4Pcs Aušinimo Horizontali Versija Laikiklis PS4 Žaidimų Konsolę Padidinti Stovas Kojų PlayStation4 Slim Pro PS4 Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.33

-47%

€4.48

Dalintis

Apie prekę

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME

Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom parsisiųsti žaidimus.Jei jums nepatinka mūsų built-in žaidimai, prašome nesijaudinkite, galite atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus į SD kortelę.

5.0 Colių Didelis Ekranas, Delninis Žaidimų Konsolės

Realūs vaizdai suteikia jums jausmas, plataus matymo!Vaizdo kokybė yra aišku, kaip jei ji yra svaiginančius patogų jausmas.Didelis 8 GB atminties, su šimtais klasikiniai žaidimai pastatytas.Palaikymas 32-bit /16-bit / 8-bitų žaidimų populiarumas.

Lengva įdiegti

Žaidimo priimančiosios laikiklis su paprasta konstrukcija, lengva įdiegti, nereikia sudėtingas procesas ir kitos priemonės reikalavimas.

Stiprus struktūra

Žaidimo priimančiosios laikiklis pridėta sunkiai anglies medžiaga, kuri valdo geriau sunkiųjų guolių galimybes ir standumo.Keturi maži žaidimo priimančiosios laikiklis priimančiosios keturių kampe stabiliai.

Anti-slydimo silikono dizainas

Žaidimo priimančiosios laikiklis su dugno anti-slydimo silikono dizainas gali efektyviai užtikrinti stovo stabilumą.

Karšto pardavimo Aušinimo Kojų Sony PlayStation4 PS4 Slim Pro Žaidimų Konsolės Horizontalus Laikiklis Laikiklis Priedai

Kojos yra skirtas pakelti jūsų PS4 geresnio aušinimo.Vertikalus stovas, stovas horizontali.Apačioje silikono anti-slydimo dizainas.Fit puikiai tinka jūsų mašina.Lengva ir patogu naudoti.Pakuotė: 4xCooling Kojų

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad Keturvalakiai.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už PS4 Valdytojas

Patobulintą versiją rankenos konstrukcija leidžia visą gamepad atrodo labiau rafinuotas, suteikiant žaidėjai kitą jausti.Pasirinkti tarp belaidžio ryšio valdiklis ir laidinio valdytojas, tegul jus pamiršti rūpesčius gyvenimą ir darbą laimingas žaidimų!Pastaba:Ne Originalas , bet tai yra OEM produktai pati kaip ir Originalo kokybę!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Žymos: sonyplaystation 3, vyrų batų vasaros, 5 playstation, žaidimas ps4, compelit ps4 konsolės " playstation 4, automobilio savininkas telefono, top ps4 pro priedai, data varlė, gta ps4 konsolės, stadionuose valdytojas stendas.

Charakteristikos

Modelio Numeris Padidinti Paramą
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Pakuotė 4xCooling Kojų
Funkcija 1 PS4 Stove Mokestis
Dydis Suitable for PS4
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Juoda/Balta
4 funkcija PS4 Konsolės Turėtojas
3 funkcija Konsolės Aušinimo Bazės
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
2 funkcija Aušinimo Laikiklis Accesories

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4Pcs Aušinimo Horizontali Versija Laikiklis PS4 Žaidimų Konsolę Padidinti Stovas Kojų PlayStation4 Slim Pro PS4 Priedai

4Pcs Aušinimo Horizontali Versija Laikiklis PS4 Žaidimų Konsolę Padidinti Stovas Kojų PlayStation4 Slim Pro PS4 Priedai

Panašūs produktai: