OLEVS Moterų Laikrodžiai Mados kalnų krištolas Nerūdijančio Plieno Suknelė Ponios Žiūrėti Vandeniui Kvarco Žiūrėti Moteris Relogio Feminino

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€38.80

-30%

€55.43

Dalintis

Apie prekę

Aukštos kokybės Japonijos Piliečių judėjimo kvarco ponios šalis prabangos žiūrėti

PAGAL OLEVS

Savybės ir specifikacijos:

Projekto Tipas: Kvarcinis žiūrėti

Prekės Pavadinimas: OLEVS

Lytis: Moteris Žiūrėti

Stilius: verslo ir mados, prabangos, laisvalaikio, paprasta

Byla medžiaga:nerūdijančio plieno

Diržo ilgis: 17cm / 6.69 cm

Sagtis tipas: drugelis sagtis

Atsparus vandeniui gylis: 3 bar

Savybės: atsparus vandeniui,Paprastas,Mados

Ciferblato skersmuo: 30 mm / 1.18 cm

Modelis: S-L5877-G

Dėžutė ir korpuso medžiaga: dirbtinė oda

Ciferblato medžiaga: Dengto Stiklo

Byla forma: apvali

Dirželio medžiaga: Keramikos ir nerūdijančio plieno

Juostos plotis: kaip 14mm / 0.55 cm

Byla storis: 8mm / 0.31 cm

Produktų ekranas

[Medžiaga]: Tai žiūrėti priima Japonijos Pilietis kvarco judėjimas, aukštos kokybės baterija, išlaikyti tikslią ir tikslaus laiko.Aukštos kietumas-stiklas tampa labai patvarus, atsparus įbrėžimams, ne nyksta, ir puikus derinys iš nerūdijančio plieno ir keramikos apyrankės daro žiūrėti visą prabangus!

[Dizainas]: Elegantiškas ir klasikinis dizainas, paprastas ir paprastas stilius, stilingas stiliaus dizainas buvo kruopščiai suprojektuoti, po bandymo metu, žiūrėti yra paprastas, bet gražus, elegantiškas ir paprastas dizainas sąvoka nereiškia, monotonija.

[Funkcija]: apyrankės drugelis sagtis gali būti išardyta pagal dydį riešo, leidžia jums dėvėti patogiau, 30 metrų atsparus vandeniui paramos nusiplauti rankas, lietaus, buriavimo ir vandens sporto, plaukimo ir maudymosi šaltas vanduo, prašau nespauskite jokių povandeninių mygtuką, jei Žala vandeniui atsparus žiedas, laikyti atokiau nuo garų ir šilčiau

[Naudoti]: Tinka lauko sporto ir įvairių šalių šalių.

Pakuotė:

1 OLEV " laikrodis

1 OLEVS originalių dovanų dėžutėje

1 vartotojo vadovas

[Nuotrauka]: produkto vaizdas yra tikrasis produktas jums gauti; ji yra ne kompiuteriu generuojamų vaizdų.Chromatines aberacijos gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindžiai ekrane.

Apšvietimo, fono ir pan.Tačiau, jei manote, kad prekę gavote yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei turite grąžinti arba grąžinami.

greitai

1, apie OLEVS laikrodžiai ir pakuotė

Visi mūsų laikrodžiai yra originalus originali laikrodžiai, kokybę, absoliučiai garantuotą, visi patikimą kokybės sertifikavimo tikrinimo mūsų laikrodžiai, jūs galite būti tikri, pirkti mūsų produktus.Mes atsiųsime jums aukščiausios kokybės dovanų dėžutėje nemokamai.

3. Jei jums kyla problemų, kai naudojant pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą kuo greičiau, gal mes tiesiog gauti nuo darbo, arba ne internetu, prašome būti kantriems ir mes su jumis susisieksime per 24 valandas.

apie pristatymo mokestis

1, daugelyje šalių mes nemokamas pristatymas, jei užsakymo gaminio puslapį, jums bus užbaigti teisingą pristatymo adresą, telefoną, vardą, mes seks jūsų adresą, jūsų pristatymo

2. Jei galite pateikti užsakymą, mes patikrinti prekes, atidžiai per 1-3 dienas ir tada pristatyti prekes už jus, tačiau atkreipkite dėmesį, kad tai gali būti atidėtas tam tikrą laiką dėl oro sąlygų, tačiau mes pratęsime savo pristatymo laikas, tad prašome Jos kantriai laukti.

Žymos: paidu žiūrėti, olevs hulk žiūrėti, minimalistinio žiūrėti, hublo žiūrėti žmogui, olevs vyrai žiūrėti, žiūrėti, vyrai žiūrėti, laikrodžiai olevs, moterų olevs žiūrėti, žalia žiūrėti olevs.

Charakteristikos

Juostos Plotis Kaip 14mm
Bylos Medžiaga LYDINYS
Byla Storis 8mm
Prekės Pavadinimas PLUOYO
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Ciferblato Skersmuo 30mm
Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas
Judėjimas KVARCAS
Byloje Formos ROUND
Modelio Numeris moteris žiūrėti
Stilius Mada & Atsitiktinis
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Grupė Medžiagos Tipas Keramikos
Dėžės & Atvejais Medžiaga "Leatherette"
Funkcija šviesos rankas
Juostos Ilgis 17cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

OLEVS Moterų Laikrodžiai Mados kalnų krištolas Nerūdijančio Plieno Suknelė Ponios Žiūrėti Vandeniui Kvarco Žiūrėti Moteris Relogio Feminino

OLEVS Moterų Laikrodžiai Mados kalnų krištolas Nerūdijančio Plieno Suknelė Ponios Žiūrėti Vandeniui Kvarco Žiūrėti Moteris Relogio Feminino

Panašūs produktai: