Youpin 1MORE omthing Airfree TWS "Bluetooth" Ausines In-ear Belaidžių Ausinių Touch " Valdymo Balsu Asistentą, Su 4 ENC Mikrofonas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.56

-16%

€24.77

Dalintis

Apie prekę

1MORE Omthing TWS In-ear Ausines EO002 BT V5.0 Touch Kontrolės Stereo Bass ENC Triukšmo slopinimas 20H Žaidimų Sporto Verslo Ausinių Mikrofonas Su

Savybės:

Crystal Clear Telefonu: Įrengtas su 4 ENC (Aplinkos Triukšmo slopinimas) mikrofonai, šių ausinių išsaugoti savo telefono skambučius iš garsiai aplinkoje, kaip jei jūs kalbate į veidą.

Lengvas ir Nešiojamas: Niekada nepalikite savo muzikos namuose.Sveria tik 4 g, šių ausinių su kompaktiškas apmokestinimo atveju lengvai tilptų į bet kurią kišenę, siekiant glaudesnio perkeliamumas.

Aptemptas ir Saugi Tinka: Šių ausinių yra suprojektuoti su įstrižai-kampiniai antgaliai, kad nustatyti, patogiai ir saugiai ausies kanalų net per griežčiausių treniruotes, o ausis dizainas užtikrina efektyvią garso izoliaciją.

Extra Bass: 7 mm dinaminis vairuotojo pushesthe širdies-milžiniškas bosas giliai į ausis, kaip jei buvo klausytis savo muzikos, už labai pirmą kartą.

20 Valandų Grojimo: nešiojamų apmokestinimo atveju gali kuro iki 20 valandų grojimo jūsų ausinių.Pasinerti į muziką laisvai ir nesirūpindami dėl mažo baterijos holdingo jums atgal.

Techniniai duomenys:

Modelis: EO002

Uosto: Tipas-C

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Dydis: 25.4*36.5*70mm

Varža: 32ohm

BT: 5.0

Svoris: 4g(vieną ausinių)

Bruto Svoris: 43g

Įkrovimo Atveju Baterija: 550mAh

BT Grupė: IPX4

Įėjimas: 5V 1A

Paketų Sąrašo:

1 * Poros Ausinių

1 * Įkrovimo Atveju

2 * Pora Eartips

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, ausinių tiesa, belaidžiai, bem "bluetooth" ausinių, sunkiųjų belaidžių ausinių, "bluetooth" earpiec, sl tws ausinių, "bluetooth" auksas, 1more stilingas, fones sem fio, belaidžio headphon.

Charakteristikos

Stilius Ausis
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Funkcija Sportas
Yra bevielis Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Vocalism Principas Dinamiškas
Garso Valdymas Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas 1more

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Youpin 1MORE omthing Airfree TWS

Youpin 1MORE omthing Airfree TWS "Bluetooth" Ausines In-ear Belaidžių Ausinių Touch " Valdymo Balsu Asistentą, Su 4 ENC Mikrofonas

Panašūs produktai: