CN101A Laikmačio Jungiklis AC/DC 24V 110V, 220V, Skaitmeninis LCD Galia Savaitę Mini Programuojamosios Laiko Relės Perjungimas Perjungimas Kontrolės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.89

-43%

€8.73

Dalintis

Apie prekę

CN101A Ti r Jungiklis AC/DC 24V 110V, 220V, Skaitmeninis LCD Galia Savaitę Mini Programuojami Ti Switch Switch Valdymo Relė

Aprašymas:

Tai ti r jungiklis gali automatiškai įjungti/išjungti visų rūšių elektros aprūpinti nt pagal ti user set.Su didelio tikslumo ir stiprus anti-trukdžių galimybė, ti r jungiklis yra puikus kontroliuoti gatvių žibintai, neoninės lempos, gamybą aprūpinti nt, radijo ir televizijos, ir daugelis kitų ho prietaisai.

Savybės: Pažangi iš anksto nustatyti vieną savaitę prieš.Skaitmeninių elektroninių ti r jungikliu su paros programas.Pakartokite programas su 17 on/off ir rankinis per važiuoti.Ličio baterijos energijos rezervą, kai elektros tiekimą nutraukė.Auto ti r klaidų korekcija +30sec,kas savaitę.Skydelio montuojamas.Jei visi mygtukai yra užrakintos(be atsako), paspauskite ir palaikykite C/R, 8 sekundžių atrakinti.

Techniniai duomenys:

Įėjimo Įtampa: 24VAC/DC, 110VAC, 220VAC

Prašome palikite massege,Pasakyti, kokios rūšies jūs norite.Arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

Kontaktai Įtampa(Output): 220V į 250VAC 50/60Hz

Histerezės: 2 sek/day (25°C)

ON/OFF Valdymas: 17 ON/OFF

Galia: 7.5 VA ( )

Ekranas: LCD

Mažiausias Intervalas: 1 minutė

Perjungimo kontaktai: 1 perjungiklis

Maitinimas: Ličio baterija

Darbinė Temperatūra: nuo -10°C iki +40 °C

Drėgmė: 35~85%RH

Instrukcija:

1 .Paspauskite C mygtuką, kad maitinimo jungiklis.

Iš pradžių, paspauskite "t" mygtuką (apačioje viduryje C ir C/R), tada paspauskite D+,H+,M+nustatyti laiką pateikti ti .

Programavimas:

Žingsnis

Mygtukas

Programavimas

1

Paspauskite P

Nustatymas 1 ti (rodyti 1on)

2

Paspauskite H+/M+

Nustatyti valandas ir minutes

3

Paspauskite " D+

Pasirinkite sa kiekvieną dieną, kitą kiekvieną dieną, MO-FR, MO-SA, SA-ŠU, MO, MES FR, TU TH SA, MO-MES, TH-SA.(lf sa kiekvieną dieną, nereikia paspauskite šį mygtuką)

4

Paspauskite P

Nustatymas 1 OFF ti (rodyti 1off)

5

Paspauskite H+/M+

Nustatyti valandas ir minutes, išjunkite ti

6

Paspauskite " D+

Jei norite, kad sa nustatymo kiekvieną dieną, jums reikia ne paspauskite šį mygtuką

7

Kartokite 2~6

Nustatyti 2-17 on/off ti

8

Paspauskite "ti "

Pabaigoje, Jei nustatymas yra negerai, prašome spauskite C/R atšaukti arba iš naujo nustatyti programos.

Jei jums nereikia, 17 on&off parametrus, paspauskite "ti" į pabaigą.

Komplektą Sudaro:

1 x Ti r Jungiklis

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią custo r paslaugas.Mes jums teigiamų atsiliepimų po to, kai gavo mokėti nt.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, prašome susisiekti su mūsų Custo r Paslauga.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% custo r pasitenkinimą!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis mp diately PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėti nt

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėti nt procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėti nt turi būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos mp diately po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Atkreipti nba turi būti baigtas per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tai, kad šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai apdorojami ti ly po sumokėti nt patikra.

3. Mes tik laivas confir d kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. TRANZITO PASLAUGŲ TI teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito ti s gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote laivo nt per laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes stebės laivų nt, ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas-custo r pasitenkinimą!

7. Dėl išteklių būklę ir ti skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI AR PAKEISTI NT.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Žymos: 220v jungiklis laikmatis, virtuvės laikmatis, cn101, šaudyti laikmatis, laikmačio modulis potenciometre, skaitmenų laikmatis, laikrodis tyrimas, laiko relė 220v 5s, sporto salė laikmatį, ciklo laikmatis lizdas.

Charakteristikos

Tipas Mini
Kilmės KN(Kilmės)
Teorija Skaitmeninis
Naudojimas Laikmačio Jungiklis
Prekės Pavadinimas YOSOO
Modelio Numeris Programuojamo Laikmačio Jungiklis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CN101A Laikmačio Jungiklis AC/DC 24V 110V, 220V, Skaitmeninis LCD Galia Savaitę Mini Programuojamosios Laiko Relės Perjungimas Perjungimas Kontrolės

CN101A Laikmačio Jungiklis AC/DC 24V 110V, 220V, Skaitmeninis LCD Galia Savaitę Mini Programuojamosios Laiko Relės Perjungimas Perjungimas Kontrolės

Panašūs produktai: