15M2/daug Anglies Infraraudonųjų spindulių Šildymo Folija Geros Sveikatos Šiltas Grindų Šildymo Plėvelė, 50 80 100mm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€285.17

Dalintis

Apie prekę

15M2/daug Anglies Infraraudonųjų spindulių Šildymo Folija Geros Sveikatos

>>>Specifikacijos: Thichness: 0.338 mm (yra daug pardavėjų naudoti 0,25 mm kino apsimesti, kad 0.338 mm kino) Plotis: Mes galime tiekti 50 cm, 80 cm ir 100 cm plotis, prašome pasirinkti pirkti pagal jūsų poreikį.Komplektą sudaro: 15m2 x šildymo plėveles, 1 vnt x termostatas (3 metrų išorės jutiklis komplekte) 30 vnt x laikikliai 1 roll x izoliacija pasta (3m) 1 roll x izoliacija lipnia juosta (15m)

Pranašumas Šildymo Plėvelė, Šildymo Sistema: infraraudonųjų spindulių šildymas yra vienas iš sveikiausių ir labiausiai modernų metodą šildymo, kurie naudoja panašias šilumines savybes kaip ir saulę.Infra raudonųjų spindulių tiesiogiai šilumos žmones, sienas ir daiktus, ir tada oras yra šildomas iš jų.Į tradicines radiatorių šildymo, tai lemia šildymo ir džiovinimo ore.Šilto oro srautai aukštyn ir pirmąją šildo viršuje kambarys ir tada žemuma objektai, žmonės ir t.t. - Infraraudonųjų spindulių plokštės turi efektyvumas 98 proc., vidutiniškai energijos taupymas yra 30% - Infra šildymas nesukelia dulkių sklaida - Tai sukuria sveiką aplinką, naikina bakterijas - Užtikrina vienodą temperatūrą visoje patalpoje - Švarus, tylus, be priežiūros organizavimo ir space-saving - Lengvas valdymas ir operacijos su termostatai - Lengvas montavimas, nereikia remontuoti grindų arba iš sienos naudojant infraraudonųjų spindulių šildymo, oro temperatūra paprastai yra mažesnis 3-4 ° C, kaip kambaryje su tradicinių šildymo pasiekti panašų šilumos pojūtis.Sumažinti oro temperatūrą 1 ° C galima sutaupyti iki 5-6% energijos.Realios Nuotraukos Produktai: Skelbimas: Naujai Pagamintos etiketės filmas yra "HEATINGBRO" dabar, senoji etiketė "PASAULIO ELECTRON" ir nauja etiketė "HEATINGBRO" bus siųsti ne randon.Specifikacijos filmai yra lygiai tas pats, tik etiketės skirtumas.Ačiū jums už jūsų rūpestį : ) Pajungimo schema šildymo plėvelė 1. Šildymo plėvelė 2. Galia šildymo plėvelė 3. Grindų temperatūros jutiklis 4. Termostatas 5. Galios visą montavimo Jungtys, Bendras Diegimo Žingsniai >>> Priminimas: 1. Kai diegimas, nesutampa kiekvieną filmą.Visada laikyti 1~3cm atstumas tarp filmų. 2. Didžiausias kino ilgis vieną eilutę. 50cm modelis: 12~13m; 80cm modelis: 7~8m; 100cm modelis: 5~6m. >>>Montavimo Dalys (Spustelėkite paveikslėlį pirkti) 1) Accessries įrengiant šildymo plėvelė: 2) Žygiavo kambario termostatai:

Žymos: Centrinis šildymas, apvalios plėvele šildytuvas, kambarys infraraudonųjų spindulių šildytuvai, halogeninės 230v šildytuvas, grindinio šildymo grindų sistema, hp šildytuvas filmas, šildomos grindys, infraraudonųjų spindulių grindų anglies šildymo plėvelė, antikvariniai žalvaris rankšluostį baras, anglies pluošto šildytuvas.

Charakteristikos

Sertifikavimo EAC
Šildytuvo Tipas infraraudonųjų spindulių šildytuvas
Plotis 50cm, 80cm, 100cm
Šildomas Plotas <20㎡
Įtampa (V) 230V
Thichness 0.338 mm
Dydis 15 square meters
Modelio Numeris HF-220
Prašymas 11-20㎡
Kaitinimo Elementas Anglies Pluošto
Numeris Greičio Nustatymai NĖRA
Naudoti miegamasis
Įrengimas Stovinčioje
Funkcija Reguliuojamas Termostatas
Prekės Pavadinimas MINCO ŠILUMOS
Galia 220W/m2

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

15M2/daug Anglies Infraraudonųjų spindulių Šildymo Folija Geros Sveikatos Šiltas Grindų Šildymo Plėvelė, 50 80 100mm

15M2/daug Anglies Infraraudonųjų spindulių Šildymo Folija Geros Sveikatos Šiltas Grindų Šildymo Plėvelė, 50 80 100mm

Panašūs produktai: