5MP H. 265 IP PTZ Kamera, Wifi Lauko ONVIF P2P RTSP 1080P HD 3MP Kamera, Wifi Bevielis Garso AI Aptikti Žmogaus Saugumo VAIZDO Kamera

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.21

-54%

€42.68

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinės Savybės:

1080P/ 3MP / 5MP Didelės Raiškos Smart Ai Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo ; Paramos horizontalia Kryptimi, Auto Sekimas ; Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) Trijų Nakties režimų Nustatymas : juoda šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas ; Paramos AP Tiesioginį Ryšį / Belaidis Ryšys / Laidiniu Ryšiu Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas.Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

Paramos Du Režimai Įrašymo : Nemokamai 30 dienų debesys saugojimo,Max 128G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus ; ONVIF Palaikymas protokolo diktofonas pridėti; CMS KOMPIUTERIO Programinę įrangą įrašyti ir žaisti realiu laiku ; P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User : P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę .PTZ : pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai ; H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir patvaresni ; Xmeye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ; Specialią Technologiją : Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

Jums gali prireikti tokio pratęsimo kabelis

Šio kabelio nėra įtrauktos , jei jums reikia , galite spustelėkite šią nuotrauką pirkti tiesiogiai !!!!

Ai Humanoidų Nustatymo

"Smart" Ai Aptikimo funkcija , paramos maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, lengvai nustatymo Programą .

Smart Dual Šviesos Režimai

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS .Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu .Fotoaparatas gali rodyti spalvinga vizija naktį, taip pat yra trijų nakties režimus galite pasirinkti .

"PASIDARYK pats" Signalizacijos Balso ir Numatytąjį Bell

Paramos numatytasis varpas arba "PASIDARYK pats" 3 sekundžių užsakymą katilėlis su savo balso .Kai jūs einate be pareikšti savo telefono ir kas nors šalia jūsų namas , PASIDARYK pats, signalizacijos balso galėtų tegul vyrai galvoja, kad tu į jį žiūri Dabar .

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User

Ateities Vizija sutampa su savo šeimomis , tegul jus visus saugo ir daugiau dėmesio kreipti į savo namus.P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę .

IP66 atsparus Vandeniui / apsauga nuo dulkių

Fotoaparato korpusas pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje .

Paramos ONVIF

Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera.Visi mūsų Ngrr IP kameros gali dirbti su šiuo Fotoaparatu .

PTZ Nuotolinio Valdymo

Pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai .Jūs galite kontroliuoti tai ICSEE app tiesiogiai, kada tik norite ir kur bebūtumėte .

Nekilnojamojo Dviejų Krypčių Garsas

Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis .Jums gali kalbėti kiekvienas, artėja kamera ( Perspėti žmogų palikti savo namus )

SD Kortelė & Nuotolinių išteklių Saugyklos

Nemokama 30 dienų debesys saugojimo ir Max 128G SD kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabilus .Jei norite ir toliau naudoti Debesys Paslaugų, jums tiesiog reikia už tai mokėti , jei jums nereikia naudoti , jis bus sustabdytas automatiškai, kai nereikia mokėti už mokestį .

Bevielis/Laidinis Ryšys

Jūs galite pasirinkti patogų ryšį, taip, kaip norite .Kartais galbūt tik vienas būdas prijungti fotoaparatą , nesijaudinkite , šis fotoaparatas palaiko belaidžio ir laidinio ryšio, tuo pačiu metu.

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, tptek ptz kamera, besder ip kameros, kamera reolink, ds fotoaparatas, dahua hfw5442, kamera ip lauko ptz, kamera ip wifi.

Charakteristikos

Tipas IP Kameros
IR Atstumas(m) 10M-30M
Stiliaus 4 Greitis Doom Kamera 5MP Kamera 3MP Camera / 1080P vaizdo Kamera
Du Būdai, GARSO bulit-Mikrofonas ir garsiakalbis,
Maitinimo Šaltinis Normalus
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Naktį šviesos modelis 4 žibintai centrinis / 4 šviečia šilta šviesa
Maitinimo Adapteris DC12V2A (yra komplekte)
Technologijos Visos Tilt Zoom
Sertifikavimo CE
Jutiklis Prekės Sony
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
App iCSee
3MP Jutiklis xm550+sc3325 25fps
Stilius mini belaidė kamera
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Modelio Numeris BES-A8B-3MP
Rezoliucija 1080P(2MP) / 3MP / 5MP
P2P Nuotolinė Prieiga Paramos / Multi-User Peržiūrėti
Prekės ženklas besder fotoaparatas
Smart Peržiūros Pasirinkite laiko žaisti
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Fotoaparato Korpuso ABS(Vandeniui/oro sąlygoms )
Saugojimas 128G
Ryšys Režimai AP Mode / Wifi / Laidinis Ryšys
Energijos Sąnaudos(W) < 6W
Įrengimas Pusės
Megapikselių 1MP
Naktinis Režimas Spalva Naktį Visioin/ IR Infraraudonųjų spindulių Naktinis Režimas
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Stilius 3 Infraraudonųjų Spindulių Kamera Audio / Fotoaparatas / Atspari Vandeniui Vaizdo Kamera
onvif Parama, darbas su NVR
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Žiūrėjimo Kampas 85°
Auto Sekimo Paramos horizontalia Kryptimi
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Naktinis Matymas Automatinis jungiklis dieną naktį režimu, iki 5-25M
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
WIfi Patvirtinamuosius 2.4 GHz
Garso Išvesties 1CH BNC
Signalizacijos balso Paramos / "PASIDARYK pats" Balso Signalas
Naudojimas Lauke / Patalpose
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip foto rodo
Prekės Pavadinimas BESDER
Aliarmo funkcija Ai Žmogaus Aptikimo
TF Kortelė NĖRA
spalva juoda
Stilius 2 IP Kamera Wifi Lauko / Lauko Kamera, Patalpų Kamera
darbinė temperatūra -35° ~ 65°
Stilius 1 PTZ vaizdo Kameros IP / Wifi Kamera / Wi-fi IP Kamera
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V2A
Auto tracking / iš Anksto Taškų Parama
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01
Sienos Laikiklis Pusės
Įrašymo režimas Linijos Įrašymo / Signalo Įrašymas
Jutiklis CMOS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5MP H. 265 IP PTZ Kamera, Wifi Lauko ONVIF P2P RTSP 1080P HD 3MP Kamera, Wifi Bevielis Garso AI Aptikti Žmogaus Saugumo VAIZDO Kamera

5MP H. 265 IP PTZ Kamera, Wifi Lauko ONVIF P2P RTSP 1080P HD 3MP Kamera, Wifi Bevielis Garso AI Aptikti Žmogaus Saugumo VAIZDO Kamera

Panašūs produktai: