Oda Elektros Žalvario Lydmetalis lituoklio Galiuko Deginti Krašto Odos Amatų Paspauskite Krašto Sandarinimo Mašina lituoklio stan

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.85

-52%

€14.28

Dalintis

Apie prekę

Oda Elektros Žalvario Lydmetalis lituoklio Galiuko Deginti Krašto Odos Amatų Paspauskite Krašto Sandarinimo Mašina ir lituoklio stovas

Produkto aprašymas

Pavadinimas: Elektros tiekėjo, lygintuvas ir lyginimo galvos odos lyginimo Kontroliuojamos temperatūros diapazonas: 200~450 laipsnių Celsijaus Specifikacija: vieną galvą, 1 mm,1,5 mm,2mm, 3mm, 4mm,5mm,7mm,9mm, Įtampos galia: 220V 60W Produkto savybės: rankena temperatūra yra žema, jaučiu, šviesos, elektros energijos, gali būti minutės alavo suvirinimas, automatinis temperatūros, temperatūros atkūrimo.Šildymo elementas yra lengva būti pakeičiamas, efektyvumas yra didelis, ir energijos vartojimas yra žemas.Pastaba: atkreipkite dėmesį į saugos naudojimo, kad išvengti nudegimų.

Naudojimo instrukcijos:

1, teigiamas ir neigiamas supjaustyti krašto, kad krašto oda tampa glotni; 2, palei kryptimi pasėlių krašto poliruotu paviršiumi oda; 3, po šlifavimo tepinėlio sandarinimo skysčio; 4, nes po supjaustyti krašto odos edge yra pusiau apskrito, todėl pusėje, taip pat turėtų taikyti sandarinimo skysčio; 5, laukia uždarymo pusiau sausas po šlifavimo; 6 naudoti elektros geležies geležies ir atgal, todėl uždarymo skysčio prasiskverbimo tolygiai, pakartokite 3-5 veiksmus gali būti; 7, užbaigti.

Krašto poveikis:

1, oda pusėje sklandžiai ir blizga; 2, oda kraštas su minkšta, lenkta kraštas nebus įtrūkimai; 3, nešioti, net su nagų grandymo briaunos, ji neblunka.

Naudoti lituoklio:

1 naudoti atsuktuvą pašalinti originalus patarimas, montavimas, vario galva, (atkreipkite dėmesį, siekiant užtikrinti, kad vario galvą į giliausią); 2 temperatūros reguliavimas iki 200 laipsnių Celsijaus, ir tada įjunkite į maitinimo (pirmą kartą bus naudoti balti dūmai, kurie yra įprasta, ateityje bus ne atrodo); 3, raudona lemputė švies, palaukite šiek tiek laiko, jis bus eiti, vardu ji yra valstybė, pastovios temperatūros; 4, dar kartą prisitaikyti prie temperatūros jums reikia, lemputė užsidegs vėl,po to eiti dar kartą, temperatūra yra lygi temperatūros jums koreguoti .

Pastaba: nelieskite dalis lituoklio metalo laiką po naudojimo ir atjungti elektros energijos tiekimą, išvengti nudegimų ar sukelti gaisrą. 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 5mm klaidų,ačiū. 2.Tik medvilnės laidą.Amatų ir kitų dalykų, nėra įtraukti. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Pakuotė:

Išsirinkite jums patinka

Sveiki didmeninės !

Sveiki atvykę į Lašas laivybos!

Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Pristatymas

1. Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 4. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. 5. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 4. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. 5. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Keturvalakiai.lt!

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. 2. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. 3. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Susisiekite su mumis

1. Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio. 2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, 3. prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: 810 lašelinę patarimas, ballscrew, sandariklis, skirtas kosmetika, "pasidaryk pats" oda, fringe oda mašina, striukė lether, audinio dirbtiniais odos, leathercraft įrankis, amatų odos priemonė, odos priemonė.

Charakteristikos

905c lituoklio 60W,200-450°C
3Groove Apvalaus Kampo, butas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Išsirinkite jums patinka
Medžiaga Metalo
Lituoklio Galiuko Dydis vienas vadovas,0.8,1.0,1.2,1.5,2.0,3.0,4.0,5.0,7.0,9.0
Rinkinys Tipas Taip
Pavadinimas Odos Krašto Įrankis
Naudoti Amatų PASIDARYK pats Įrankis
Prekės Pavadinimas QJH
Modelio Numeris RX261 RX268 RX269
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Oda Elektros Žalvario Lydmetalis lituoklio Galiuko Deginti Krašto Odos Amatų Paspauskite Krašto Sandarinimo Mašina lituoklio stan

Oda Elektros Žalvario Lydmetalis lituoklio Galiuko Deginti Krašto Odos Amatų Paspauskite Krašto Sandarinimo Mašina lituoklio stan

Panašūs produktai: