4/4 Dydžio 100C Anglies Pluošto Violončelė Lankas Pernambukas Veiklos Natūralių Ašutų Šiltas ir Saldus Tonas Aukšto Lygio Žaidėjas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.38

-50%

€62.76

Dalintis

Apie prekę

◆ADVANCED PERFORMANCE - lankas pagamintas patyrę lankas-maker.Ji suteiks jums šiltas ir skaidrus tonas ir yra rekomenduojamas patyrusiems žaidėjams.

◆GEROS KOKYBĖS ANGLIES PLUOŠTO - lazda yra stipresnis ir patvaresnis nei mediniai lankai.Labai tinka kaip backup lankas arba užsiimti lankas.Jis turi gerai bounce ir didelį lankstumą.Jis taip pat lengvas lankas, beveik 80 gramų.ir maždaug. 71.5 cm, įskaitant varžtą, labai lengva žaisti.

◆NATŪRALIŲ AŠUTŲ - Mes naudojame nebalinti mongolų ašutų šiam modeliui, kuriuo siekiama puikus atsparumas, lengviau kanifolija.

◆TOBULOS PUSIAUSVYROS TAŠKAS - Kaip žinote, pusiausvyros taško yra labai svarbu lankas.Labai pusiausvyros taško daro lanką lengviau kontroliuoti.Mūsų maker visada pritaiko jį keletą kartų, siekiant užtikrinti jos taškas yra teisinga asortimentą.

◆ATIDŽIAI RANKŲ darbo - lankas yra visiškai pagamintas su tradicinių amatų įgūdžius.Tiesiai klijuoti, švarus darbas, pasiruošę žaisti.

Iš viso turimi dydžiai:

4/4 ilgis - 71.5 cm, įskaitant varžtas

3/4 ilgio suma 67,5 cm, įskaitant varžtas

1/2 ilgis - 63cm, įskaitant varžtas

1/4 ilgis - 59cm, įskaitant varžtas

Net tarp tos pačios juodosios anglies pluošto lankai, jūs rasite VINGOBOW yra įvairių - lankas pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, klijuoti.Ji stipresnė, lengvesnė ir labiau stabili nei mediniai lankai.Labai tinka kaip backup lankas arba užsiimti lankas.Priimti nebalinti Mongolija ašutų, ji bus jums pasiūlyti saldus garso.Ebony Black varlė rodo, natūralios medienos grūdų,ir puošia klasikinio paryžiaus akis.Šis modelis yra pilnai montuojamas su nikelio ir sidabro.Natūralios odos rankena, elegantiškas nikelio sidabro gija likvidavimo.Visos dalys yra įrengtas tos pačios patyręs maker " nuo pradžios iki pabaigos.Ji turi puikų balansą ir pateiks jums malonaus žaidimo patirties.

Žymos: anglies pluošto šilumos, vingobow smuikas, šepetys slidinėjimo, suknelė lolita saldus, anglies šiltas grindis, lankas vingobow, baby lolita, lankas ašutų, anglies pluošto kabelis, ašutų smuikas.

Charakteristikos

Ilgis Approx. 71.5cm (Including Screw)
Modelio Numeris 100c
plaukai Bauda Natūralių Ašutų
Tinkamas Žaidėjas Pradedantiesiems teisę per gerų žaidėjų
Dydis 4/4
LTS 20090930100C44
Varlė ir Varžtu Ebony su Nikelio Sidabro
Stick Medžiaga Standartinio Juoda Anglies pluošto
Prekės Pavadinimas VingoBow
UPC 600682773614
rankena Avių oda
Naudoti Violončelei Naudoti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4/4 Dydžio 100C Anglies Pluošto Violončelė Lankas Pernambukas Veiklos Natūralių Ašutų Šiltas ir Saldus Tonas Aukšto Lygio Žaidėjas

4/4 Dydžio 100C Anglies Pluošto Violončelė Lankas Pernambukas Veiklos Natūralių Ašutų Šiltas ir Saldus Tonas Aukšto Lygio Žaidėjas

Panašūs produktai: