Saugokitės Loti Šuo Stalo Žaidimai Naujovė Išdaiga Žaislas Kamštukas Dovanų Stalo Žaidimas Šeimai Šalis Juokingi Žaislai Vaikams Švietimo Žaidimas Lėlės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.52

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų: 1、Įdomus ir Nuostabus: Šis žaislas yra super įdomus ir nuostabi grupė, pramogų, žaidimų.Aštri modeliavimas leidžia jaustis susijaudinęs ir nervų žaidimas.

2、Jaudinantis ir Įdomus: Sumaišykite korteles kartu ir įdėti juos į dubenį, į priešais šuo.Žaidėjas pasirenka kortelę ir turi naudoti įrašą pašalinti atitinkamą kaulą iš šuns dubenėlio.Taip pat galite išgirsti, šuo loja, o tai yra labai jaudinantis ir įdomus.

3、Vaiko Vystymuisi: pagerinti vaikų rankų judesių koordinavimą atveju nervų susietumas.Žaislai tinka tėvams, ir vaikams žaisti ir padidinti reakcijos greitį.

4、Tiksliai Pagerėjo: Po įtemptos sąlygos, vaikų rankų judesių koordinavimą buvo būtent pagerėjo.Nuostabus žaidimus iš šalių ar kasdieniame gyvenime.

5、Kaip Žaisti: visų Pirma, paspauskite šuns kūnas žemyn, tada padėkite jį ant galvos ir pasukite į dešinę, kol tai daro šiek tiek", spustelėkite " gerai, kad ji atrodo miegojimo padėtį.Galimas kaulai yra gerai sumaišyti ir dėti į šuns ryžių dubenėlį, tada švelniai stumti šuns ryžių dubuo dešinėje pusėje setch į dešinę norėdami įjungti energijos.Naudoti kojų pincetu pašalinti šuns dubens kaulų.Jei kaulų yra imtasi proceso metu keltis šuo, šuo staiga atsistoti.

Savybės:

1. Kaip tėvai, jūs manote, kad yra svarbu, kad vaikai laimingi?Ar kada nors pagalvojote apie tai, kaip išlaikyti savo vaikus užimtas restoranas ar kelyje?Ar manote, kad jūsų vaikas praleidžia per daug laiko priešais TELEVIZORIŲ ar planšetiniame kompiuteryje ar mobiliojo telefono?Mes visada pabrėžė, kad labai svarbu aukštos kokybės ir saugūs produktai.Mūsų žaislai buvo išbandyta, griežčiausius saugumo ir kokybės standartus ir pasiekti didelių lūkesčių.Mes orientuojamės auginti neribotą kūrybingumą, siekiama lavinti vaizduotę, tirti ir koordinavimo.Esame kupini entuziazmo švietimo žaislai, ir mes esame nori tegul visi vaikai praleidžia savo vaikystę, pilną džiaugsmo ir laimės.

2. Kai du ar daugiau žmonių, kartu žaisti, žaidimas jums gali suteikti laimingą draugystę.

Pakavimo Sąrašas:

Vaikų Elektroninių Naminių Žaislų*1

Kortelės*14

Kaulų*24

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: gimnastas, žaidimas, derliaus žaidimai vestuvėms, loti šuns žaislas daug, pranešk apie netikrą išdaiga žaislai, blogas šuo žaidimas, blogas šuns žaislas, bendrovė žaidimai derliaus, dixit, suaugusiųjų kortų žaidimas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Saugokitės Loti Šuo Stalo Žaidimai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Saugokitės Loti Šuo Stalo Žaidimai Naujovė Išdaiga Žaislas Kamštukas Dovanų Stalo Žaidimas Šeimai Šalis Juokingi Žaislai Vaikams Švietimo Žaidimas Lėlės

Saugokitės Loti Šuo Stalo Žaidimai Naujovė Išdaiga Žaislas Kamštukas Dovanų Stalo Žaidimas Šeimai Šalis Juokingi Žaislai Vaikams Švietimo Žaidimas Lėlės

Panašūs produktai: