TOVIA 8pcs HSS Kobalto Grąžtas 3.0-10mm Twist Drill Bit Nustatyti Gręžimo Medienos, Metalo Skylę Cutter

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.72

-25%

€14.30

Dalintis

Apie prekę

Šis išplėstas gyvenime rezultatai nuo kobalto lydinio, kiekis 5% (mes taip pat vadiname M35), ir visiškai žemės HSS (didelio greičio plieno), kuris užtikrina puikią paviršiaus kokybę, atsparumas dėvėjimuisi ir šilumos apsaugos.

135 laipsniu patarimas užtikrinti, kad gręžimo karūnos turi galimybę savarankiškai centravimas ir greitai gręžimo.Tai bus ne "vaikščioti" ar "vaikščioti", kai gręžimo.

Visiškai malti technologija su aukščiausios paviršiaus kokybę ir ilgą tarnavimo laikas gali aiškiai žetonų sklandžiai, be jokių problemų.

Cilindriniu kotu skirtas naudoti elektriniai grąžtai ir gręžimo vairuotojai.

Jis garsėja gręžimo sunkaus metalo.Pvz., nerūdijančio plieno/ketaus/nelegiruotojo plieno.Nors,ji taip pat gali gręžimo spalvotųjų metalų,tokių kaip varis/aliuminis/mediena ir pan.Bet tai per daug žiauru ir atliekų savo sugebėjimo puikiai.

Patarimai:1.Laistymo arba naudoti tepalo alyvos tiek yra GERAI, kai gręžimo.Kaip mes visi žinome,kad yra turėti sumą trinties šilumos tarp grąžtai, metalo gręžiant.Jei bandysite ją kaip mes rekomenduojamas,tarnavimo laikas gali būti pratęstas.2.Laikyti grąžtas yra vertikali, kad įtaisą galima gręžti gręžiant.Pakreipus tiek rizikos pertraukos.3.Gręžimo sunkaus metalo reikalauja mažai APS. / min.Jis gali apsaugoti grąžtas.

Pristatymas į kitas šalis,dažniausiai jis turi 30-70 dienų Q1:Kaip sekti savo siuntinį?Jeigu tu negali sekti savo siuntinį,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Q2:Ką mes galime padaryti, jei pristatymo apsaugos laikas yra pasibaigęs?Jei jūsų pristatymo apsaugos laikas yra pasibaigęs,prašome nusiraminti ir susisiekite su mumis.Mes jums išplėsti pristatymo apsaugos laiką.Galite būti tikri, kad jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

Jei jus tenkina mūsų,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių gerų atsiliepimų ir gausite staigmena.Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis ir mes jums priimtinas.

Žymos: h miršta, pro karbido gręžimo, gręžimo turėtojas, tiek įrankis, durys, metalo pjovimo, bazinė grąžtus, tiek gręžimo, tiek grąžtų komplektas, cutter malūnas, bitų rinkinys.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas T TOVIA
Medžiaga Greitapjovio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Twist Drill Bit
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TOVIA 8pcs HSS Kobalto Grąžtas 3.0-10mm Twist Drill Bit Nustatyti Gręžimo Medienos, Metalo Skylę Cutter

TOVIA 8pcs HSS Kobalto Grąžtas 3.0-10mm Twist Drill Bit Nustatyti Gręžimo Medienos, Metalo Skylę Cutter

Panašūs produktai: