Naujas "europa 2020" Zeblaze VIBE 3 GPS Smartwatch Širdies ritmo Multi Sporto Režimais, atsparus Vandeniui/Geriau Baterijos veikimo laikas GPS Žiūrėti Android/IOS

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.09

-35%

€63.23

Dalintis

Apie prekę

PIRMASIS PASAULINIS PARDAVIMAS - Zeblaze VIBE 3GPS Multisport GPS Smartwatch - Paleisti.Ji Mano, Kad

Specifikacijos

Savybės:

1.Atsparus vandeniui: parama maudytis, plauti rankas, lietaus ir susitikti kasdien naudoti

2. Realaus laiko realiu laiku tiksliai pedometer veikti iš karto: žingsnius, kalorijas, sportuoti atstumas, padėti įsiminti kasdieninės mankštos, dažnumas ir trajektoriją, ir padėti jums pasiekti savo sveikatos tikslus.

3. Profesionalus 24 valandų sveikatos stebėseną,: Mechaninė realiu laiku stebėti kiekvieną sekundę, filmuoti energijos suvartojimą, įvertinti fitneso lygį ir pagerinti fizinę sveikatą, moksliniu būdu.

Aprašymas:

Realaus laiko Oro, Priemonių stebėjimo, Kalorijų Sudeginti

Sekimo, Tikslo Nustatymas, Atstumas Priemonė, LED Apšvietimas, Pasaulio laikas

funkcija, Išmanusis telefonas Pranešimus, Chronometras Funkcija, Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera,

Multi-žadintuvai.

Techniniai duomenys:

Modelis: VIBE 3 GPS

Byla Skersmuo: 50.5 mm

Byla Storis: 15.9 mm

Byla medžiaga: DLC (Gręžimo Anglies Dangos)

Band medžiaga: 24mm Sporto Dirželis(TPU)

Tinka riešo dydis: 135-230mm

Ekranas: 1.3" IPS Full-Apvali Spalva

Jutiklinio Ekrano Rezoliucija: 240*240px

Jutiklinis Ekranas: Taip

Platforma: Šiaurės 52832+GPS

GPS: GPS/GLONASS

Jutikliai: Širdies ritmo jutiklis, Artumo jutiklis, Accelerometer

"Bluetooth" Versija: "Bluetooth" 4.0

Baterija 280 mAh

Įkrovimo Laikas: 3 val.

Baterijos veikimo trukmė: 15 dienų (Pagrindinio žiūrėti režimas); per 10 dienų (Dienos režimas); 235 min (GPS nuolatos laikas)

Pastaba: Baterijos veikimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo naudojimo, nustatymų ir daugelio kitų veiksnių, tai reiškia, kad faktiniai rezultatai gali skirtis.

Vandens ir Dulkių Įrodymas Klasė: IP67

Palaikomi Įrenginiai: Android 4.4 ar "iOS", 9.0 ir aukščiau

Pakuotė:

1 x VIBE 3GPS

1 x Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Didelio tikslumo 28nm Mažos Galios GPS

Built-in 28nm GPS lustas, per keletą produktų atnaujinimus ir iteracijų, taip pat nuolatinis optimizavimas ir reguliavimas, atlieka net geriau palydovinės paieškos greičio, padėties nustatymo tikslumas, ir energijos suvartojimą.

Visą dieną Širdies ritmo Monitoringo

VIBE 3GPS yra įrengta pažangių širdies ritmas, optinis jutiklis, kuris gali atlikti 24 valandų nepertraukiamo didelio tikslumo širdies ritmo aptikimo, saugoti savo sveikatą, visą laiką.

Multi Bendrojo Lavinimo Pratybų Režimai

Zeblaze VIBE 3GPS palaiko mulit lavinimo pratimų rūšis, nes tiksliai stebėti savo sportinę veiklą.Taip pat yra daug profesionalių davikliai, kurie įrašyti fiziniai duomenys visiškai ir atlikti mokslinę analizę, juos padidinti savo fizinio pajėgumo.

Sukurti Geresnį Miegą Įpročius

Zeblaze VIBE 3GPS suteikia stebėjimo šviesos ir gilaus miego, taip pat širdies ritmo miego metu, siekiant padėti jums sukurti geresnį miegą įpročius.

Geriau Baterijos Veikimo Laikas

Nauja grandinė dizainas specialiai sukurtas Zeblaze VIBE 3GPS, pažangi mažai energijos-suvartojimas lustas, ir giliai galia optimizavimo suteikti Zeblaze VIBE 3GPS ilgesnį baterijos gyvavimo laiką.Lieka vartotojui per ilgo nuotolio, todėl galima nešioti be nerimauti ir niekada galvoti apie mokesčius. 15 dienų Pagrindinis žiūrėti režimą, išjunkite "Bluetooth" ryšį, širdies ritmo monitoringo ir kitas funkcijas, ir pakelkite riešą, norėdami pamatyti metu 100 kartų per dieną. 7 dienų Kasdienio naudojimo režimo, Širdies ritmo monitoringo visada, miego stebėjimo; 150 stumiama pranešimai apšvietimas-up ekranas, liftas riešo matyti laiką 30 kartų, ir 5 minučių kitoms operacijoms, kurios kiekvieną dieną; naudotis 3 kartus per savaitę 30 minučių. 235 min GPS nuolatos laikas GPS įjungta kelio vykdyti ir stebėti širdies ritmą.Pastaba: Baterijos veikimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo naudojimo, nustatymų ir daugelio kitų veiksnių, tai reiškia, kad faktiniai rezultatai gali skirtis.

IP67 Atsparumo Vandeniui

Zeblaze VIBE 3GPS palaiko pirmaujančių IP67 lygio vandeniui.galite vaikščioti, bėgioti ar šokti lietuje be nerimauti.Nes jis turi tą pačią super vandeniui gebėjimas, kaip tradicinių high-end sporto laikrodžiai.

Skambučius, SMS, Programėlių Pranešimus ...Ne Priminimai Bus Praleistas

Į Zeblaze VIBE 3GPS turi gausybę smart " funkcijas, įskaitant orų prognozę, priminimus apie įvykį, paskambinti priminimus, app, pranešimų, ir dar daugiau, siūlanti įvairias praktines priemones, siekiant palengvinti jūsų kasdieninį darbą ir gyvenimą.

Daugiau Išmaniųjų Funkcijų, Mylėti...

"Fundo" APP Ryšys

Ji gali padėti jūsų žiūrėti daugiau savo funkcijas ir suteikti daugiau vaizdo duomenų, su nauja atvira platforma Fundo.Suderinamumo: Android 4.4 / iOS 9.0 ir virš sistema

Žymos: tikwatch pro baterija, b5 žiūrėti, smart žiūrėti wifi, zeblaz, 12v akumuliatoriaus įkroviklį, grandinės, baterija pipo, žiūrėti zeblaze thor 5, smart žiūrėti, baterija zeblaze tor, smartch žiūrėti zeblaze.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Zeblaze

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "europa 2020" Zeblaze VIBE 3 GPS Smartwatch Širdies ritmo Multi Sporto Režimais, atsparus Vandeniui/Geriau Baterijos veikimo laikas GPS Žiūrėti Android/IOS

Panašūs produktai: