Hobis Peilis Meno kūrinius, Medžio Drožyba Popieriaus Pjovimo Graviravimo Pieštuką "PASIDARYK pats" Staliaus Įrankiai Užrašu Pen Vertus Produktų Accessaries Dropship

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.39

-49%

€4.70

Dalintis

Apie prekę

Tikslumo Hobis, Peiliu, Graviravimo Pieštuką Amatų, Meno kūrinius, Medžio Drožyba Popieriaus Pjaustytuvas DIY Stalių Įrankiai

Ypatybė:

1. Karbidas plieno peilis patarimas, didelis kietumas, sharp, dėvėti, atsparus ir patvarus.Nuimamas ir pakeičiamas, pen/peilis dvejopo naudojimo, paprasta ir patogu.

2. Medinių rašiklio laikiklis pagamintas iš raudonos santalas, filialas, sandalmedžio ir Afrikos raudonmedžio atitinkamai, todėl rankena patogiai ir patogu.

3. Metalo, žalvario rašiklio dangtelį, saugus ir antikorozinės.

4. Rankų darbo mediniai pen peilis, kartu tekstūros ir nominali vertė, bendra išvaizda yra aukštos kokybės ir išskirtinį.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena + legiruotojo plieno

Dydis: 155mm/6.1"

Taikymo sritis: peilis core gali būti naudojamas popieriaus, drožyba, ranka sąskaitą pjovimo, modelis priėmimo, antspaudas raidėmis, antspaudas, drožyba ir kitas subtilus operacijos

Pastaba:

Rašiklis peilis yra išsiunčiami su built-in peilis core, ir keturi klasikiniai medienos grūdų spalvos yra vežamos atsitiktinai.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Graviravimo Pieštuką

[relateproductdetail/]

Žymos: vyrai kaltai, pluošto laser cutter, amatų medienos, skalpelio ašmenys, aukštos klasės dropship produktus, hobis modeliavimo įrankiai, chisel medienos, įrankis, staliaus darbai, chisel staliaus darbai, mini drožyba peilis.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas alloet
Modelio Numeris chisel
Tipas Drožyba Chisel
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Hobis Peilis Meno kūrinius, Medžio Drožyba Popieriaus Pjovimo Graviravimo Pieštuką

Hobis Peilis Meno kūrinius, Medžio Drožyba Popieriaus Pjovimo Graviravimo Pieštuką "PASIDARYK pats" Staliaus Įrankiai Užrašu Pen Vertus Produktų Accessaries Dropship

Panašūs produktai: