10 Spalvų pasirinktą 5M su Automobilio 12v valdytojas dekoratyvinis Led sriegis lipdukas aksesuaras Lankstaus Neono Šviesos EL Lynas Vamzdis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.89

-40%

€9.98

Dalintis

Apie prekę

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės

Produkto aspektus

1. Raudona spalva, šis produktas yra ne bendra raudona, šiek tiek šališkas link oranžinės spalvos, jūs galite pamatyti tikrą fotografiją, palyginti nuotraukos aprašytos informacijos puslapyje. 2. Šis produktas gali būti sumažinti.Po pjovimo, izoliacinės rankovės turi būti įdėti ant uodegos laido taip, kad jis gali būti naudojamas įprastai.

Pardavimo Taškas

Apibūdinti informacijos pardavimo punkte, pritraukti ir teikiantis pasitikėjimo, kad jūsų potencialūs vartotojai.EL šalto šviesos (kraštas)

Rinkos first "(nauja) šalto šviesos krašto" su šalto šviesos pusėje!Šis produktas neturi būti klijuojamos, ir pusėje yra tiesiogiai įterpiamas į tarpą iš automobilio duris ar prietaisų skydelyje, kad būtų išvengta problemų, montavimas!Nesijaudinkite apie pėdsakus paliko po nepriliptų klijai, tai yra pirmasis pasirinkimas, savininkas įdiegti savarankiškai!Kiekviena šalto šviesos turi nepriklausomą diską, kuris gali būti prijungtas prie šviesos sąsaja bus.Kiekvienas produktas yra atskirai supakuotas, elegantiškas ir elegantiškas.

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

100% saugumo, nekenksmingas kūnui.

Apie Laivybos:

1. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

2.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Ką daryti, jei produktas turi problemų

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčas bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.

Žymos: rc automobilių vielos, automobilio salono termometras, reflex juostelės, el viela, neon, de virvę lempos, automobilio lipdukas, led sriegis, neon ws2811, neoninės šviesos ženklas.

Charakteristikos

Įrengimas sunku Jūs galite įdiegti ją patys
Kilmės KN(Kilmės)
Automobilio Modelis Universalus
Medžiagos Tipas led
Sąsaja USB
Elemento Tipas Atmosfera Lempos
Produkto ID ZD15
Įtampa 12V
Dydis 30cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10 Spalvų pasirinktą 5M su Automobilio 12v valdytojas dekoratyvinis Led sriegis lipdukas aksesuaras Lankstaus Neono Šviesos EL Lynas Vamzdis

10 Spalvų pasirinktą 5M su Automobilio 12v valdytojas dekoratyvinis Led sriegis lipdukas aksesuaras Lankstaus Neono Šviesos EL Lynas Vamzdis

Panašūs produktai: