SanDisk USB Flash Drive 64GB 32GB 16GB 8GB USB 2.0 SDCZ33 Mini Pen Drives Stick U Disko USB Raktas Flash Drive KOMPIUTERIUI

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.30

-49%

€6.59

Dalintis

Apie prekę

Apie realias galimybes 8GB = apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB 16GB = apytiksliai 14GB-15GB 32GB = apytiksliai 28GB-30GB 64GB = apytiksliai 58GB-60GB 128GB = apytiksliai 119GB-120GB Tai apskaičiuojant skirtumą tarp gamintojo ir savo PC, prašome Google " Atminties kortelės talpa ir gauti daugiau informacijos.Savo KOMPIUTERYJE sako 1GB = 1.073741824 Milijardas baitų, kur Rinka Apibrėžiama, 1 GB = 1.00 Milijardas baitų.Siekiant tobulas žmogus nerekomenduojama pirkti.

1.Mes priimame Alipay, Paypal,BOLETO.Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 2 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.Jei negavote prekės arba gavo klaidingą prekių, nereikia atidaryti ginčų, galite kreiptis tiesiai į mane, aš padėti jums išspręsti šiuos sunkumus pirmą kartą.Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti.

1. Jei esate patenkinti, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir geriausių atsiliepimų , kitam užsakymui bus suteikta nuolaida.būsime labai dėkingi jums.

2. Pridėti mus parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, mes stengiamės padaryti geriau.

3. Mes orientuojamės ne kliento satification ir visada įdėti jį į aukščiausią prioritetą.

Jei turite kokių nors problemų su elementą, mes galime visada stengiamės Suteikti geras sprendimas.Susisiekite su mumis iš anksto, prieš išvykstant bet koks neigiamas/neutralus atsiliepimų.Geras communcation mums yra svarbus.

Mes tikrai galite padaryti sėkmingą sandorį.

Žymos: SanDisk, cle usb 256 eiti, antspaudas usb flash drive, cle usb, usb "flash" diską, 1t usb, canon blykstė, lonati usb raktas, sandisk usb, usb stick.

Charakteristikos

Prašymas Mobilųjį telefoną Išmanųjį telefoną, Tabletės ir pan
Talpa 8GB 16GB 32GB 64GB
Patvirtinimo Parama Europos Sąjungos Oficialusis Patikra
Pakuotė Taip
Sąsajos Tipas USB 2.0
Prekės Pavadinimas SanDisk
Patekimo į rinką laikas 2010 m.
Produkto Tipas Flash Diskas
Šifravimas Taip
Modelio Numeris SDCZ33
Medžiaga Plastikiniai
Paslauga Geriausias
Produkto Svoris 3.5 G
Kokybė 100% Originalus Originali SanDisk
Stilius Stick

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SanDisk USB Flash Drive 64GB 32GB 16GB 8GB USB 2.0 SDCZ33 Mini Pen Drives Stick U Disko USB Raktas Flash Drive KOMPIUTERIUI

SanDisk USB Flash Drive 64GB 32GB 16GB 8GB USB 2.0 SDCZ33 Mini Pen Drives Stick U Disko USB Raktas Flash Drive KOMPIUTERIUI

Panašūs produktai: