Magija Šuo Vartų Akių Pet Tvora Barjeras Lankstymo Saugiai Saugoti Uždarose Lauko Šuniukas Šuo Atskyrimo Apsaugoti Gaubtas Naminių Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.91

-33%

€7.43

Dalintis

Apie prekę

Sumanus Kvėpuojantis Akių Šuo Tvora Magija Pet Vartai Pet Barjeras Saugiai saugoti Saugos Gaubtas, vidaus ir Lauko Nešiojamas Sulankstomas Pet Atskyrimas, Izoliavimas Tinklo Naminių reikmenys

Savybės

1. Lengvai veikti pet austi barjeras gali būti surinkti, skirtų tiesioginiam naudojimui su lipnių kabliai ir tampus lenkai, tinka durys, tarp sienų ar laiptines, patalpose ir lauke, tiek apsaugoti jūsų augintiniai visi aplink namą.

2. Orui audiniai akies audinys gali padėti iš dalies žr.-per poveikį ir geriau, oro vėdinimo, kuris gali leisti savo augintiniai, siekiant sumažinti nerimą ir atlaikyti atskyrimo lengviau.

3. Sulankstomas ir lengvas dizainas leis sutaupyti vietos ir rezultatas keliamoji vėjas, kai nenaudojate ar perkeltas iš vienos vietos į kitą, kai reikia, kad visiškai atitiktų jūsų on-the-go poreikius.

4. Saugus vartai gali teikti veiksmingą ir diskretiškas būdas izoliuoti jūsų augintinis šuo ar katė, ir saugo juos, esančių ne vieta, norite stiprinti saugumą, pavyzdžiui, neleisti jūsų šuo nuo priėmimo problemų, kai jums išvalyti namus, arba sustabdyti tolesnį plitimą, ar koreguoti nusikalsti kaip bausmė ir pan.

Pastaba : Skirtingų plokščių turės įtakos nelankstumą kabliai, geriau ant sauso, lygaus skydelis.

Specifikacijos

Medžiaga: Nailonas Akies + Nerūdijančio Plieno Stulpai

Spalva: Juodas(Kaip Nuotraukoje Parodyta)

Tinklo Akies Dydis: Apytiksl. 180*72cm/70.86x28.34inch | 110*72cm/43.31x28.34inch (Pasirinktinai)

Polių Ilgis(Ne Ištemptas): Approx. 23.5 cm/9.25 colių

Polių Ilgis(Ištemptas): Approx. 72cm/28.34 colių

Pastaba :

Prašome leisti kai kurias klaidas, dėl rankinis matavimas.

Prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl to, monitoriaus ekrano nustatymus ir apšvietimo sąlygos yra skirtingos.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* Izoliuoti Akių

2* Tampus Lenkai

4* Lipnios Kabliukų

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.

Už dropshipping:

Mes galime pasiūlyti urmu dropshipping užsakymus per CSV failą.

Mes priimame Paypal mokėjimų

Mes atsiųsime savo klientus tiesiogiai, be faktūros ,skatinimo, informacijos ir, be jokios informacijos apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: šuo, aitvarai šunys, rd290, kūdikių kaubojaus apranga, hamakas pakabinti, ryšiai augintiniai, šuo fenc, miršta tvora, ritė elektrinė tvora, laukinių žiurkėno narvas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Magija Šuo Vartų Akių Pet Tvora Barjeras Lankstymo Saugiai Saugoti Uždarose Lauko Šuniukas Šuo Atskyrimo Apsaugoti Gaubtas Naminių Reikmenys

Magija Šuo Vartų Akių Pet Tvora Barjeras Lankstymo Saugiai Saugoti Uždarose Lauko Šuniukas Šuo Atskyrimo Apsaugoti Gaubtas Naminių Reikmenys

Panašūs produktai: