Ammoon Kompaktiškas Dydis Gitara Poveikį Energijos Tiekimo 8 Izoliuotas DC Rezultatų 9V/18V Gitara Poveikį Gitaros Priedai, Dalys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.48

-35%

€39.81

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Su 8 visiškai izoliuotas didelės srovės DC 9V (kiekviena max.500mA) rezultatai, užtikrinantys stabilų ir triukšmo nemokamai veiklos; gali maitinimo 8pcs DC 9V gitaros efektų tuo pat metu neprarandant signalo intensyvumas.

Ateina su 8pcs DC laidai prijungti jūsų pedalai, ir 1pc Y kabelis(padidinti įtampa 18V), gali maitinimas 9V ir 18V gitaros efektų tuo pačiu metu.

8 Izoliuotas trumpojo jungimo ir per srovės apsaugą gali užtikrinti stabilias darbo sąlygas; palaiko savisaugos režimą, ir jis bus automatiškai iš naujo paleisti maždaug 2s kai atjungiate trumpas jungimas, pedalas.

FCLC(foldback apriboti srovės grandinės dalyje numatyta, pagrindinis apsaugos nuo elektros energijos trūkumo ir perkrovų.Net esant visiškai apkrovai, galėsite mėgautis ramioje ir kietas vykdyti visiškai reguliuojamas maitinimo šaltinis.

Kiekvienas išėjimas su LED šviesa rodo, kad naudojant režimą, ir tai taip pat rodo, kaltės pedalai, kai Led įjunkite RAUDONA; kompaktiškas dizainas su visiškai metaliniu korpusu, lengvas, nešiojamieji ir patvarus.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: ammoon

Spalva: Juoda

Maitinimo Adapteris: 100-240V input, DC 12V/ 2A produkcija, JAV/ ES/ JK Kištuką(pasirinktinai)

Medžiaga: Metalas

Įėjimas: DC 12V

Galia: 8 * DC 9V (kiekviena max. 500mA)

Prekės Dydis: 12 * 7 * 2.5 cm / 4.7 * 2.8 * 1in

Prekės Svoris: 185g / 6.5 oz

Pakuotės Dydis: 17 * 12.5 * 8.5 cm / 6.7 * 4.9 * 3.3 į

Pakuotės Svoris: 705g / 1.6 svarų

Pastaba:

Gitara poveikį, parodė nuotraukas, nėra įtraukti.

Paketų Sąrašo:

1 * Maitinimo

8 * nuolatinės SROVĖS Kabeliai

1 * Y Kabelis

1 * Maitinimo Adapteris

1 * Naudotojų Instrukcija(Anglų Ir Prancūzų Ir Vokiečių K & Italijos & Ispanų & Japonų)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: pedalas poveikis ammoon, 9v pedalas, maitinimo, ammoon, 9v gitaros pedalas, maitinimo, ammoon gitara, ammoon maitinimo šaltinis, poveikio galia pav., poveikis elektros energijos tiekimo, ammoon siųstuvas, gitara maitinimo šaltinis.

Charakteristikos

Modelio Numeris Gitaros Efektas Maitinimo Šaltinis
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis DC 9V adapteris (centras minus plug)(nepridedami)
Kištuko Tipas NĖRA
Medžiaga Metalo
Darbinė srovė 12mA
Tipas Poveikis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ammoon Kompaktiškas Dydis Gitara Poveikį Energijos Tiekimo 8 Izoliuotas DC Rezultatų 9V/18V Gitara Poveikį Gitaros Priedai, Dalys

Ammoon Kompaktiškas Dydis Gitara Poveikį Energijos Tiekimo 8 Izoliuotas DC Rezultatų 9V/18V Gitara Poveikį Gitaros Priedai, Dalys

Panašūs produktai: