UV Klijai Ekrano apsaugos Huawei mate 40 30 Plius 30 P40 Pro Grūdintas Stiklas UV Skysčio Samsung Note 20 Ultra S20 Plius S10

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.44

-25%

€17.92

Dalintis

Apie prekę

prašome žiūrėti šį vaizdo Pirmiau ,prieš diegdami šį raštas (labai svarbu

Produktų Sąrašas:

1pc stiklo 1pc klijai:1 vnt stiklas ir 1 vnt klijai ir 1 pc Big Ultravioletinės Šviesos. 2vnt stiklo 2vnt klijai:2 vnt. stiklo ir 2 vnt. klijų ir 1 pc Big Ultravioletinės Šviesos. 3pcs stiklo 3pcs klijai:3 vnt. stiklo ir 3 vnt klijai ir 1 pc Big Ultravioletinės Šviesos. 4pcs stiklo 4pcs klijai:4 vnt. stiklo ir 4 vnt klijai ir 1 pc Big Ultravioletinės Šviesos.

jei manote, kad raštas nėra geriausia pozicija vis dar galite koreguoti kampą apsauginę plėvelę prieš naudodamiesi lempos

Nėra griežtas reikalavimas dėl klijų naudojimas.Rekomenduojama, kad S8, S9 naudoti daugiau nei pusė klijai; Mate 20 Pro ,S7 krašto ,S8 Plius, S9 Plus, 8 Pastaba, Pastaba 9Use visi klijai.Apšvietimo trukmė: 3-4 min Klijų stiprumas: Vidutinis (nėra pažeisti ekraną, Jei tau ašara išjungti )

1.Atvaizdas ( 1): Anti - scratch , Privatumo, 3D Pilnas draudimas, HD, Anti-sprogimas

2.Funkcija (2): Anti-pirštų atspaudų aliejus, lakas,išvengti dėmių ir sumažinti pirštų atspaudai ant ekrano

3.Paviršiaus Kietumas: 9H

4.Storis: 0.33 mm

5.Nanoskalės optinis klijai yra visiškai adsorbuotos

1. Naudoti folija valymo rinkinys, nuvalykite telefono būti švarus.

2 .Uždėkite lipduką per skylę ragelį.Stick rakto skylę su etikete.

3 .Vieta užsakymą klijų lašai ant lygaus, švaraus ir dulkių stiklo ekranus.Naudokite kiekvieną klijus naudoti.Rekomenduojama, kad klijai būti pilamas visiškai.Perteklius klijai gali būti nuvalyti prieš įjungiant šviesas.Klijai gali būti tik masės ir negali būti atskirti.Lašai ant ekrano.

4 .Klijai, kurie nukrenta ant ekrano negali turėti oro burbuliukų, jei yra oro burbuliukų, naudokite adata pradurti oro burbulas, atleiskite oro.

5 .Pašalinti spaudai plėvelę nuo apsauginės plėvelės ir vieta, stiklo ekrane, taip, kad stiklo kontaktų klijai ir atsargiai išverskite stiklą į tinkamą padėtį.Nekelkite stiklo ir leisti stiklo atskirai nuo klijai (labai svarbu).

6 .Palaukite apie 30 sekundžių leiskite klijams lėtai plisti ir lygį.

7. Yra klijai perkrautas, nuvalykite švaria šluoste.Po patikrinimo, sulaikymo kriterijai, mobiliojo telefono grūdintas plėvelės, lempos buvo pasuko atgal ir atgal, tris kartus aplink telefono briauną, ir po 3 sekundžių pradinio kietėjimo (ne per vidurį), krašto klijai buvo sunaikinti dar kartą, kol klijai prisipildo. (Išvengti balti kraštai ar ilgai burbuliukai ant kraštų)

8. Palaukite, kol išmetimo užbaigti, po to, kai klijai perpildymo švariai, po nustatymo standartas grūdintas filmas yra įsitikinusi, įjungti šviesos.Priešingu atveju atiduotų į metalo laužą, medžiagos.

9. Irradiate mobiliojo telefono UV šviesoje ir reikia apšviesti du kartus apie 60 sekundžių pasiekti visiškai išgydyti poziciją.

Nauji modeliai: Samsung S10 / S10Plus / S10e Svarbių patarimų, kaip S10 ir S10plus įrengimas (labai svarbu): Klijai suma: Supilkite dauguma klijų į sumą.Nuvalykite perteklių klijai po prilipti prie stiklo (daugiausia apie telefono briauną).Tada naudokite šviesos fotografavimas iš telefono viršaus (1 minutę).Tada suderinti pirštų atrakinti dalies ir švelniai paspauskite jį, norėdami išspausti perteklius, klijai, tada šviesos ji.tokiu būdu,klijai, pirštų atspaudų atrakinti dalis nebus per storas, Tada atnaujinti savo sistemą į naujausią.Savo ruožtu dėl atsitiktinio prisilietimo ir touch jautrumas.Tada re-enter, jei jūs negalite įrašą, galite keisti kito piršto.Kai kurių žmonių pirštų atspaudai nėra labai akivaizdus, todėl atrakinti lėtai, Kai kurie žmonės negali net atrakinti, prašome suprasti ar pakeisti kitu finge

Nauji modeliai: Samsung S10 / S10Plus / S10e

Paramos pirštų atspaudų išlaisvinti.

Žymos: huwei mate 40 pro, "huawei" 30 pro, mate 40 pro, P40 Pro, "huawei" p40 pro, 30 mate pro, s20 ultra "samsung", "huawei" p9 lite vandeniui, mobil telefono, greitai, uv klijai.

Charakteristikos

Dydis Half cover and full cover case friendly
Naudoti mobilusis telefonas
Naujas Modelis 1 UV Visiškai padengti klijų plėvelė Samsung S10
Suderinama Huawei Modelis P40 Pro
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Paslauga Jei u pirkti tik stiklas ir stiklo klijai, sveiki čia
Naujas Modelis 2 UV klijai Visiškai padengti filmas "Samsung" S10E
Naujas Modelis 4 UV Visiškai padengti klijų plėvelė Huawei 30 Pro
7 modelis UV klijai Visiškai padengti screen protector filmas "Samsung" 9 Pastaba
Naujas Modelis 5 už "huawei" p40 pro
Modelis 4 UV klijai Visiškai padengti screen protector filmas " Samsung S9
6 pavyzdys UV klijai Visiškai padengti screen protector plėvelė Samsung Note 8
Telefonas Suderinamas Prekės "Huawei"
Modelis 2 UV klijai Visiškai padengti screen protector, plėvelės Samsung S8
Prekės Pavadinimas wukong
5 pavyzdys UV klijai Visiškai padengti screen protector filmas " Samsung S9 Plus
Technologijos Paramos pirštų atspaudų atrakinimas
Modelis 1 UV klijai Visiškai padengti screen protector filmas "Huawei" mate pro 20
Naujas Modelis 3 UV Visiškai padengti klijų plėvelė Samsung S10 Plius
Modelis 3 UV klijai Visiškai padengti screen protector, plėvelės Samsung S8 Plius
spalva Skaidrus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

UV Klijai Ekrano apsaugos Huawei mate 40 30 Plius 30 P40 Pro Grūdintas Stiklas UV Skysčio Samsung Note 20 Ultra S20 Plius S10

UV Klijai Ekrano apsaugos Huawei mate 40 30 Plius 30 P40 Pro Grūdintas Stiklas UV Skysčio Samsung Note 20 Ultra S20 Plius S10

Panašūs produktai: