Skaitmeninis Laikrodis Atsparus Vandeniui Vonios Kambarys Sieninis Laikrodis Dušo Siurbimo Sienos Stovi Signalo Laikmatis, Temperatūros, Drėgmės Signalo Matuoklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.01

-33%

€18.19

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1、Multi-scenarijų Naudojimas: stebėjimas Realiu laiku, iš patalpų vidaus temperatūrą ir drėgmę, tylus pasivaikščiojimas, suteikiant jums šiltas ir jaukus namų.

2、Žadintuvo Funkcija: temperatūros ir drėgmės ribos žadintuvo funkcija.Kai viršutinė riba yra viršijama, apšvietimas tampa raudonas su garso signalą, ir kai apatinė riba yra viršijama, apšvietimas oranžinę spalvą su garso signalą, ir žadintuvas skamba 5 sekundes.

3、Skaitmeninis Displėjus: Skaitmeninis ekranas ekranas ir žiedas dinaminis žymiklį laiko rodymas atgalinės atskaitos dinaminis atgal antras rodiklis ratą.

4、siurbtukas: Aplinkos apsaugos PVC siurbimo taurės, siurbtuką, gali būti išardyti ir surinkti ne bus, gali būti adsorbuoti ant stiklo ar lygus, keraminės plytelės, be nagai pažeisti sieną.

5、Uždaros Formos Dizainas: Uždaros formos dizainas, tvirtas sandarinimo ir vandeniui lygis iki IP65.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda, balta

Dydis: apie 11.8*10.5*3.5 cm/4.65*4.13*1.38 colių

Maitinimo sąsaja: USB

Maitinimo laido ilgis: apie 1m/39.37 colių

Maitinimo režimas: USB kištukas-maitinimo / baterijos energijos tiekimo

Baterijos: 3*AAA (nepridedami)

Dvigubas maitinimas nuo baterijos ir USB:

1. Maitinimo iki maitinimo laidą (jei maitinimo laidas yra prijungtas, apšvietimas bus apie 8 sekundes, ir ji bus automatiškai išjungti, kai nėra mygtukai veikia.Jei jums reikia išlaikyti apšvietimą, galite paspauskite ir palaikykite mygtuką [CLEAR] mygtuką daugiau nei 2 sekundes.

Po Dviejų pyptelėjimų, visada ant šviesaus fono valstybė yra įjungtas.Jei jūs turite išjungti ilgosios šviesos, ilgai paspauskite [CLEAR] mygtuką daugiau nei 2 sekundes, ir apšvietimas išsijungs po pyptelėjimą.Per atskaitą ir aliarmo laikotarpis, apšvietimas visada, nepriklausomai nuo to, ar maitinimo laidas yra prijungtas, ar ne).

2. 3 AAA baterijos energijos tiekimo (Kai maitinamas akumuliatoriaus, apšvietimas bus ne visada šviesa.)

Pakavimo Sąrašas:

Laikrodis*1

USB Linija*1

Instrukcija*1

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: galvutės dušo, vonios kambarys laikrodis atsparus vandeniui, stalo laikrodis skaitmeninis, vonios kambarys laikrodis, vst, crossfit laikmatis, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, laikrodžiai sienos, namų dekoro kambarį medienos, sienos žiūrėti.

Charakteristikos

Derinys Atskiria
Funkcija luminova
modelis Kita
Formos Aikštė
Svoris 0.0g
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Kilmės KN(Kilmės)
Motivity Tipas Skaitmeninis
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Forma Vieno Veido
Skersmuo 0.0 cm
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Ilgis 0.0mm
Stilius Modernus
Taikoma Rodymas vonios kambarys
Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Modelio Numeris Vonios Kambarys Sieninis Laikrodis
Medžiaga Plastikiniai
Plotis 10.5cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Laikrodis Atsparus Vandeniui Vonios Kambarys Sieninis Laikrodis Dušo Siurbimo Sienos Stovi Signalo Laikmatis, Temperatūros, Drėgmės Signalo Matuoklis

Skaitmeninis Laikrodis Atsparus Vandeniui Vonios Kambarys Sieninis Laikrodis Dušo Siurbimo Sienos Stovi Signalo Laikmatis, Temperatūros, Drėgmės Signalo Matuoklis

Panašūs produktai: