Nauja Išpardavimas
50pcs/daug 6111A Aukso Kablys ranką Manipuliatorių Surinkti Veiksmų Skaičius, Švietimo Statybos Blokus Padidinti

50pcs/daug 6111A Aukso Kablys ranką Manipuliatorių Surinkti Veiksmų Skaičius, Švietimo Statybos Blokus "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams dovanos vaikams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.29

Dalintis

Apie prekę

Sveiki, malonu, kad Kinija Susiduria Co.,Ltd

Mes turime ilgalaikius bendradarbiavimo su gamyklų, kurios teikiamos OEM paslaugos LXGOS prieš, todėl kokybė yra ta pati kaip LxGOS. (OEM-tai gamintojas, kuris gamina prekes, kitas įmones parduoti pagal savo vardu. ) Mes ieškome mažmenininkai ir didmenininkai, kurie nori kurti partnerystę su kitu.Mes paleisti blokų prekės Decool, SY, Wange, Kaizhi, Bozhi,KSZ,Lele,IQ,AUSINI, BELA,XINH,Dargo,JLB ir kt.

Mes tik prasideda parduotuvėje Keturvalakiai.lt ir turi šiek tiek laiko, kad visi elementai ant lentynos internete.Taigi, jei jūs norite sužinoti, ar pirkti kai kurių rūšių plytų, Prašome susisiekti su mumis laisvai!

Dėmesio: norint išsaugoti krovinių gabenimo mokesčio už jus, mes paprastai parduoti šį bloką be pradinio spalvinga dėžutė.Mes garantuojame, kad visos plytos, blokai yra geros kokybės ir gražus įpakavimas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjas yra atsakingas už muitus.

Produkto Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: 6111A

Gaminio Medžiaga:ABS

Produkto Pakuotė:Plastiko Maišelis

Produktas Pasižymi:

Žymos: 16mm stambusis karoliukai, akrilo širdies ausies, 12s 504v mini bms, 32650 priedai, akrilo dizainas 3d, akrilo ausies žiedai, akrilo holograph, akrilo širdies didelis, 3mm mini diskiniai.

Charakteristikos

Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Modelio Numeris 6111A
Amžius > 6 metų
Prekės Pavadinimas SS PLYTOS
Lytis Unisex
Tipas Blokai
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas NETINKA VAIKAMS IKI 3 METŲ
Plastiko Tipas ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

50pcs/daug 6111A Aukso Kablys ranką Manipuliatorių Surinkti Veiksmų Skaičius, Švietimo Statybos Blokus

50pcs/daug 6111A Aukso Kablys ranką Manipuliatorių Surinkti Veiksmų Skaičius, Švietimo Statybos Blokus "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams dovanos vaikams

Panašūs produktai: