Naujas Produktas, 2X30W Namų Maro "Bluetooth" Galios Stiprintuvo Valdybos TPA3118 Transporto priemonės JAB2 Paramos Ličio Baterija

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.74

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

WONDOM Garso jab2-30 jab2-50w skaitmeninis stiprintuvas su "bluetooth".Galios stiprintuvas yra iš dalies importuotų TI chip TPA3118 TPA3116, su efektyvumas iki 90%.Kai bateriju, ji gali duoti pilną žaisti savo privalumus ir pratęsti peržiūros metu vieną mokestį.

Įmontuota "bluetooth 4.0" ĮSA "bluetooth" mikroschemą prideda APTX kodekas su garso kokybė panaši į CD.Į Molex Mini Tinka Jr jungtis gali būti įrengiamos greitai, nes ne suvirinimo reikia, panaikinti laisvi ir nestabili kontaktus.

1. "Bluetooth" galios stiprintuvo webmaster valdyba: 30 w galios stiprintuvo dizaino galia 30 w @ 8 Ω, 12 24 v maitinimo įtampos diapazonas. (pastaba: aukštos ir žemos įtampos, srovės dydis tiesiogiai įtakos išvesties dydis), SNR: 89.3 dB

THD: 0.07% @ 8 Ω, 10 w, 1 k Hz

Dažnių juosta: 20hz-20khz

Apkrova: 4-8 Ω

Rekomenduojama maitinimo įtampa: 12-24vdc,4A

Dydis: L91.44 * W68.58 * H22.86mm

Standartas: maitinimo laidas ragų laido.Pagrindinės plokštės bluetooth stiprintuvo valdybos įsigyti atskirai, taip pat gali būti naudojamas įprastai.

2. "Bluetooth" galios stiprintuvo webmaster valdyba: vairo stiprintuvo dizainas 50 w + 50 w @ 8 Ω, 12 24 v maitinimo įtampos diapazonas. (pastaba: aukštos ir žemos įtampos, srovės dydis tiesiogiai įtakos išvesties dydis)

SNR: 89.3 dB

THD: 0.07% @ 8 Ω, 10 w, 1 k Hz

Dažnių juosta: 20hz-20khz

Apkrova: 4-8 Ω

Rekomenduojama maitinimo įtampa: 12-24vdc,4A

Dydis: L91.44 * W68.58 * H22.86mm

Standartas: maitinimo laidas ragų laido.Pagrindinės plokštės bluetooth stiprintuvo valdybos įsigyti atskirai, taip pat gali būti naudojamas įprastai.

3. Neprivaloma multi-funkcija kabelis, package: Naudoti jre-fc kabelio pritaikyti bet Dayton Audio KAB projektą.Keturių branduolių kabelių rinkinys ateina su Molex Mini Tinka Jr jungčių, kad būtų galima lengvai pabaigos grandinių plokščių gedimą, ir kiekvienas kabelis yra 20 cm ilgio.

Maitinimo indikatorius: rodo maitinimo jungtis

"Bluetooth" indikatoriaus lemputė: kai įjungtas "bluetooth" ryšys yra sėkmingas, lemputė yra visada; Kai "bluetooth" nėra prijungtas, mirksi lemputė.

Krovimo indikatorius: kai kolegija yra krovimo indikatorius mirksi, Kai visiškai įkrauta, indikatoriaus lemputė išsijungs.

AUX kabelis: aux-in kabelis, 3.5 mm lizdas kanalai muziką tiesiai iš analoginio šaltinio kab-250 valdybos ir gali žaisti garso beveik iš bet ne "bluetooth" šaltinis.

Pin jungiklis line: kai du laidai trumpojo jungimo, tai reiškia, vairo stiprintuvas nustoja veikti; Kai du laidai yra atviras, stiprintuvas yra įjungtas.Naudokite on/off maitinimo laido atjungimas visą plokštę, bet vis dar galios prijungto akumuliatoriaus įkrauti.

6pin garso valdymas line: garso valdymas su laidu leidžia jums rankiniu būdu valdyti garso lygį ir ją įdiegti į 0,3 "hole.

4pin baterija linija: tinka nešiojamų projektai be AC arba 12 V dc laivo elektros energijos tiekimo.Įvairių tipų akumuliatoriai gali būti naudojami kartu su šiuo kabeliu ir naudojant 15-24 VDC adapteris, grupė įkrauti akumuliatorių.Kadangi "bluetooth" stiprintuvo valdyba neteikia pagal įtampos/per-nemokamai apsaugos, prijungtas maitinimo adapteris negali viršyti 30 vatų galią.

4. Neprivaloma sąsaja valdybos WONDOM Garso jjab-int užtikrina paprastą plug and play " sprendimas, skirtas pagal užsakymą programas.Sąsaja valdybos suteikia 3.5 mm aux-in lizdas, dvi USB tėvų uostų išorinių prietaisų, momentinis mygtukas jungiklis budėjimo kontrolės, ir LED indikatoriai galios ir įkrovimo būseną.Sąsajų išplėtimo plokštės gali būti lengvai įterpiamas tiesiai į kab-250 plokštė per pridedamą 10-pin kabelį.

5. Neprivaloma plokštės

Į WONDOM Garso jar-būti ličio-jonų baterija krovimo mygtukai turi tris 18650 baterijos (parduodamas atskirai).Į undervoltage/viršįtampio apsaugos grandinė yra pastatytas į įkrovimo plokštė, kuri gali suvokti, saugus įkrovimas ir paslaugų gyvenimą.Jis likučiai skirtingų įtampų tarp akumuliatorių baterijų, jeigu viena baterija išleidimo greičiau nei kiti.19 V dc, 1-5a maitinimo adapteris yra labiausiai tinkama akumuliatorių įkrovimas šiame plokštės.Kitos plokštės gali būti rūšiuojami teikti ilgiau atkūrimo laikas. 10pin įkrovimo linija yra prie maitinimo pagrindinės galios stiprintuvo valdyba.

Atkreipkite dėmesį: kai išimsite iš jo bateriją ja-būti, įkrovimo adapteris turi BŪTI įdėta iš karto po naujųjų baterija įdėta.To nepadarius, bus išvengta stiprintuvo valdybos nebūtų įtampos.

Žymos: skaitmeninis stiprintuvas tpa3118, 2.1 tpa3116d2, "bluetooth" tpa3116, "bluetooth" auksas, huayra žiūrėti, bluetooth 5.0 lustas, tpa3118, 4 kanalų automobilį, skaitmeninis stiprintuvas yda138, 5w stiprintuvo bluetooth.

Charakteristikos

Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Produktas, 2X30W Namų Maro

Naujas Produktas, 2X30W Namų Maro "Bluetooth" Galios Stiprintuvo Valdybos TPA3118 Transporto priemonės JAB2 Paramos Ličio Baterija

Panašūs produktai: