Samsung Galaxy A10 a105f Atveju Apversti 6.2 colių Šviesą Odos Vertikalus Knygos Viršelio Byloje dėl " SAMSUNG Galaxy A10 10 a105f Atveju

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.45

-15%

€4.06

Dalintis

Apie prekę

- 100% Originalus JFVNSUN Atveju. - Aukštos kokybės PU Odos, gera kokybė, Retro, bet ir Mados verslą. - Vertikalus Flip Dangtelis, Leidžia Hands-free Vaizdas Už Vaizdo įrašą. - Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose ir pan. - Išreikšti save, kuriais galite paįvairinti savo telefoną ir aiškiai išsiskirti. - Saugoti jūsų telefoną nuo Pirštų antspaudų, Įbrėžimų, Dulkių, Susidūrimų ir Dilimui. - Lengva Surinkti ir Pašalinti.Byla dėl " Samsung Galaxy A10 A105F Atveju (6.2 colių)

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

jautis Nurodymai, apdoroti laiku per 2 dienas po apmokėjimo patikrinimą.

jautis Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą .

jautis Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų (Rusija 65 dienoms), iš mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

jautis Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

jautis Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

jautis Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

jautis Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

jautis Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

jautis Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

jautis Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar manote, kad pristatymo laikas yra per ilgas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes visada čia, kad padėtų kuo greičiau.

Taip pat, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, nepamirškite suteikti žvaigždučių reitingą Keturvalakiai.lt, ačiū už jūsų gerą bendradarbiavimą O(cap_cap)O

Žymos: a50 atveju "samsung", knygos viršelio "samsung", "samsung" z apversti silikono atveju, case for iphone xs turėtojas, samasung galaxy a21s atveju, atveju m21 "samsung", "samsung" a10s a107 padengti, a1 alfa, "samsung galax a10 atvejais, coque "samsung" a20e atveju.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės "Samsung"
Suderinama 1 "Samsung A10 A105 Atveju Flip
Prekės Pavadinimas JFVNSUN
Savybės Byla dėl "Samsung" A10 a105f
Suderinama 4 "Samsung A10 A105 Atveju Oda
Funkcija Purvo atsparus
Suderinama 3 "Samsung A10 A105 Dangtelį, Apversti
Dizainas Paprastas
Tipas Flip Case
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Samsung Modelis "GALAXY" SERIJOS
suderinamo telefono modelis Case for Samsung Galaxy A10
Suderinama 2 "Samsung A10 A105 Atveju Knyga
Suderinama 5 "Samsung a105f Padengti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy A10 a105f Atveju Apversti 6.2 colių Šviesą Odos Vertikalus Knygos Viršelio Byloje dėl

Samsung Galaxy A10 a105f Atveju Apversti 6.2 colių Šviesą Odos Vertikalus Knygos Viršelio Byloje dėl " SAMSUNG Galaxy A10 10 a105f Atveju

Panašūs produktai: