Kortelių Skaitytuvas iPhone 12 Pro Max Mini 11 XS Max XR 8 7 2in1 SD TF Atminties Kortelė Rašytojas Camera Connection Kit "Adapteris, skirtas "iPad"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.60

-29%

€9.42

Dalintis

Apie prekę

Savybės

1. 2 in 1 dvigubas kortelių lizdas: SD/TF Kortelių Skaitytuvas, Suderinamas su SD ir micro SD(TF) atminties kortele, palaiko visus iPhone " ir "iPad" su iOS13 ir naujesnės versijos.

2. Su juo jūs galite lengvai įkelti nuotraukas arba vaizdo įrašus iš SD kortelės tiesiogiai "iPhone" ar "iPad", ir bendrinti vaizdo įrašus ir nuotraukas su draugais ir artimaisiais bet kuriuo metu ir bet kur.

3. Didelės spartos duomenų perdavimas: SD kortelių skaitytuvas, "iPhone" duomenų perdavimo greitį gali pasiekti 14MB/s ~ 16 MB/s, tai atmintis, SD kortelių skaitytuvas, "iPhone" gali persiųsti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš savo fotoaparato į savo prietaisą keletą sekundžių, taupant daug laiko.

4. Plug and play): Jums nereikia kompiuterio, kaip terpė, arba įdiegti jokių programų, jei norite naudoti atminties kortelės skaitytuvą., Plug and play, prašome palaukti 5 sekundes ir prijungus prietaisą.

5. Pajėgumų ir formato palaikymas: SD kortelių skaitytuvą, palaiko standartinius nuotraukų formatus (įskaitant JPER ir ŽALIAS) ir SD / HD video formatus (įskaitant H. 264 ir MPEG-4).

6. Palaiko atminties kortelę su didžiausia talpa 256 GB.

Suderinami Įrenginiai

> > > > "iPhone" Modelius

- iPhone 12/12 mini/Pro 12/12 Pro Max/SE2020

- iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max

- iPhone X/XS/XR/XS Max

- iPhone 7/7 Plius/8/8 Plius

> > > > "iPad" Modelių

- iPad Pro (9.7 in)/ "iPad" Pro " (12.7 in)

- "iPad mini" 3/mini 4

- "iPad 2 Oro/Oro 3/4 Oro

- (ne remti "iPad" su USB (C)

Paketas Apima

1 gabalas iOS TF/SD kortelių skaitytuvas

su mažmeninės pakuotės dėžutė

Vaizdai

Žymos: kvm ugreen, kortelių skaitytuvas sd, e ink, daug atminties kortelių skaitytuvas, pirštų atspaudų skaitytuvas, mi nano atminties kortelę, moterų, usb card reader, skaitytuvas, knygos e skaitytuvas, žaislas domofonas.

Charakteristikos

Modelio Numeris iPhone, iPad TF, SD Kortelių skaitytuvas
Prekės Pavadinimas LOCONAQ
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ROHS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kortelių Skaitytuvas iPhone 12 Pro Max Mini 11 XS Max XR 8 7 2in1 SD TF Atminties Kortelė Rašytojas Camera Connection Kit

Kortelių Skaitytuvas iPhone 12 Pro Max Mini 11 XS Max XR 8 7 2in1 SD TF Atminties Kortelė Rašytojas Camera Connection Kit "Adapteris, skirtas "iPad"

Panašūs produktai: