Specialių Struktūrinių ir Apvalios Formos LED Temperatūros Vonios Santechnikos jungiamosios Detalės LD8008-A16

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.82

Dalintis

Apie prekę

Pastabos:(pls atidžiai perskaityti prieš užsakymus)

* Prekės yra vandens varomas ir nereikia baterijų.Nereikia jokio išorinio maitinimo. * Dušo jungties dydis yra 1/2G, 20mm.Jei pasirinksite vertus, dušas jis yra 1/2G 20mm vyrų sriegis.Jei pasirinksite Viršuje ir dušas, tai yra 1/2G 20mm į vidiniu sriegiu. *Vandens Slėgio reikalavimus, >=0.3 MPA *Dušo galva, yra micromoter viduje, Kai vanduo įsijungia variklio viduje bus vingiuotas, tad ten bus garsus viduje.Jeigu jums tai skamba, pls apsvarstyti rimtai ir atidžiai prieš užsakymus.Jei galite pateikti užsakymą, tai reiškia, jūs sutinkate skamba nebus, manau, kaip kokybės problema.

Dydžiai

Gaminio Dydis: Vadovas D91mm *L 230mm *Plotis 45mm Pakuotės: Maišelis pakavimo Produktų Jungties dydis: 20mm vyrų sriegis

Spalvų ir Tipų

Temperatūros Jutiklis, 3 spalvų-tai spalva bus pakeisti atsižvelgiant į skirtingą vandens temperatūrą automatiškai. @ Kai vandens temperatūra yra mažesnė nei 32 laipsnių, žalia arba mėlyna spalva bus šviesiai automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra tarp 33-41degree, Mėlyna arba žalia Spalva bus šviesiai automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra tarp 42-50 laipsnių, Raudonos Spalvos lemputė automatiškai; @, Kai vandens temperatūra yra daugiau kaip 50 laipsnių, Raudonas mirksintis įspės vanduo yra per karštas, ir būkite atsargūs Temperatūros Jutiklis 3 spalvų seka yra Dviejų Rūšių, Viena-Žalia-Mėlyna-Raudona spalva seka; kita yra Mėlyna-Žalia-Raudona Spalva seka.Dažniausiai tai bus išsiųsta ne atsitiktinai, pagal mūsų gamyklos akcijas Ir nt priimti paskirta spalva sekas.Paskirti spalva sekos gali būti priimtas urmu užsakymus.

Pardavimo Taškas

1. Vandeniu Varomas ir nereikia jokio išorinio maitinimo. 2. ABS Plastiko ir atsparus korozijai. 3. Paverčia vandenį į gražus krioklys šviesos. 4. Gamyklos tiesiogiai pardavimo kaina ir kaina yra gana konkurencinga

DUK

Q: ar Esate gamintojas ar prekybos bendrovė, ar perpardavinėtojas?A: Mes esame gamybos fabrikas, čia Shenzhen.Q: Ar reikia baterija?A: Ne, tai vanduo maitina ir nereikia baterijos: Q: Galite padėti drop laivyba?A: Taip, mes gamykloje čia ir galime remti drop laivyba.Q: Kas yra pakuotėje?A: Tai yra poli maišelį, pakavimo.

Žymos: apyrankė akmens tekstas, bodysuit kūdikiams berniukas, organizmo kūdikių extender, bodypump 106 peržiūros, organizmo moterys, dydis 46, bodye moterų kampų, apyrankė plieno kamuolys, bodypaint švyti tamsoje, bodystocking briaunomis.

Charakteristikos

Priedai Dušo Galvutė
Dušo Galvutė Funkcija LED Dušo Galvutes
Prekės Pavadinimas szrandy
Paviršiaus Apdaila "Chrome"
Stilius Vienas Vadovas
Formos ROUND
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Modelio Numeris LD8008-A16
Tipas Su Skaidrių Juosta
Dušo kabinos forma ROUND
Medžiaga ABS Plastiko
Šalto/Karšto Vandens Kontrolės Tipas Vieno Savininko Dvigubas Valdymas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Specialių Struktūrinių ir Apvalios Formos LED Temperatūros Vonios Santechnikos jungiamosios Detalės LD8008-A16

Specialių Struktūrinių ir Apvalios Formos LED Temperatūros Vonios Santechnikos jungiamosios Detalės LD8008-A16

Panašūs produktai: