40/30cm Pušies Dirbtinės Kalėdų Vainikas Home Shopping Mall Langų Durų Apdailos Rotango Kabinti Kalėdų Vainikas Papuošalai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.35

-35%

€13.04

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Premium Išvaizda: vainikas funkcijų, žalia pušis, bowknot ir pušų riešutų stiliaus medvilnės, turi būti įspūdingas.Atsižvelgiant į temą, tai girlianda bus įspūdingas ir suderinama su jūsų dabartinė Kalėdų dekoracijas.

2、Puiki Apdaila: girliandą gali būti naudojama papuošti durys, sienos, langai, laiptai, židinys, todėl miela ir graži namo jums, vainikas pat funkcijas tikroviška žalumos ir įvairių papuošalų pritraukti žmonių, ir padaryti savo Kalėdų daugiau juokingas.

3、Puikus Dizainas: matavimo įrodė, kad garliava yra labai tinkamas kabinti ant durų, sienų, laiptų ir pan.Girliandą daro pati puikus kompaktiškas daiktų lengva laikyti po atostogų.

4、Magiškas Stilius: Ši girlianda bus atkreiptas dėmesys į dekoracijas, bet kambaryje ir namų formos ir puikiai atrodo.Girliandą funkcijų, gražaus dizaino, papuošti jūsų namuose sukurti Kalėdų atmosferą, kuri skatina jums papuošti savo namus su girliandą ateityje.

5、Problemų sprendimas: aukščiausios kokybės namų apyvokos daiktai bus naudojami tik mums, kad produktas, sezoninius dekoracijas ir būtiniausių buities daiktų ir pan.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą.

Savybės:

1. Vainikas funkcijų 100% nauji aukštos kokybės.

2. Skersmuo girlianda yra apie 40cm/15.7 į.

3. Ši girlianda puikiai tinka kabinti ant durų, sienų, laiptų ir kt.

4. Girliandą funkcijų, aukštos kokybės pušies spyglių medžiaga, kuri daro girliandą nėra lengva sulenkti ir priploti.

Techniniai duomenys:

Žalioji pušų juosta: apie 40cm/15.7 į skersmuo

Privalumas: vainikas turi ne mažiau nei 20 priedų

Medžiaga: PE plastiko

Priedai medžiaga: aukštos kokybės vilnonis veltinis

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kalėdų vainikas

Pastabos:

1. Prašome pažvelgti į minėtą dydį.Tai yra normalu, kad yra paklaida, dydį, dėkojame už jūsų supratimą.

2. Dėl skirtingų monitorių, vaizdo kamerų ar kitų veiksnių, skirtingas spalvas produktai gali būti dėl to, faktinis spalva turi būti pagrįstas realaus produkto.

Žymos: durų vainikas, christma garliava, automobilių pušys, rotango vainikas, dekoro vainikas, gėlių vainikas, pavasario vainikas, rotango medžio dekoro, rotango krepšys, christma vainikas.

Charakteristikos

Formos ROUND
Medžiaga Medvilnės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

40/30cm Pušies Dirbtinės Kalėdų Vainikas Home Shopping Mall Langų Durų Apdailos Rotango Kabinti Kalėdų Vainikas Papuošalai

40/30cm Pušies Dirbtinės Kalėdų Vainikas Home Shopping Mall Langų Durų Apdailos Rotango Kabinti Kalėdų Vainikas Papuošalai

Panašūs produktai: