Nauja Išpardavimas
Klaikus Richard Osterlind magija Padidinti

Klaikus Richard Osterlind magija

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.48

-14%

€6.44

Dalintis

Apie prekę

Dont jums patinka, kai jūsų auditorijai burnas lašas atidaryti nuostabą!Ne nuostabu, kai jie mano, kad tu esi beveik baisu?

Šis dviejų-DVD nustatyti, youll pamatyti, Richard Osterlind imtis mentalism dar vieną žingsnį į priekį!Naudojant rekvizitas, kaip krištolo rutuliai, švytuoklės, žvakės, dvasia, šiferis, ir daugiau, Richard sukūrė daug naujų efektų, kad eiti, tik šiek tiek toliau!Be to, tai yra neįmanoma ieško, jie allwelleerie!

Beveik viskas, naudoja rekvizitai, jūs tikriausiai jau priklauso, arba tie, kurie jums gali lengvai padaryti patys.Daugelis ekspromtu, ir jūs galite daryti bet kur.Poveikis paleisti gamą nuo psychokinesis prie minties projekcija, proto skaityti, dvasia rašyti, ir net keliauti laiku!Nėra vieno įprasta, kad reikalauja gerų įgūdžių arba yra už jūsų gebėjimą atlikti.Ir, kiekvienas iš jų yra skirtas palikti savo auditorijos, be žado!

Bet šis poveikis galėjo būti parduodami atskirai visos kainos šį rinkinį!Jums gauti per 15 didžiosios kasdienybe, taip pat tai pamoka pažengusiems mentalism ir pateikimas.Kaip visada, Richard ne tik parodo, kaip padaryti jūsų veiklos tikėtina, bet suteikia daug alternatyvių būdų, kaip pateikti šių padarinių ir patarimai labai stagecraft!

Jums stebėtis, kaip Richard gali kreiptis gerai žinomas principas, aplink ant jo ausies, sukurti neįtikėtinai mentalism.Taip pat matysite, kaip jis gali imtis temą ir kurti tai, kad visiškai profesinės pristatymą.Medžiagos apie šių Dvd, gali sukurti skaičius atskiruose teisės aktuose!

Jei esate pasiruošę, kad žmonės žingsnis atgal, kai jūs einate iš baimės dėl savo galias esate pasiruošę Klaikus!

Poveikis yra:

Psychokinesis Aktas

Visiškai veikti featuring šaukštai, monetas, raktus, laikrodžius ir net spynos.Viskas juda, lankstosi ar pertraukų!Tai 15 minučių akto, kuris trunka psychokinesis į naujas aukštumas!

Crystal Ball Rutinos

Jūs įpratęs manyti, atrodo nuostabą į ladys akis, kai ji mato viziją į krištolo rutulį, kad ji net negaliu paaiškinti!Visiškai nauja gudrybė daro tai įmanoma.

Dvasia Šiferis Rutinos

Ilgai pamiršti, klasika, kad palieka auditoriją žado.Be to, kad netikėtai baigėsi, Richard rodo paprastas-norėdami, kad prietaisas, tai puikus Add-A-Numeris rutinos!

Jumbo Pokerio Rutinos

Jūs niekada prarasti nesvarbu, ką kortelių žiūrovas renkasi ir kiek laisvės tu jam!Richards puikus rutinos grindžiamas klasikinis poveikį, kad gali būti padaryta bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje!

Originalus Q & A Aktas

Greičiausias, lengviausias-to-do Q & A Akto kada nors sugalvotas.Net jei jūs niekada padaryti Q & A ir anksčiau, jūs galėsite padaryti šį vieną!Nėra juda tai tobula kasdienė!

Užrištomis Akimis Balionas Nužudymo

Jei jūs susimąstėte, kas didelis peilis ant DVD viršelio buvo, tai yra priežastis!Jis yra žinomas Balionas Nužudymo rutinos Richard sukurtos naudoti su savo Nerūdijančio Plieno užrištomis akimis daugiau nei prieš 25 metus!

Phantom Peiliu ir Henkas

Pirmą kartą pamatyti, kaip neįtikėtinai Fantomas Henkas ir Peilis rutina atrodo!Su naujuoju Šveicarijos Armijos peilis, baigiant atrodo visiškai neįmanoma!

Kortelės Projekcija

Super gera, tiesus poveikį, kad yra stulbinantis!Kas yra dar labiau stulbinantis yra paslaptis, kuri gali būti geriausias būdas kada nors naudoti mėgstamą prop!Tai yra neįkainojamas!

Švytuoklės Rutinos

Pasakų nauja idėja, kad PATEO jėga net geriau!Žiūrovų daro beveik visi pasirinkimai naudojant švytuoklės nukreipti ją!Atrodo baisu ir net kvailas magai!

ESP Išsiplėtė

Klasikinis rutina su nauja baigiasi!Jūs pamatysite, kodėl šis nežymus be Annemann rutinos dabar daro poveikį showstopper!

Žvakė Gyvuosius ir Mirusiuosius

Tai atrodo taip, klaikus!Žvakė nustato, koks pavadinimas yra dar gyvas, atsisakiusi būti užgesintas!Be to, žvelgiant visiškai neįmanoma, veikimo daro tai ideali etape visual!Jums bus meilė jį!

Klasikinis Epas Rutinos

Jei jūs manėte, Richards rutinos Gyventi...Be Ju!buvo gera, palaukite, kol galite tai pamatyti!Niekada anksčiau šis klasikinis atraminiai buvo taip gerai panaudoti.Žiūrovas net laikrodžiai jūs parašykite paskutinę prognozę!Ričardas taip pat divulges savo augintinio, kaip naudoti savo klasikinis Proto!

Gruzija Magnetas (Įstaiga), Pakabos

Pirmą kartą, pamatyti šios procedūros iš tikrųjų įrodyta!Richard tampa nekilnojamojo daikto atsparus net trys stiprūs vyrai!Jūs tai galite daryti bet kur ir bet kada!Taip pat atliekamas ir paaiškino, yra dar vienas klasikinis rutina, kai žiūrovas yra sustabdytas, tarp dviejų kėdžių su kuo nors, kas stovi ant jo!Tai atrodo visiškai neįtikėtina!

Kelionės Laiku Pegasus

Puikus arčiau už bet kokį veiksmą!Jos originalus knygos bandymų, kad staiga tampa parodomieji tikros kelionės laiku!Jis palieka auditoriją žado!

Žymos: dvd magija, simonas, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, psichikos apgauti, kauliukai iliuzija, xiaomi redmi pastaba 9t pro, Psichikos, darbo drabužiai moterims, biuro stilius, xiaomi mijia soocare x3, profesionalus ir etape magija.

Charakteristikos

Yra Instrukcija Taip
Dydis One Size
Veiklos Formos Close-up Magic
spalva raudona
Type3 magija rekvizitai
Type2 close up magic
type1 Magija Gudrybės
Modelio Numeris 5555
type4 Kortų magija
Medžiaga Metalo
Tipas KORTELĖS
Amžius Suaugusieji
Savybės Etapas
Lytis Unisex

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Klaikus Richard Osterlind magija

Klaikus Richard Osterlind magija

Panašūs produktai: