Moterų Prakaito Neopreno Kūno Shaper Sauna Kostiumas Tank Top Vest su Reguliuojamu Shaper Juosmens Treneris Korsetas Lieknėjimo Diržas Shapewear

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.55

-50%

€23.11

Dalintis

Apie prekę

APRAŠYMAS

✅Medžiaga - Pagamintas iš 2.1 mm, aukštos kokybės audinio, " Shell: 100% Poliesteris; Pamušalas: 100% Neopreno, Sklandžiai, patogiai, prigludę, galima nešioti ir už jos ribų, geras elastingumas, nėra lengva raukšlių.Ir ji turi puikius deginti riebalus. ☞Kiekis pakuotėje: 1x Juosmens treneris liemenė.★Patarimai: pašalinkite apsauginę medžiagą kabliuko naudoti. ✅Pilvą Kontrolės Juosmens Treneris Liemenė su Reguliuojamu Dvigubu Dirželiai -pilvo dvigubo sluoksnio suspaudimo dizainas yra nuolat Pilnas ir Dvigubo Padengimo pilvuko, daugiau kalorijų sudegino, daugiau prakaito ateina, daro pilvo efektas akivaizdesnis.U-tipo Stabdžių-ašaros Krūties dizainas, kuris palaikymo push up ir tvirtą krūtinę,efektyviai apsaugo raumenų pažeidimas, kurį sukelia sunkus pratimas krūtinės.Liemenė + užtrauktukas uždarymo derinys dizainas, ir lipnus klijų.Lengva reguliuoti dydį. ✅Prakaito ir Sudeginti Daugiau Kalorijų: Kokybė 2.1 mm prakaito neopreno audinys tonai core didinant šilumos temperatūra ir kalorijų sudeginti siekiant maksimaliai padidinti efektyvumą.Juosmens treneris liemenė veikia kaip šilumos skrandžio wrap vest, vis prakaito aplink savo pilvo ir apatinės nugaros srities padėti jums prarasti vandens svorio, o glass toning jūsų kūno formos, tobula kūno ir taip pat palaikyti raumenų temperatūros, taip pat siekiant išvengti nuovargio ir traumų fizinio krūvio metu.Suteikti jums puikus juosmens žoliapjovės liemenė + juosmens treneris. ✅Juosmens Treneris Ir Nugaros atrama - Mūsų neopreno juosmens treneris korsetai, svorio netekimas, kuris built-in 4 PLIENO KAULUS, suteikia pakankamai paramos nugaros skausmo ir pataisyti savo laikyseną.Tai yra geriausias fitneso įranga, skirta visų rūšių pratimus sporto salėje.

Reguliuojami dirželiai

Reguliuojami dirželiai rinkti ir kelti krūtinę.Kabliukai garantuoja pasilikti ir stora tinka net talėja pokyčiai.

Sklandžiai Užtrauktuku Dizainas

Pilvą kontrolės juosmens cincher diržas su sklandžiai užtrauktuku padaryti jums atrodo plonesni ir ji yra lengvai priimti ir išjungti.Tai padeda atsitiesti ir paramos nugaros, pataisyti savo laikyseną, priploti savo pilvą.

2 Reguliuojamas Treneris Diržas

2 Diržą, teikianti įmonė suspaudimo prie savo juosmens ir pilvo veiksmingai, ji gali padidėti temperatūra, pilvo greitai, kad būtų deginti riebalus ir prarasti svorio.

Koregavimas dėl Dydžio Tikslumas

Įmonės kontrolės treneris diržų reguliavimas dydžio tikslumas, tinka įvairaus kūno, padės jums pasiekti smėlio laikrodis kreivės formos, kurios norite.

4 Plieno Kaulai

Juosmens cincher kelnaitės su užtrauktuku, turi 4 spiraliniai plieno kaulų, kuris yra lankstus ir pakankamai tvirtos, kad pateikti įmonės valdymo ir paramos pilvuko ir atgal, ir taip pat išvengti migracijos ir valcavimo.

Žymos: 6xl moterims, kambarys, sauna, sauna kostiumas prakaito, shaper, lenceria skaidrus moteris, bodysuit sexi, top moterims, juosmens treneris sa, vyrai, korsetai, korsetas moterims.

Charakteristikos

Audinio Tipas Broadcloth
Shapewear5 Shaper Juosmens Treneris Diržas
Shapewear1 Moterys, Sauna Kostiumas
Shapewear6 Prakaito Vest Juosmens Treneris Moterų Svorio
Shapewear4 Prakaito Neopreno Sauna Kostiumas Tank Top Vest
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris 0107
Funkcija 1 Padidinti prakaitavimą/Juosmens Treneris
Apdaila NĖRA
Shapewear7 Neopreno Sauna Lieknėjimo Liemenė su Reguliuojama Juosmens Žoliapjovės Diržas
Shapewear2 Neopreno Juosmens Treneris Body Shaper
spalva juoda
Medžiaga Shell
Funkcijos 2 Išlaikyti gerą laikyseną ir užrakinti
Lytis MOTERIS
Kontrolės Lygis Įmonė
moterų shapewear juosmens cincher
Juosmens treneris kūno skustukai moterims
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
Storis STANDARTAS
Prekės Vieta KN/JAV
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Shapewear3 Pirtis Liemenė su Prakaito Diržo Svorio
Shapewear topai
Elemento Tipas Skustukai
Seksualinio Pobūdžio No
Pilvą kontrolės shaper Lieknėjimo Diržas
Proga Treniruoklių Salė/Veikia/Lauko/Fitness
Uždaryti Sklandžiai užtrauktuku dizainas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Moterų Prakaito Neopreno Kūno Shaper Sauna Kostiumas Tank Top Vest su Reguliuojamu Shaper Juosmens Treneris Korsetas Lieknėjimo Diržas Shapewear

Moterų Prakaito Neopreno Kūno Shaper Sauna Kostiumas Tank Top Vest su Reguliuojamu Shaper Juosmens Treneris Korsetas Lieknėjimo Diržas Shapewear

Panašūs produktai: