PA Nailono 3D Spausdintuvo Kaitinimo Roll Skaidrios Gijos 1.75 mm 1kg 2.2 SVARŲ su Ritės Aukštos Kokybės Ne Burbuliukai, Spausdinimo Medžiagos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.12

-25%

€28.17

Dalintis

Apie prekę

Pranešimas

1.Įtakos veiksnius, tokius kaip šviesos, filtras, krovos kampas ir t. t., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp vaizdo ir tikrojo produkto. 2.Naujausių produktų siuntos atvyksta iš užsienio sandėlių yra visi neutralūs pakuotės (Be SUNLU logotipas).Naujų ir senų pakuočių bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

PA NAILONO V2 Kaitinimo Funkcijos

PA NAILONO V2 Gijų, geras atsparumas dilimui, didelis kietumas, didelis atsparumas tempimui, aukščiausios lygumą.

Jis gali spausdinti modeliai turi specialų reikalavimą emvironment, tokia: inžinerijos dalys.Taip pat gali spausdinti skaidrus, patvarus, namų apyvokos reikmenys, pvz.: vaza lempų gaubtų.

100% ne burbulas 3d spausdintuvas medžiagos.

Produkto Aprašymas

Skersmuo: 1.75 mm/3.0 mm

Tolerancija: +/-0.02 mm

Spausdinimo greitis: 50-100mm/s

Spalva: Transaprent

Rekomenduojame spausdinti Temperatūra: 230-260℃

Platforma temperatūra: 80-120℃

Grynasis svoris: 1kg su ritės

Bruto svoris: 1.3 kg

Ilgis:1.75 mm(1kg)=325m

3.00 mm(1kg)=115m

MŪSŲ PASLAUGOS

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per Prekybos Vadybininkas, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, į Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

SPALVA

Dėl skirtingos vaizduoklių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.Dėkojame už jūsų supratimą.

ATSILIEPIMAI

Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.mes siūlome jums puikias paslaugas po pardavimo.Jei jums patinka šis straipsnis, prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą", Jei jums patinka mūsų Parduotuvėje , Prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Labai ačiū!

PRISTATYMAS

Visas siuntimo metodu pasirinkta jums, tiesiog jaustis laisvai tvarka.Daugeliu atveju, pirkėjui nereikia mokėti jokių muitų.Bet kartais, kai kuriose šalyse, muitinės pasiūla gali būti griežtas.Mes nėra atsakingas už bet kokius muitinės mokestį.Prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, Ačiū už jūsų supratimą.Jei jums reikia deklaruoti realią vertę parcle, prašome palikti mums pranešimą.

Žymos: 3d spausdintuvas priedai profilis, džiovintuvas kaitinamosios, kaitinimo pla, gt2 skriemulys, 3d spausdintuvas derva, anet a6 galia, pa sistemos, kaitinimo ritės laikiklis, fillament, 3d spausdinimo.

Charakteristikos

Modelio Numeris PA Kaitinamosios
Spausdinimo Greitis 50-100mm/s
Medžiaga PA
Svoris 1.3kg /roll
Dydis 335 meters
Tolerancija +-0.02 MM
Sertifikatas Pavojingų Medžiagų Naudojimo Apribojimo , Pasiekti
Forma Kietas
burbulas ne burbulas
Privalumai 100% ne burbulas
spalva Skaidrus
Kilmės KN(Kilmės)
Skersmuo 1.75 MM/3.0 MM
Prekės Pavadinimas SUNLU
Spausdinti Temp 230-250 laipsnių C

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

PA Nailono 3D Spausdintuvo Kaitinimo Roll Skaidrios Gijos 1.75 mm 1kg 2.2 SVARŲ su Ritės Aukštos Kokybės Ne Burbuliukai, Spausdinimo Medžiagos

PA Nailono 3D Spausdintuvo Kaitinimo Roll Skaidrios Gijos 1.75 mm 1kg 2.2 SVARŲ su Ritės Aukštos Kokybės Ne Burbuliukai, Spausdinimo Medžiagos

Panašūs produktai: