TOMSHOO 8 VNT Atsparumas Intervalai Nustatyti Stiprumo Mokymas Guminės Kilpos Varža Naudotis Ruožas Juostose ir sporto Salė Namų Sporto Įranga

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.96

-24%

€6.61

Dalintis

Apie prekę

TOMSHOO atsigriebti Juostų Rinkinį sudaro 5 Naudotis Juostų įvairių spalvų ir įtampa, kuri leidžia jums naudoti vieną ar daugiau juostų, mesti iššūkį įvairių lygių ir siekti aukštesnių tikslų.Su durų inkaras ir rankenos, galite pabandyti įdomiau treniruotes naudojant su pasipriešinimo juostas.Šis komplektas yra kompaktiškas, supakuotas į krepšys, lengvas ir nešiojamas, labai patogu atlikti mokymo kasdienybe, kur esate.

Savybės:

5vnt mankštos juostas su įvairių spalvų, kiekvienas yra aiškiai pažymėta su svorio indikacija skirtingos įtampos diapazonas: Geltona 5-15LB, Raudonos 15-35LB, Juoda 30-60LB, Violetinė 40-80LB, Žalia 50- £ 125.Naudoti vienos juostos arba sujungti daugiau juostų atlikti sudėtingas judesio stiprumą.

Pagaminti iš natūralaus latekso, butas linijos intervalai yra ekologiškos ir patogiai tilptų aplink savo kūną.Sunkiųjų medžiaga yra plyšimui atsparaus ir pastatytas taip, kad ilgai, nepaisant pakartotinių ruožas.

Pilnai įrengtas, su durų inkaras ir 2 rankenos išplėsti veislių savo pratimus su pasipriešinimu juostų.Nailono dirželiai yra megzti stora išvengti lengva lūžimo ir ašarojimas.

Ateina su saugojimo krepšys patogus nešioti.Viso pakuotėje yra kompaktiškas, kad bus ne užima daug vietos, ar pridėti papildomų sunkiojo svorio į jūsų kuprinę, puikus vežti į sporto salę, biurą ar kelionę.

Puiki pagalba atsigriebti, chin-ups, smuko skatinti raumenų mokymą, plėtoti kūno lankstumą ir fizinio mobilumo, tinka tiek vyrams ir moterims.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Natūralus lateksas.

Perimetras: 208cm / 6.8 ft

Storis: 4,5 mm

Plotis: Geltona 7mm, 13mm Raudona, Juoda 22mm, Juoda 34mm, Žalia 49mm

Atsparumas Diapazonas: Geltona 5-15LB, Raudonos 15-35LB, Juoda 30-60LB, Violetinė 40-80LB, Žalia 50- £ 125

Pakuotės Dydis: 27 * 21 * 12cm / 10.6 * 8.3 * 4.7 į

Pakuotės Svoris: 1445g / 3.2 lb

Paketų Sąrašo:

5 * Atsparumas Grupė

1 * Durų Inkaras

2 * Rankena

1 * Atlikti Maišelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: crossfit plakatas, įkrovos kopėčių, pratybų rinkinys, kultūrizmo plakatai sporto salė, fitneso įranga, stuburo, valtis platforma, pratimas kojų, grupė grobis, sporto salė vamzdis, pitpro.

Charakteristikos

Modelio Numeris 8pcs atsigriebti Atsparios Juostos
Departamentas Pavadinimas Unisex
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Traukti Virvę

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TOMSHOO 8 VNT Atsparumas Intervalai Nustatyti Stiprumo Mokymas Guminės Kilpos Varža Naudotis Ruožas Juostose ir sporto Salė Namų Sporto Įranga

TOMSHOO 8 VNT Atsparumas Intervalai Nustatyti Stiprumo Mokymas Guminės Kilpos Varža Naudotis Ruožas Juostose ir sporto Salė Namų Sporto Įranga

Panašūs produktai: