Naujų nešiojamų PVC kosmetikos krepšys 3-piece set lauko kelionės krepšys, atsparus vandeniui plovimo maišelis mados skaidrus saugojimo krepšys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.85

-27%

€14.87

Dalintis

Apie prekę

Soporte: Dropshipn servicios Podemos ayudarle a enviar sus pedidos de los clientes Soporte: EXCEL lotes Podemos proceso por lotes su cliente pedidos Soporte: ePacket Podemos enviar ePacket para el envío rápido Soporte: Autorización Apoyo " amigos para extranjeros utilizar mi almacén de productos e imágenes.Apoyo: al por mayor Jt cierto número de descuento al por mayor, por favor póngase lt contacto con el servicio al

[Produktų]: trijų dalių kelionės kosmetikos krepšys [Medžiaga]: Nailonas [Dydis]: Didelis: 22*8*16cm Laikmena: 18*4*12cm Trimitas: 18*3*9cm [Pastaba]: 1. Dėl vadovo matavimo gaminio dydis yra klaida 1-3cm, tai yra normalus reiškinys 2. Dėl skirtingos šviesos fotografavimo metu, spalvų vaizdas yra šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.

Kodėl rusijos pirkėjams reikia vardai ir pavardės?

Koregavimo Rusijos pašto politika, pirkėjų pavadinimai turi būti užpildyti jų vardai ir pavardės (pavadinimas + rėmėjas + pavardė) taip, kad jie galėtų pasirašyti ant pakuotės.

Ar yra kokių nuolaidų už urmu užsakymus?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Mes teikiame nuolaidas ar nemokamas, greitas pristatymas, ji tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Ar palaikote tiesioginį pristatymą?

Taip, mes palaikome tiesioginį pristatymą.Jums palikti adresą ir telefono numerį gavėjas Keturvalakiai.lt, kai jūsų užsakymą, ir tada mes atsiųsime pakuotės pagal adresą, kurį paliko.Tuo pačiu metu, mes galime priimti CSV užsakymus.

Kaip aš galiu sekti paketą?

Galite naudoti sekimo numerį, stebėti paketą interneto svetainėje: www.17track.net/en (nukopijuoti į naršyklės atviras)

Ką turėčiau daryti, jei pirkimo apsaugos laikas skaičiuojamas ne?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime padėti jums išplėsti savo pirkimo metu.Todėl, jūsų pinigai bus ne įvesti savo sąskaitos.

Pirkėjas pranešimas

1.Ginčas:Prašome įdėti visas 5 žvaigždutes už mus, kai gausite prekes.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, o ne atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą,mes stengiamės, kad slove problema, kad esate patenkintas.Dėkojame už jūsų supratimą! 2.Pristatymas:Pristatymas bus išsiųstas kaip galima greičiau, kai jūs mokate. 3.Pristatymo laikas:Jeigu pristatymo laikas, bus pabaiga,prašome susisiekti su mumis pratęsė pristatymas dienų,nereikia atidaryti ginčų! 4.mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių,ačiū už supratimą!

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, krepšys, atsparus vandeniui, itiwit neperšlampamas maišelis, 2020 krepšys moterims, pečių maišą, keliautojas kosmetikos krepšys, plokštumos pvc maišelis, tamsus kosmetinės, priedų kelionė, durų makiažas maišelį.

Charakteristikos

Elemento Aukštis 16cm
Modelio Numeris H52
Elemento Tipas Kosmetikos Atvejais
Elemento Plotis 7cm
Prekės Svoris 0.25kg
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Laiškas
Prekės Pavadinimas CelleCOOL
Elemento Ilgio 22cm
Formos pagalvė
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Stilius Mados

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujų nešiojamų PVC kosmetikos krepšys 3-piece set lauko kelionės krepšys, atsparus vandeniui plovimo maišelis mados skaidrus saugojimo krepšys

Naujų nešiojamų PVC kosmetikos krepšys 3-piece set lauko kelionės krepšys, atsparus vandeniui plovimo maišelis mados skaidrus saugojimo krepšys

Panašūs produktai: