJIMO: Mūsų neperšlampamą maišą sauso tinka daugelis lauko nuotykius, pvz., žygiai, plaukiojimas, plaukiojimas laivu, žvejyba, kempingas, baidarės ir pan.Su visas funkcijas ir dizainą, jums tikrai buvo nuostabus nuotykis su Piscifun Piktas Veidas sausas, maišeliai.

6. Nerizikinga Pirkti, Pasitenkinimas Garantuotas: Mes siekiame, kad įsitikinkite, kad jums yra malonu su vandeniui kuprinė kai jūs gaunate jį.Jei ne, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,

Mes jums rimtai išspręsti visas savo problemas ir sutrikimai.Mes siūlome 30 DIENŲ be PRIEŽASTIES PAKEISTI PASLAUGA, jei bet kuris kokybės problema, tegul jums jokių rūpesčių!

Žymos: žvejybos replės pesca, ekspedicijos žvejybos atveju, mini žvejybos reikmenys krepšys, markizės valtis, piscifun ritės, finansų žvejybos įrankių, ekfan rankenėlę, valtis žvejybos laivas, pagalbinė valtis, baidarių.

Charakteristikos

Talpa 20L, 40L, 50L
Sluoksniai Dviejų Sluoksnių
Su Stovo arba Ne No
spalva Juoda, Armijos Žalia, Pilka, Mėlyna
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Piktas Veidas
Prekės Pavadinimas Piscifun
Naudoti Multi-Purpose

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Piscifun Piktas Veidas Sausas Kuprinė su Vandeniui Telefono dėklas Sausas Krepšys Žvejybai, Buriavimui, Plaukimas baidarėmis Kempingas, Žygiai

Piscifun Piktas Veidas Sausas Kuprinė su Vandeniui Telefono dėklas Sausas Krepšys Žvejybai, Buriavimui, Plaukimas baidarėmis Kempingas, Žygiai

Panašūs produktai: