750ML Aukšto Slėgio Plovyklos, Sniego Putų Lance Automobilių Muilo Putų Generatorius Purkštuvas Reguliuojamas purškimo Antgalis Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.57

-21%

€9.70

Dalintis

Apie prekę

Funkcijos visiškai naujas ir aukštos kokybės Reguliuojamas purškimo modelis Nerūdijančio plieno tinklelio filtras 100% garantuota, kad storas ir tankus putų visiems slėgio poveržlės.Tai daro minkštas purus sniegas putos, įdomus ir tiesiog, Ji veikia su bet kokia slėgio plovyklos, mažus ir didelius veikia puikiai

Techniniai duomenys: Talpos butelis: 750ML Tinka: Už Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7 Slėgio Diapazonas: 100 bar - 200 bar (1400psi - 3000 psi) Statybos Medžiaga: Kieto Žalvario, Atsparaus Nailono, & PA butelis Maksimali Vandens Temperatūra: 60° C Maks. Slėgio purkštuvo antgalis: 15MPA chemiškai Atsparias: Taip Putų Vartojimas Kolonėlė: Taip Purškimo Plotis Kolonėlė: Taip

Useage: Įdėti šampūno ar plauti milteliai, į butelį.

Pripilkite vandens į butelį,įsitikinkite, kad dalis šampūno ir vandens, yra teisinga!

Tu geriau naudoti šilto vandens(ne karšto) padėti kuo daugiau putų.Suplakti putas lance kad šampūnas Ištirptų ir daugiau putų.Prisijungti butelio putomis lance vienetas.Prisijungti putų lance automobilių plovimo pistoletas ir tada jūs galite jį naudoti!

Pakuotė: 1x Sniego Putų Lance Butelis

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.

Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus.

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių problemų.Ačiū!

Žymos: bosch, vožtuvas karcher k2, putų pistoletas, automobilių poveikis, reguliuoti sniego putų lance, acoust putų, k7 mtb, priedų karcher, kia k5, automobilių sniegas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LEEPEE
Už Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7
Prekės KODAS 23097
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Su Vandens Vamzdžiai No
Kilmės KN(Kilmės)
Vandens Purškimo Tipas Purškimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

750ML Aukšto Slėgio Plovyklos, Sniego Putų Lance Automobilių Muilo Putų Generatorius Purkštuvas Reguliuojamas purškimo Antgalis Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7

750ML Aukšto Slėgio Plovyklos, Sniego Putų Lance Automobilių Muilo Putų Generatorius Purkštuvas Reguliuojamas purškimo Antgalis Karcher K2 K3 K4 K5 K6 K7

Panašūs produktai: