ES/JAV/JP 0,5 W Mini Radijo Nešiojama Stereo Kišenėje Radijo Garsiakalbį Su vidinis Garsiakalbis ir 3,5 mm Ausinių Lizdas AM FM Radijo Žadintuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.23

-41%

€7.17

Dalintis

Apie prekę

Aprašymai : 1. Paramos Transliavimo: Pagal dažnumą FM 87.5-108MHz ir ESU 520-1710KHz, ilgai paspauskite "scan" mygtukas, radijas vėl automatiškai ieškoti ir išsaugoti visus veiksminga stotis AM arba FM. (Iki 20 stočių).

2. Nešiojamas Radijas: radijo palaiko FM 87.5-108MHz ir ESU 520-1710KHz juostos radijo kontroliuojamas laikrodis.Su built-in radijas-žadintuvas, galite nustatyti, 12/24 laiko sistema, ir pasirinkti pabusti radijo ir nepypsi, nustatant žadintuvą.

3. Vidinis Garsiakalbis ir Ausinių Lizdas: įmontuotas aukštos kokybės dideli garsiakalbiai gali užtikrinti aiškų garsą, ir galima lengvai pripildyti jūsų mėgstamiausia radijo stotis į kambarį.Su asmens skaitmeninį radiją, 3,5 mm ausinių lizdas, jums gali turėti kai kurios privačios erdvės mėgautis radijo netrukdant kitiems.

4. Nešiojami Naudoti: dydžio, šis mažas, radijo yra tik apie 3.9 cm x 2.4 cm (plotis x aukštis), kuris gali būti tvarkingai pateikti bet kurioje kišenėje arba rankinėje, kad labai tinka lauko sporto ar laisvalaikio.Maitinamas 2 AAA baterijos (neįtraukta).

5. Lengva Naudoti: maitinimo įjungimas radijo, galite pradėti jį naudoti.Klausytis savo mėgstamos radijo stoties ir reguliuoti pagal jūsų pageidavimus imtis, gero poilsio!Jokių sudėtingų techninių klausimų.Radijas yra ideali dovana pasirinkimas, senyvo amžiaus žmonėms ir tėvams.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: ABS

Radijo dažnių juosta: AM/FM

FM: 87,5 MHz-108MHz (Europoje ir Amerikoje), arba 76MHz-108MHz (Japonija)

ESU: 520KHz-1710KHz (Šiaurės Amerikoje) arba 522KHz-1620KHz (daugumoje šalių)

Maitinimas: 2 AAA baterijos (neįtraukta)

Energijos suvartojimas: 0,5 W

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Radijas*1

Instrukcija*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: radijo wifi, 27mhz radijas, oro juosta, laikrodis, fm radijas, radijo žadintuvas, Tecsun, f fm radijas rinkinys, fm radijas, radijas-žadintuvas, cb.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Rondaful
Pakuotė No
"Bluetooth" No
Matmenys (Pxhxd) -
Tipas AM / FM
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Stilius Nešiojamieji
Modelio Numeris -
Maitinimo Šaltinis Kita
Ekranas Taip
Funkcija Integruotas Garsiakalbis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ES/JAV/JP 0,5 W Mini Radijo Nešiojama Stereo Kišenėje Radijo Garsiakalbį Su vidinis Garsiakalbis ir 3,5 mm Ausinių Lizdas AM FM Radijo Žadintuvas

ES/JAV/JP 0,5 W Mini Radijo Nešiojama Stereo Kišenėje Radijo Garsiakalbį Su vidinis Garsiakalbis ir 3,5 mm Ausinių Lizdas AM FM Radijo Žadintuvas

Panašūs produktai: