Naujas Body Shaper Lieknėjimo Kelnės Vyrams, Ilgomis Rankovėmis T-Shirt Juosmens Treneris Korsetai, Riebalų Deginimas Shaperwear Prakaito, Pirtis, Sporto Drabužiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.75

-35%

€19.62

Dalintis

Apie prekę

Informacija apie gaminį Aukštos kokybės neopreno Šilumos Konservavimo Medžiaga Išsaugo kūno šilumą ir skatina prakaito krūvio metu į pagalbą svorio Sugeria prakaito, kad jus sausas Lieknėjimo Komforto ir Lengvas, tampri medžiaga formos prie kūno, lengva judėti Ši shaper turi kai kurių medžiagų kvapas, tai gana normalus,gavęs produktą su muilu plauti kvapas dingsta Įtakos oro, kaip šviesos fotografavimo galimybė į tokių veiksnių, kaip, ar net skirtingų ekrano rezoliucija, ten bus tam tikra spalva, negali būti vengiama.Sporto Tipas: Jogos Fitneso veikia namų keliauja į darbą Funkcija: Anti-Pilling,Anti-Trauktis,Raukšlių,Suspaustas,Eco-Friendly,Plius Dydis, Grįžtamasis, Šilumos, Neperšlampama, Vėjo Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo normalaus dydžio Vandeniui: Taip Funkcija: Kūno shaper Mokėjimai : 1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Keturvalakiai.lt. 2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus. 3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Keturvalakiai.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.Siuntas :

1. Mes atsiųsime elementus per 1-5 dienas, kai sistema patvirtina, pirkėjų paym。Išskyrus svarbu festivaliai

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

Atsiliepimai :

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mūsų Neopreno Detox Treniruotės Kūno Skustukai skatinti sunkaus svorio pagal išsaugoti kūno šilumą, ir skatinti vandens praradimas fizinio krūvio metu.Gali padidinti jūsų kūno temperatūrą, kad jums prakaitas ir veda į sveiką svorio.Jūs galite dėvėti jį pagal savo mėgstamus drabužius ir mėgautis treniruotėmis sporto, vaikščiojimo ar tiesiog nešioti namuose, o atliekant kasdienes užduotis.

Patogus, minkštas tampri audinio ir juda su savo kūnu, o atliekant bet kokią veiklą.Ji atrodo puikiai ir atitinka visus derinys treniruotės viršūnes ar net gali būti dėvimi pagal kasdienius drabužius.

Medžiaga: 64% Neopreno, 18% Poliesteris, 18% Nailono.Tai speciali medžiaga padidina kūno temperatūrą ir sugeria prakaitą, todėl jūs visada sausas išorėje.

išsaugo kūno šilumą ir skatina prakaito krūvio metu.Savo revoliucinį dizainą padeda pasiekti rezultatus greičiau ir paprasčiau.

Aukštos Kokybės Šilumos Konservavimo Medžiagos 。Žiemą gali būti šilumos apatiniai

Be viso to, vienas iš svarbiausių dalykų, kuriuos apie šį skustukai, kad tiek vyrai, tiek moterys gali naudoti šį skustukai, kaip už reikalavimus.Kai tu vilki tai, kad jūs neturite praleisti laiką sporto salėje.

Lengva Lieknėjimo Prarasti iki 3 Cm jūsų pirmoji savaitė

Priežiūros instrukcijos:

Plauti rankomis

Negalima būgniniai sausas arba išgręžkite

Nenaudokite baliklio ar geležies

Išdžiūti arba pakabinti sausas, tik

dydis:Dėl skirtingų matavimo gestai, dydis gali skirtis, 1-3 cm .

Pastaba:

(tik į šiltą vandenį mažiau nei 30 ° C plauti rankomis, be baliklio, vengti per daug saulėje, nes tai gali sukelti elastinga sprogdinti burbulus)

Transportavimo poreikius, suknelė, kad gavote turės kartus reiškinys.Prašome nesijaudinkite, tai fold situacija dings po pirmą kartą Švarus .

PASTABOS:

Dėl skirtingų matavimo gestai, dydis gali skirtis, 1-3 cm .

Žymos: vyrai shaper marškinėliai, minkštas lieknėjimo korsetas, juosmens korsetas, korsetas vyrams, sauna kostiumas prakaito, sporto drabužius ilgai moteris, pirtis šilumos reguliatorius, vyrai įstaiga pastate, šilumos apatiniai vyrams šiltos žiemos rinkinys, ilgai shapewear.

Charakteristikos

3 funkcija Sugeria prakaito, kad jus sausas
Funkcija 1 Lieknėjimo Patogumas
2 funkcija Svorio
Sportas Tipas Jogos Fitneso veikia namų keliauja į darbą
Pardavimų Modelis Mažmeninės prekybos, didmeninės ir Dropshipping
Funkcija Kūnas shaper
Atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas CHENYE
Modelio Numeris juosmens treneris body shaper
Lytis VYRAI
spalva Juoda išorėje ir viduje geltona
Elemento Tipas Skustukai
Dizainas Besiūlis Dizainas
Shapewear Shapewear Rinkinys
Tinkamas Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Medžiaga Neopreno

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Body Shaper Lieknėjimo Kelnės Vyrams, Ilgomis Rankovėmis T-Shirt Juosmens Treneris Korsetai, Riebalų Deginimas Shaperwear Prakaito, Pirtis, Sporto Drabužiai

Naujas Body Shaper Lieknėjimo Kelnės Vyrams, Ilgomis Rankovėmis T-Shirt Juosmens Treneris Korsetai, Riebalų Deginimas Shaperwear Prakaito, Pirtis, Sporto Drabužiai

Panašūs produktai: