NAUJAS WiFi Smart Šviesos Jungiklis RF433 Nėra Neutralus Laidas Vieno Gaisro Smart Gyvenimo Tuya App Kontrolės Darbai su Alexa "Google" pradinis 110V, 220V

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.73

-30%

€15.33

Dalintis

Apie prekę

RF433 WiFi Sienos Jutiklinio Jungiklio Nėra Neutralus Vielos Reikia Belaidžio Smart Gyvenimas/Tuya Relay "Programėlę Statusą ir Šviesą IŠJUNGTI Nuotolinio Valdymo pultą Smart Vieno Live Wire Sienos Jungiklis Veikia su Alexa "Google" pradinis 110V/220V 1/2/3 Gauja

Pagal Moes

2020 Naują Atvykimo atnaujinti Daugiau Asmeninį Taškai: Update1:Naujas poravimo režimą su WiFi+Bluetooth

Update2:Apšvietimas ON/OFF pasirinktinai

Update3:Relay statusą kolonėlė, kai maitinimą

Suteikti daug patogiau ir naujinius jūsų protingas gyvenimo būdas kaina nepasikeitė, kaip ir anksčiau.

Produkto Savybės:

1.Ne neutralus laidas reikalingas;lengvai įdiegiama be išvedžioti savo esamus laidus su vienu live wire dizainas;Unikalus grūdinto stiklo plokštės tinka įvairių rūšių apdailos stilių ir atsparumas įbrėžimams stiklas skydelis suteikia geriausias atrodo, kad mišinys su bet kokios sienos konstrukcija.(Dėmesio:talpą, turi normalų darbą, kuris yra įtrauktas į paketą.)

2.Skiriasi savybės nuo tradicinės bendrą jungiklį,šis pažangus jungiklis gali būti kontroliuojama įvairiais būdais, vienas be trukdžių su geriausią vertę kaip App kontrolė,jutiklinis valdymas,valdymas balsu ir built-in RF433 dažnis leidžia kitam valdyti per RF nuotolinio valdymo kodavimo jungiklis su 1527;(Pastaba:433 RF Nuotolinio nėra įtrauktos į paketą,prašome įsigyti atskirai.)

3. Įdėkite naujų funkcijų į modernizuotos Smart Gyvenimo Tuya App " kaip įjungimo/IŠJUNGIMO relė statusą prisiminti praėjusių būseną, kai maitinimą ir apšvietimo jungiklio nustatymas.Suderinama su Alexa " ir "Google" namuose leidžia laisvai kontroliuoti savo prijungtų prietaisų per balso komandos; nuotolinio valdymo įtaisai dėl savo sumanaus telefono išmaniaisiais Gyvenimas/Tuya App, kur esate.

4. Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su programa; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

5. Nėra neutralaus laido reikia ir tik 1 būdu, grandinės;palaiko tik 2.4 G tinklas;daug lengviau veikti poravimo režimu pridedant įrenginyje su Wi-fi ir Bluetooth prijungti;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Parametras:

Darbinė įtampa:110V/220V AC

Keliamoji Galia:3-300W/gauja (Pastaba:Jei ji naudojama LED arba energijos taupymo lemputė,įjungimo apkrova turėtų būti mažiau nei 100W)

Belaidžio tipas:Wi-Fi 2.4 GHz

RD Dažnis: 433MHz.

RUSIJOS Standarto Kodas: 1527

C olor:Juoda

Žymos: smart switch wifi, "ios" namų automatikos, namų, pereiti tuya, namų smart, maršrutizatorius, perjunkite wi-fi, durų tuya smart, namų drabužiai, homekit jungiklis.

Charakteristikos

RF dažnis 433MHz.
spalva Balta,Juoda,Aukso
Modelio Numeris WS-JAV LB
Darbinė Įtampa 110V/220V AC
Prekės Pavadinimas MOES
Belaidžio Tipas "Wi-Fi" 2.4 GHz
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kamera Įrengta No
Keliamoji galia 3-300W/gauja(Pastaba
Suderinamumas Viskas Suderinama
RF Standartas Kodas 1527

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS WiFi Smart Šviesos Jungiklis RF433 Nėra Neutralus Laidas Vieno Gaisro Smart Gyvenimo Tuya App Kontrolės Darbai su Alexa

NAUJAS WiFi Smart Šviesos Jungiklis RF433 Nėra Neutralus Laidas Vieno Gaisro Smart Gyvenimo Tuya App Kontrolės Darbai su Alexa "Google" pradinis 110V, 220V

Panašūs produktai: